Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
S W A T
senior tag
válasz
üzenetére
A polgári Chinookot is gyártják még most is
Most lehet nagy marhaságot kérdek de az usa hadsereg miért mindig felújítgat és nem egyszerűen új gépeket rendel
Tegnap olvasgattam az eggyesek szerint nem túll hiteles könyvem és abba volt hogy a ch-47eseken mindenféle modernizácios programot hajtanak végre. (ebből gondoltam hogy ma már ujjan nem kapható)
Amúgy mennyíre elterjedt
a katonai tudom hogy sok helyen van de a polgáriról nem is hallottam még.
Csak a katonai változathoz kell 3 fős személyzet (2 pilóta meg egy mérnök) vagy a polgári változathoz is
Nem tom ez nekem fura a mai helikoptereket simán elviszi 1 pilóta is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most lehet nagy marhaságot kérdek de az usa hadsereg miért mindig felújítgat és nem egyszerűen új gépeket rendel