Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz ghostie #4992 üzenetére

Szó szerint értem, Geil value-ból tudtommal van 667-es és 800-as is, nem írtad neked melyik van.

#4996 VaniliásRönk : nem a kezeléssel van gond, hanem valszeg a rammal, nálam is hasonlót csinált a Geil először, a "nem kezelést" meg arra értem, hogy nem feltétlen 800-on fogja hajtani a 800-as ramot se, főleg brisbaneoknál a hülye feles szorzó miatt.

1ébként én 2.2V-on melegedés nélkül használtam az ultrát, valszeg bírna az többet is ventivel.

• Gyuri27

félisten

válasz ghostie #4992 üzenetére

[link] a üzemi 1.8, 1.9-nél ne adj többet neki!

"Felhívjuk a figyelmet arra, hogy minden GeIL PC5400 DDR2 667-es és annál magasabb kategóriájú Value és Ultra termékeken az SPD-t biztonságos üzemmódban kell beállítani, hogy a különbözõ alaplapok esetében is biztosak legyünk abban, hogy a modul 100%-ban kompatibilis. Ezért az alacsony várakozási idejû DDR2-es termékeknél a rendszer elsõ indítását a biztonságos üzemmódbeli SPD beállításokkal kell megtenni és csak ezután beállítani a gyár által javasolt értékeket a BIOS-ban.
    A rendszer elsõ alkalommal biztonsági üzemmódban történõ indítása az adott DDR2-es termékek esetében azért szükséges, hogy meggyõzõdhessünk a termék kompatibilitását illetõen az adott alaplappal. Tény, hogy a legtöbb alaplap automatikusan nem támogatja az 5-nél alacsonyabb CAS latency-el rendelkezõ DDR2-es modulokat.
    A 2005-ös év decemberétõl leszállított DDR2 667-es vagy annál nagyobb modulok esetében a biztonsági üzemmódbeli SPD-t alkalmazzák. Minden egyes DDR2-es modul csomagolásába belekerül egy figyelmeztetõ kártya, amely tartalmazza a fent leírtakat."

[link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés