Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#37035) csabyka666 válasza T. I. (#37034) üzenetére


csabyka666
addikt

Az elején nekem is jó volt. :) De meglett a probléma, legalábbis úgy tűnik. A lényege a következő.

Nekem korábban már volt Viberem, de letöröltem, tehát a regisztráció adott volt. A teló kapott új szoftvert, ezen még nem volt fenn a program, most letöltöttem, de újra be kellett regelnem - nem tudom, miért, de valószínűleg ez bolondította meg a Belle-t. Gyakran kifagyott, és naponta többször csak úgy gondolt egyet, és elküldte, hogy kb 200 ismerősömnek van Viber-e. Ettől annyira belassult, hogy ki kellett kapcsolnom a telót, hiába töröltem ki az értesítést.
Pár napja mászkáltam a borzasztó szegényes beállításai között, és ott van olyan lehetőség, ami letiltja az értesítéseket. Azt bekapcsoltam, azóta problémamentes a dolog. Ha a program nem fut, akkor nem is jelez az érkező üzenetek miatt, de amint elindítom, szól, hogy hány "unread messages" van.

Akinek fagyott, lassult, próbálja meg így, nekem eddig működni látszik. Éjjelre kinyomom a mobilnetet, kikapcsolom a klienst, reggel bekapcsolom, és megy minden tovább.

Ja, én csak mobilnetről használom, gondolom WiFi-n gyorsabb.

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.