- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aranygyerek #4904 üzenetére
Azért mert AMD chipset van rajta, nem egy kismillió buggal megtűzdelt nVidia, úgy tűnik mégis hiába téptük eddig a szánkat...
Gyuri27: A CF-t is csak poénnak szántam (bár 45k-ért két 2600Pro OC megfontolandó jelenleg, így még 2950GT előtt), mert a dual 2600-ak itthon még az egyébként is magas nyugati áruknál is többe fognak kerülni, mivel nagyon kevés jön majd be az országba... (pedig annó azt hittem lesznek majd szép számmal 40-45k magasságában, de sajnos nem úgy néz ki
)
AtHoS: Nekem is csak egy gyenge-közepes VGA kellett, 1-2 könnyen emészhető stuffhoz, hogy esténként ha kedvem szottyan legyen mivel játszogatni kicsit, a TV-ben úgy sincs semmi, minden este meg nem lehet "kijárni".
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest