Új hozzászólás Aktív témák

• Van Der

csendes tag

válasz Gyantusz #2593 üzenetére

UBT: Szerintem arra amire nekünk kell , ideálisnak mondható - mivel a szükséges védelmi képességei is megvannak /ha nagyon muszály/, és nekünk ugyebár a légiharc képességek csak másodlagosak -pont olyan szinten is van . Az alkatrész-utánpótlást illene jobban megoldani, megszervezni mert a MiG29-rendkívül széles körben elterjedt típus. Szerintem , ha volna hajlandóság fizetni ilyesmiért akkor másoktól is vehetnénk, mint az oroszoktól, úgy vettem észre nem aggódtatok eddig emiatt. Nekem egyébként magamtól nem jutott volna eszembe :R mostanában legalábbis.

Mivel úgysem külön-külön repülnek a gépek, ha mindegyik UBT-t egy Mirage vezetné bevetéskor , akkor szerintem jól kiegészíthetnék egymást (az UBT pedig fedezhetné is a Mirage-t).
    Persze csak ötletelek. Nem tudom mi akadálya volna.
    Amúgyis arra gondoltam 16db 2000d + min.16db UBT , ha volna az már nem alibi mennyiség (!+14 Gripen). És ha jobban belegondolunk nem is követelne akkora anyagi áldozatokat mintha vennénk 32 db gépet 70 millió USD-ért.
    A kb.20 MiG-ünkből megmaradhat még 4 db egyszemélyes is, amit beáldozhatunk pluszba - a cserekor, vagy akár talonba is tarthatjuk (jobb időkre, vagy alkatrésznek vész esetére) - ha már a kiszolgáló személyzet adott hozzá.
    A radarjait meg DáRá biztos ismeri. De majd én is végignyálazom a netet :o

Új hozzászólás Aktív témák