Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Boeing 737
üzenetére
Nem tudom Pöchkor-nak mi a túróért engednek meg ennyit, ha egyszer egy niemand. A gépek közelébe sem lett volna szabad engedni. Valamelyik nap véletlenül valamelyik kertv véradó utáni fos műsorára (vagy a passzív, vagy a mókus) kapcsoltam, ott adta elő a reptudományos félinformációit. Ezután úgy vonnám be az engedélyét, hogy többé meg se kaphassa.
Kb, mint Palik a sivatagi róka... Azokat a gyorsulási versenyeket is máshogy képzeltem volna el...
[...]''sikeres és eredményes program''[...] Ez hol volt? Mert Kecsón biztos nem, az egy nagy hulladék volt alapvetően.
''Semmi olyan dolog nem történt a repülőnapon, ami a repülés vagy bárki biztonságát veszélyeztette volna.''
Na ez nem igaz. Nemzetközi előírások szerint a bemutatót repülő eszközök a közönségtől minimum 50m-re kell, hogy maradjanak. Ehhez képest a nyitóképen két magyar Gripen, majd a TÜRK YILDIZLARI is többször a közönség felett repült. És még sokan nem tartották be a biztonsági távolságot. Persze lehet ezt most leszarja mindenki (gondolom ezért max a törököket fogják megbüntetni, a magyarokat véletlenül se), egészen addig, amíg nem lesz még egy ramstein-i jellegű incidens. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Klaus Duran: RCS
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- Xbox One S 500 GB
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest