Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
HusEE
csendes tag
Mi ennek az oka?
-
HusEE
csendes tag
Hi all! Bocs ,hogy ide írok nem a témához kapcsolódó dolgot ,de ezt a topikot legalább sokan olvassák. Az lenne a gondom ,hogy ha játszok egy játékkal single playerben sokszor kidob a játékból. Gondolok itt: Titan Quest, NFS:carbon stb. És valami ilyesmit ír ki miután kidobott: A játék a memóriára hivatkozott és a memóriában nem nyitható meg az alábbi file: read
-
Chaser
legenda
válasz
valentinho #4490 üzenetére
Most nézem ezt jól megaszontam
De többé-kevésbé igaz
De legalább közben megtaláltam azt a lapot, ami helyett nem kell keresgélni egy ideig másikat
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4484 üzenetére
Sztem csak arról van szó, hogy nem férek a bőrömbe
Állandó gép tökéletesítgetés helyett inkább elbarmolok inkáb valamit
Műxik ez az sli lap is, csak xar tuningban, ahhoz képest meg drága is, ha visszakapom a 690g lapot, az maradni fog
Már ki is néztem hozzá egy faxa kis codegen házat, kemény 3.5k-ba fog kerülni, és bár nem AC ház, de jól néz ki
A mATX házakat meg elfelejtem asszem végleg..
-
tuctuc
aktív tag
Ma feltettem a legújabb, FE jelzésű biost az FC helyett a Giga M55S-S3 v.2.0 Nforce 550-es lapomra, és a vége 306-os FSB lett, így 2.9Ghz felett megy az alapból 1.9Ghz-es Brisbane 3600+, ddr533 és 1.375Vcore mellett. 2.66Ghz-ig ment a C'N'Q és a ddr667, aztán bedurvultam. Többen kérdezték, milyen ez a lap, nekem nagyon bejött, kopp-kopp.
-
Chaser
legenda
#4480 Gyuri27: bocs, nem láttam, hogy nekem is írtál, szóval kölcsönbe hoztam haza egy M2N4-sli asus lapot, a 690g helyett, amit kicsit kinyírtam
, ill. a win fagyása nyírta ki, mivel biosfriss közben lefagyott, na ez az sli-s lap egy tragédia..
szerk: persze lehet hogy nem is halt meg a 690g, a múltkori asrock lapot se hozták vissza, amin a LAN-t likvidáltam-elvileg- vagy csak külső LAN-nal használja a user, és nem hiányzik neki...
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
Jééé ilyen Giga lapunk volt ugye Probiker
[link] -
Chaser
legenda
Azért megnézem, mit megy ebben a lapban a proc alapfeszen, hátha ezt a lapot is likvidálom
-
Chaser
legenda
Ma hoztam haza, amíg a 690g-s lap sorsa rendeződik, csak belenéztema bios-ba: procnak adható max fesz 1.3V, a 690g-sben 1.5 vagy 1.55, ramnak adható max fesz 1.95, a 690g-sben 2.1, az se sok, de azért jóval több. ezenkívül restarttal kezd mindig, mint az inteles 965-ös vagy ip35-ös lapok közül néhány, egy lapos de nagy borda van rajta, a bekapcsolástól kezdve forró, most tettem rá a kezem, olyan 60-65 fok lehet, takarítom is el, csak csinálják meg a másik lapot, vagy adjanak újat
Eddig nekem az abit jött be legjobban, újan már lehet hogy nincs, 1edül azt hiányoltam benne, hogy tuningkor nem megy a c'n'q. -
Chaser
legenda
válasz
diablo1984 #4466 üzenetére
Jól van, de ez már dupla CF
Nekem értelmetlennek tűnik ilyenre vga-t rakni, úg látszik a GB is így van vele.
#4464 xardas: Abit KN9- überbrutál és olcsó
Igaz, hogy most szívtál asussal, de: asus M2A-VM AMD 690 chippel, kellemesen tuningos, ram időzítéseket nem lehet benne állítani, bár ezt sztem orvosolni fogják majd, 3600-os brisbane-nal 2560 hz-ig jutotttam 9x270 alapfeszen, valszeg jutottam volna tovább is, ha 7végén biosfriss közben nem fagy le a win, de lefagyottúh további teszteket majd később tok mondani, ha cserélik a lapot vagy csinálnak vele valamit...
Biostar TF550, ezt még nem sikerült kipróbánom, de csak jókat hallottam róla.
Amim most van kölcsönbe: asus M2N4-SLI- lóx@r lap, ilyet véletlen se vegyél, a kis 690g-s lap xarrá veri tuningban, ráadsául olcsóbb is. -
diablo1984
veterán
válasz
Komplikato #4470 üzenetére
pont azért, ha valaki nem überteszt-győztes cuccra akarja használni, akkor annak ne kelljen külön vga bele, meg ellenkező esetben az int vga letiltható....
-
Gyuri27
félisten
-
xardas
tag
válasz
diablo1984 #4467 üzenetére
eladni árában fogom
szoval ujonnan már nem naon taláni abitot?
kár.és a gigabyte csodájának mi a neve?
-
Komplikato
veterán
válasz
diablo1984 #4462 üzenetére
''jó lap lenne az 1066-os ddr2-es támogatással és az am2+ procibeletehetőséggel, csak az integrált vga-t hagyták ki belőle! ''
Minek Quad Crossfire lap integrált VGA-val? Ott lesz az RS780 széria, meg majd jóvval késöbb lesznek olcsóbb RS7xx deszkák. Persze ott csak 2-3 kártya megy majd CF-ben ;)
Amúgy AsRocknak volt valami prototípús RS690 lapja, amin volt 4+8+8-as CF és odaírták a harmadik csatihoz, hogy fizikai számításokhoz. Aztán azóta se láttam kereskedelmi forgalomban.
[Szerkesztve] -
AtHoS
nagyúr
válasz
Gyuri27 #4455 üzenetére
A konklúzióban mindössze annyit írnak az új nvidia chipsetről, hogy az Abit BIOS-ában tágabb határok között lehet a feszt állítani. Ami a chipkészletet érinti, megdícséri a HD video gyorsítási teljesítményét. A 3D-s teljesítményére mindössze annyit ír, hogy gyorsabb, mint az előző generációs, de messze van a 690-estől.
A 690-es egyetlen hátrányára azt írja, hogy a jelenlegi BIOS-al nem túl fényes a HD lejátszás gyorsítása (a tesztben írta, hogyha korrigálják ezt majd BIOS-al, akkor frissítik a tesztet). Video kódolásban AVIVO-nak hála ill. játékban jóval gyorsabb, mind a régi mind az új nvidia chipsetnél. -
diablo1984
veterán
most akkor a procid vagy az alaplapodat, vagy mindegyiket eladod? a memóírás/olvasás rész az függ az időzítésektől is, a prociban(x2 3800+) ugyanaz a memóvezérlő van mint a 4000+ x2-es társában, főleg, ha brisbane-ről van szó mindkét esetben, tehát procicserével nem kellene hogy változzon ez a sebesség!(mert ugyebár az amd-nél már nem a lapban, hanem a procosban van benne a memóvezérlő)
jó lap amit tudok ajánlani az a már szinte beszerezhetetlen(újonnan) abit kn9, kn9-s, kn9 ultra széria, vagy a gigabyte csodája az ati 690g(?, asszem) chippel szerelt cucckánya, mind 20k alatt valamivel!
szerintem a procosnak nem kellene hogy baja legyen, a csere meg nem annyira kifizetődő, mert azt csak szerér-hugyér tudnád eladni, mert nagyon nyomott most az áruk, és az a +200mhz nem biztos, hogy megér neked +5k-t.... -
Chaser
legenda
válasz
Mért raktak volna rá vga-t, amikor CF lapról van szó? Aki ilyen lapot vesz, annak nincs szüksége intvga-ra sztem.
-
xardas
tag
Hi all!Most 1 M2N-MX-m van de sokat szivtam vele[link]
szoval most ugy tünik h eladom és helyete veszek 4000+ x2-t csak h nem tom h mien lapot vegyek alá.eddig nagy esélyes az M2N-E SLI itt megfogott a 2ide csati.(bár nem lényeg annyira,sli-t sem használnám ki.) még gondolkoztam a gigabyte ga-m55s s3-n illetve érdekelna az abit is.2 szempont lenne: 20k a határ és lehetőleg legyen tuningbarát.
várom a javaslataitokat. előre is thx -
Gyuri27
félisten
válasz
s3-s ez is, tehát van remény
Vandit-nak meg gariztatnia kellett volna a lapot -
diablo1984
veterán
jó lap lenne az 1066-os ddr2-es támogatással és az am2+ procibeletehetőséggel, csak az integrált vga-t hagyták ki belőle! kíváncsi vagyok, hogy tunningosabb-e mint az elődje, mert azzal eléggé lehetett a sípolások miatt szívni(mint ahogy a topicjában is írták), szegény Vandit is szívott vele!
-
ftc
nagyúr
Giga lap preview
[link]
Tess pillantást vetni RD790remilyen pici is....lehet ezért ment rű hőcső...
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
Itt a teszt is róla! (najd valaki a konkluziót forditsa le, bár én úgy láttam az int vga játék alatt jobb a 690g-ben).
-
ftc
nagyúr
[link]
Na ez az a lap amire ninja nem nagyon megy fel memok végett megintcsak -
Forest
tag
Ok, akkor veszek egy Abit KN9 -et, meg olyan DDR2-ot. Itt is van dual channel, mint a DDR I eknel?
Melyik lenne a legjobb ar/teljesitmenyu proci, amit meg is lehet kuldeni?
Ja, es kosz a valaszokat, marha rendes toled, megsporolsz nekem sok idot, ha nekem kene kitalalni a dolgokat. -
Chaser
legenda
Am2-be csak ddr2 megy,úh sztem add el a régi gépedet egyben, a ddr2 ára úgyis picsa alatt van, 2x1gb geil ultrt boltban is kapsz 25kért, és az cl4ben megy 900-950 mhz-et.
Jó lapok. abit kn9, a legjobbanbeállítható lapom ami eddig volt, vagy asus m2a-vm,intvga-s lap, 270--en FSB-nél járok eddig, 1edül a ram időzítéseket nem lehet álítani, mind2 16-17k boltban. -
Forest
tag
Csa kiralyok,
Valtanek P4 AGP rol AM2 PCI-E re, de kene segitseg, mert semmit nem tudok az AMD krol, csak hogy olcso.
Olyan alaplap kene ami mukszene a regi DDR I memokkal (nagyon jo TCCD jeim vannak), SATA 150 HDD -vel, es egy darab VGA -val szeretnem hasznalni.
Elsosrban valami Abit lap erdekelne, vagy amivel piszkosul lehet tuningolni, de olcso.
Ajanljatok mar valamit!
Azt elvileg eleg lenne csak a lapot, meg procit kicserelnem, ugye? -
eXodus
őstag
válasz
Gyuri27 #4434 üzenetére
Problémát már korábban leírtam.
2,8GHz fölé semilyen szorzóval/beállítással nem megy. Proci bírná, alaplap bírná. (ezért is írtam a 10x280as beállítást) Csak valamiért nem megy. Mindent normálisan beállítottam. (ram gyári értékek alatt visszaosztva 1,95V, proci 1,4V) Bios frissítve.
Ezért is íram h kiváncsi lennék giga mit mond erre.
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
-
Gyuri27
félisten
asus [link]
-
eXodus
őstag
válasz
Gyuri27 #4427 üzenetére
hmmm ...lehet nekem is írni kellene a giga supportnak levelet h miért nem megy 2,8GHz fölé a lap.
(Problém az én angoltudásommal nem hinném h megértenék)
MOd:
Jah ha még nem írtam volna a korábbi tanácsokat emgfogadva:
- 1xHT -semmi
- 10*280(!) megy 280fsb !!!!
[Szerkesztve] -
Mercutio_
félisten
válasz
Gyuri27 #4423 üzenetére
Gyuribá
a múlt az egy statikus dolog, az meg, hogy néha félreolvasok, vagy éppen az aktuális tokozáshoz kapcsolódó csipszetekből nem vagyok naprakész igencsak dinamikus
Szóval 1-2 topicba benézve le a kalappal a lelkesedésed és a naprakészséged előtt, bevallom én mostanában több időt töltök a kölykök matekleckéjével
mint a PC-s dolgokkal, majd ha megint ebből élek meg közvetlenül...
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4427 üzenetére
Na azért már nálunk is kezd elmúlni ez a ''divat'', ma még rám is szóltak, mikor mondtam, hogy egy am2-es lapból 3 van, mikor egyet rendeltek: - Nem baj az, legyen a polcon is!..hehe
Asus M2A-VM lap + 3600-os brisbane, proci eddig 2560-on stabil alapfeszenNagyon jó lap lenne ez, csak a memidőzítéseket nem kellett volna kihagyni, holnap asszem írok az asusnak, hogy terveznek-e hozzá újabb BIOS-t kiadni, amivel kompenzálják a bakit..
-
Gyuri27
félisten
Persze, hogy nem mondom (hogy te voltál)!
Mindenhol ez megy, sajna. Meg az nv.
Na fiúk itt vannak (aki beszél és méginkább ír angolul) itt a giga [link] náluk van ilyen opció is Non-technical Sales and marketing issues
Azért jó látni, hogy a környéken mindenhol van csak nálunk nincs.
Cserébe egy kis unicum (persze nem szó szerint)
[link]
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
válasz
Mercutio_ #4418 üzenetére
A vga-s akcióra nem buzditottam, az benne volt a hsz-be.
Az inteles tétel sajnos igaz (és véresen komoly). Van itt pl boltos kollega akinek majdhogynem kötelező intelt eladni, mert a fönök és a szervizesek azt ismerik. Nézd meg a p4-s idők javát. A p4 és a cerka nem volt sehol mégsem tudott az amd 20 enyimennyi %-nál följebb kerülni. Pedig fogyasztásban, melegedésben, 3d-ben jobb volt az amd.
Nézd meg most mi megy 5 év alatt csináltak egy normális procit és mindenki hasra van esve.
Persze ezt a gyors váltást 965-p35-x38 már senki nem veszi észre, csak mikor fizetni kell a kasszánál 1.5 belül háromszor (mert az intel valamit mindegyikről lespórol az x38 meg még melegszik is).
A múltad figyelemre méltó.
Ezennel elnézésed kérem!
AtHoS-ftc: igen igaz a lapot és a vga-t ki lehet bontani, de ha az asus azt mondja, hogy mindenik termékben benne van a matrica akkor lehet verni az asztalt. Ezért mondtam, hogy lehetne levelet irni pl asusnak, gigának mert ők normálisan itt vannak a magyar piacon. Van magyar honlapjuk is.
[Szerkesztve] -
AtHoS
nagyúr
Na ja és emellé egy matria meg nem matrica. Az szedi le aki nem akarja.
Ezért is írtam nemrég, hogy jólenne egy terméklista, amelyeknél egyáltalán megtalálható ''lenne'' ez a kis plussz. De ilyen nincs és szerintem nem is igen lesz
Igaz nem ide kapcsolódik, de nemrég vettem egy hangfalpárt a géphez. Természetesen ennek a doboza sem volt leragasztva. Miután kibontottam látom, hogy az erősítőt tartalmazó sugárzó nylon zacsija nincs leragasztva (valamikor levolt, de a ''cellux'' már rá volt hajtva a belső oldalra) és a 220-as kábel zacsija hasonlóan van ''preparálva''.
Levontam tehát a következtetést: a hangfallal semmi probléma nincs, mert a boltban ahol vettem már ''letesztelték'', így ha lett volna gond, akkor már gariztatva lett volna még mielőtt megvettem -
ftc
nagyúr
GetAll3
akkor lehetne ezt megcsnálni ha
nem lehetne felbontani a dobozokat...
AMD procinál ez megoldva mivel ott lezárva
Alaplapnál az nyissa ki aki akarja VGA-ra is igaz -
Mercutio_
félisten
válasz
Gyuri27 #4414 üzenetére
Kedves Gyuri27!
Azt hiszem korunkból eredően túl vagyunk már mindketten az ''én apukám erősebb/nekem több matchbox-om van/stb.'' szintű kommunikációnál
A matx-es dolgot benéztem, elnézést is kértem emlékeim szerint
A #4386-ban pedig te linkelted a getall3 mellett katt77 hsz-ét, azt meg ne vesd már a szememre, hogy egy hsz-ben reagáltam a te és egy általad linkelt másik hsz-ben írtakra
A szövegértésnél meg...most őszintén egy ilyen mondatra: ''mert nálunk (is) intel az isten mindenki ezt ismeri és jobb a marketingjük.'' szerintem csak viccesen lehet reagálni, sajnálom, hogy ez nem jött le, legközelebb minden mondat után smiley-t teszek, nem csak az utolsóhoz
Ha leírom, hogy '82-ben primo-n kezdtem írni az első programomat, aztán jött a C64, 386, 486, 5x86, P1/2/3 korszak, hogy a '90-es évek elején vax/vms-t nyúztam vt100-as terminálokról, volt unix, raktunk össze botnetet, ''chat''-eltünk karateres terminálokon keresztül a lassan 20 évvel ezelőtti (itthon) éppcsak kiépülő ''interneten'' keresztül, vagy, hogy minden gépemet magam raktam össze attól ez a hsz-em tartalmasabb, érveim hitelesebbek lesznek? Aligha...
Én úgy gondolom ezen a kis félreértésen túlléphetnénk, de természetesen, ha ragaszkodsz hozzá ''elfelejthetjük'' egymást
[Szerkesztve] -
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #4416 üzenetére
Na jó, dobok nekik egy mail-t, már ha egyáltalán bejön az onlájn szörvisz oldaluk, mert egyelőre nem nagyon akaródzik neki.
Közben végre bejött. Ez nem mail. Csak alkatrész hibabejelentő.Érdekes, hogy az MSI-nél sincs mail elérhetőség, és egyre több más cégnél sem. Vajon miért lehet ez?
Csak nem ilyen ''fontatlan'' nekik a vásárló?
[Szerkesztve] -
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #4414 üzenetére
Nem írtam, csak az AMD akciós oldalát néztem meg. Végül is filózhatunk mi ezen akármennyit, ha bármi okból nem kapunk ilyen termékeket. A ''még nem matricás'' termékeket cáfolja az akció előtt még nem gyártott, jelöletlen termékekről szóló info.
MSI-vel is próbáltam levelezni, hogy hozzanak ki már egy használható bios-t végre, azt is hiába. -
Gyuri27
félisten
válasz
katt777 #4413 üzenetére
Szerintem ez nem nyeremény játék, hogy egyiken van másikon nincs.
Nyilván valóan az amd törekszi arra, hogy mind a három terméket tőle vedd. Természetesen érthető is.
Tehát még a nem matricás terméket kapjuk nyugatról, v valamilyen kézen közön itthon már eltűnik.
Mit irtál nekik? Remélem szigorú voltál?
Mercutio_ : felejtsük el egymásta botorság az, hogy problémáid vannak a szöveg értéssel és kioktatsz. Én a getall3 akciót linkeltem és arról irtam, olvass vissza. Egyszer már ezt benézted a matx lapnál.
Tehát nem én vagyok aki a másikat megtalálja. Hol sütöt rád isten szent napja mikor már nekem saját erőböl 486 dx4-em volt?
[Szerkesztve] -
katt777
félisten
válasz
Probiker #4406 üzenetére
Én írtam.
Az én ASUS kártyámon sem volt, csak az AMD procimon.
[link]
Itt van +1x, de én most is csak a partnereket látom, restrikciót nem. Az viszont, hogy ''légy az első, akinek mind3 megvan'', azt vetíti előre, hogy tényleg nem tesznek minden termékre. Kinek is volt múltkor még matricája? -
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #4409 üzenetére
Ettől függetlenül ebben az idézetben per pillanat igaza van, elismerem. Nem néztem meg a FAQ-ot, mert azt várná az ember, hogy a részvételi lehetőségeket kiemeljék (szerintem ezzel nem voltam egyedül
). Úgy látszik, nem csak nálunk dívik a fogyasztók megtévesztése. De ez a VGA kari, a GetAll3-nál tényleg ott van a Hungary, és forgalmazzák is nálunk. Azért vetek rá még egy pillantást.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Gyuri27 #4409 üzenetére
Biztos nehéz beismerni, hogy valamire rámozdultatok, ami minket nem érint, de azt érvek nélkül személyeskedéssel tetézni botorság.
De nyugodtan linkeld azt az oldalt, ahol azt írják, hogy a régi videókártyádért magyarként fogsz kapni 50/80 $-t.
No, ennyit a ki a szép és ki az okos témakörről -
Mercutio_
félisten
válasz
Gyuri27 #4400 üzenetére
Öhm, hogy jön az Intel az ATI-s akcióhoz?
Intel gyárt videókártyát?
Szinte senki nem vesz ati-chipsetes alaplapot?
Szinte senki nem vesz amd procit?
A videókártya témával kapcsolatban csak az alábbi linket [link] kellett volna elolvasni:
''Who can participate in this program?
Any resident of the United States of America or Canada, who has an ATI or another manufactures graphics board, who have a valid credit card number and has purchased their new ATI Graphics card directly from ShopATI.''
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
Beszél, még inkább ír it valaki megfelelő szinten angolul?
Csak kellene az asusnak pár sort irni.[link]
-
katt777
félisten
Pár kapcsolódó topicban felvetettem a dolgot. Most már meg nem mondom melyikben (de lehet, hogy itt, csak hsz-ban nagyon messze, valaki vett ilyen alaplapot, csak neki meg a másik 2 hiányzott. Szóval elképzelhető, hogy csak néhány ilyen cucc kerül az országba, de számomra ez tűnik kevésbé hihetőnek, amekkora ez a piac. Már ha a GetAll3- akcióra érted. Ezekről valszleg csak a matricát távolítják el, ill. a csomagból a kis füzetet a másik matricával és a kóddal, mert az alkatrészeket eltenni azért nagy ráfizetés lenne.
Végül is, ha van valakinek egy elértéktelenedett ATI VGA-ja, és újat vesz, lehet, hogy megérné kipróbálni. 50$ majdnem a fele egy jobb belépő szintű VGA-nak, és a postaktg. talán nincs annyi. -
katt777
félisten
válasz
Mercutio_ #4398 üzenetére
Összekevered a dolgokat. A GetAll3 akciónak semmi köze a VGA-beszámításhoz.
VGA kártya ára visszaigénylésének módja le van írva az oldalon, amelyen anno belinkeltem. Csak egy bankszámlaszám kell hozzá, amelyre átutalhatják a pénzt, miután megkapták a régi kártyádat (mármint a VGA-t, nem a bankot), illetve a regisztrációt a vásárlásról. Nincs feltűntetve ott semmiféle megszorítás. Miért is tennék, nem erre találták ki.
Egyebekben egyetértek az előttem szólókkal. Mind2 akció nagyban el van hallgatva.
Honnan tudhatnánk, hány elavult kártyát küldenek vissza a Mo-ra behozott újakért az azokat felvásárlók? (Mert valahogy mindig van piacuk a használt kártyáknak.) Dupla haszon a kereskedőknek, majd bolondok lesznek reklámozni! (Gondolj bele, min. 50 $-t spórolnak minden egyes VGA kártyán!) Mellesleg a boltosok topicjában is gyorsan elültek a GetAll3 akció alig észrevehető hullámai. Egy hozzászólás érkezett valakitől, aki még nem látott ilyen jelölésű dobozt. Állítólag.
Tényszerűen: ismersz olyan személyt, aki járt a Holdon?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1 humoros
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest