Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

band1103 őstag válasz  ghostie

üzenetére ghostie

üzenetéreSzvsz inkább csak azzal lehet gond hogy hogyan sikerül az SB-t a lapra építeni. Nekem pont az a giga 78g-ds3h van amit kinéztél, pontosabban még a rev1-es. Semmilyen bugot nem tapasztaltam semmilyen usb-s eszközzel (sem pendriveval sem usb vincsivel). 
 Na de ha a 78g-ds3hp-t rendeled akkor azzal biztos nem lesz semmilyen gondod. Ugyan az mint a ds3h csak a legutolsó javított kiadás belőle.
 Ami pedig a dvi+hdmi combót illeti sajnos manapság nincs olyan lap egy gyártónál sem ami tudná egyszerre![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) . .
- 

diablo1984 veterán válasz  ghostie

üzenetére ghostie

üzenetérenálam az sb600 válogatott, ami nem ment vele, azt sehogy sem tudtam beizzítani. usb-s cuccokat használok, elég sokat, de csak a 4gb-os pennél jött nekem elő(1-2gb-osnál nem), de azt mindenkinek csinálta! a laptopvinyának meg szerintem usb-ről kevés kakaót adott, mert nem tudott a vinyó egészségesen felpörögni, valszeg a pennél is valami hasonló dolog miatt kínlódhatott!(a laptopvinyára lehet külső tápot dugni, a penre nem) 
- 

ghostie tag válasz  ghostie

üzenetére ghostie

üzenetéreMég két kérdésem lenne most, hogy letöltöttem a leírását a lapnak: - Sajnos úgy látom, hogy nem támogatja egyszere a HDMI + DVI kiemeteket. Ez nekem elég fontos lenne. Van manapság olyan lap ami ezt is tudja? (Az ASUS tudta) 
 - Csak optikai digitális audió kimenet van a hátlapon. Viszont az alaplapon van SPDIF csalakozónak hely. Használja ezt esetleg innen valaki? Ráköthető közvetlenül erősítőre vagy szükséges hozzá valamilyen kiegészítő modul?Köszi 
 Ghostie
- 

Gyuri27 félisten válasz  ghostie

üzenetére ghostie

üzenetéreNem ez mutatja. Azt, hogy az osztóbol kifolyólag milyen cpu sebességhez milyen ram sebesség tartozik. A geil ramok alapból 667-n indul az spd miatt. Aztán a bioszban be állitod, hogy 800. Mert annál a lapnál csak azt lehet állitani, hogy 533, 667, 800. + adsz neki kis feszt. Akkor mennie kell 800-n alapból. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni. greatchaos: a q procik még uri hóbort. Mivel 50k-ba kerül. Azért ennyi léje nem mindenkinek van. 
- 

Chaser legenda válasz  ghostie

üzenetére ghostie

üzenetéreSzó szerint értem, Geil value-ból tudtommal van 667-es és 800-as is, nem írtad neked melyik van. #4996 VaniliásRönk : nem a kezeléssel van gond, hanem valszeg a rammal, nálam is hasonlót csinált a Geil először, a "nem kezelést" meg arra értem, hogy nem feltétlen 800-on fogja hajtani a 800-as ramot se, főleg brisbaneoknál a hülye feles szorzó miatt. 1ébként én 2.2V-on melegedés nélkül használtam az ultrát, valszeg bírna az többet is ventivel. 
- 

Gyuri27 félisten válasz  ghostie

üzenetére ghostie

üzenetére[link] a üzemi 1.8, 1.9-nél ne adj többet neki! "Felhívjuk a figyelmet arra, hogy minden GeIL PC5400 DDR2 667-es és annál magasabb kategóriájú Value és Ultra termékeken az SPD-t biztonságos üzemmódban kell beállítani, hogy a különbözõ alaplapok esetében is biztosak legyünk abban, hogy a modul 100%-ban kompatibilis. Ezért az alacsony várakozási idejû DDR2-es termékeknél a rendszer elsõ indítását a biztonságos üzemmódbeli SPD beállításokkal kell megtenni és csak ezután beállítani a gyár által javasolt értékeket a BIOS-ban. 
 A rendszer elsõ alkalommal biztonsági üzemmódban történõ indítása az adott DDR2-es termékek esetében azért szükséges, hogy meggyõzõdhessünk a termék kompatibilitását illetõen az adott alaplappal. Tény, hogy a legtöbb alaplap automatikusan nem támogatja az 5-nél alacsonyabb CAS latency-el rendelkezõ DDR2-es modulokat.
 A 2005-ös év decemberétõl leszállított DDR2 667-es vagy annál nagyobb modulok esetében a biztonsági üzemmódbeli SPD-t alkalmazzák. Minden egyes DDR2-es modul csomagolásába belekerül egy figyelmeztetõ kártya, amely tartalmazza a fent leírtakat."
- 

rollins őstag válasz  ghostie

üzenetére ghostie

üzenetéreKészített egy srác (elfelejtettem hogy ki) egy táblázatatot a különböző seb. ramokhoz a szorzó szerint, pl nálad ha 800-ra van állítva a ram akkor a ram valós órajele: 2500/7=357 (eff. 714) , ha 667-ra van állítva akkor 2500/8=312 (eff. 625) mhz -en fog menni a ram. De hogy nem indúl el a biosban 800-ra állítással, akkor ott valami a lap vagy a bios körül lehet valami, vagy nem szereti azokat ramokat a lapod? nem tudom 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bloodborne (PS4)
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) .
 .