Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Utoljára egy SA lappal volt gondom IDE kezelés terén. Azóta fel se rakom a drivert
De ha igen, akkor is műxik rendesen
Ezek kellemetlenségek, instabilitási gondok nem voltak vele nálam, pedig jó néhány nv chipes lap volt a kezemben, még többet eladtam. Lehetne jobb is az tény, mindenesetre a nálam járt legjobb am2 lap / legalábbis sztem legjobb/, szintén nv chipes lap volt.(#4981) Gyuri27: most van, de nem olyan régóta van. Én nagy szeretettel támogatnám az AMD-t, ha náluk is az lenne a helyzet, hogy támogatnának
Mondjuk legalább azzal, hogy a K10-et még ebben az évben meg lehetne venni
1ébként nem arról volt szó, hogy nv-t ajánlok, aki most vesz vegyen AMD-t, de nekem nv-vel sem volt bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ha igen, akkor is műxik rendesen
Ezek kellemetlenségek, instabilitási gondok nem voltak vele nálam, pedig jó néhány nv chipes lap volt a kezemben, még többet eladtam. Lehetne jobb is az tény, mindenesetre a nálam járt legjobb am2 lap / legalábbis sztem legjobb/, szintén nv chipes lap volt.
1ébként nem arról volt szó, hogy nv-t ajánlok, aki most vesz vegyen AMD-t, de nekem nv-vel sem volt bajom.