- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van Der
csendes tag
válasz
Gyantusz
üzenetére
UBT: Szerintem arra amire nekünk kell , ideálisnak mondható - mivel a szükséges védelmi képességei is megvannak /ha nagyon muszály/, és nekünk ugyebár a légiharc képességek csak másodlagosak -pont olyan szinten is van . Az alkatrész-utánpótlást illene jobban megoldani, megszervezni mert a MiG29-rendkívül széles körben elterjedt típus. Szerintem , ha volna hajlandóság fizetni ilyesmiért akkor másoktól is vehetnénk, mint az oroszoktól, úgy vettem észre nem aggódtatok eddig emiatt. Nekem egyébként magamtól nem jutott volna eszembe
mostanában legalábbis.Mivel úgysem külön-külön repülnek a gépek, ha mindegyik UBT-t egy Mirage vezetné bevetéskor , akkor szerintem jól kiegészíthetnék egymást (az UBT pedig fedezhetné is a Mirage-t).
Persze csak ötletelek. Nem tudom mi akadálya volna.
Amúgyis arra gondoltam 16db 2000d + min.16db UBT , ha volna az már nem alibi mennyiség (!+14 Gripen). És ha jobban belegondolunk nem is követelne akkora anyagi áldozatokat mintha vennénk 32 db gépet 70 millió USD-ért.
A kb.20 MiG-ünkből megmaradhat még 4 db egyszemélyes is, amit beáldozhatunk pluszba - a cserekor, vagy akár talonba is tarthatjuk (jobb időkre, vagy alkatrésznek vész esetére) - ha már a kiszolgáló személyzet adott hozzá.
A radarjait meg DáRá biztos ismeri. De majd én is végignyálazom a netet
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mostanában legalábbis.