Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-20 15:28:38

LOGOUT.hu

"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13423) ViZion válasza kenwood (#13422) üzenetére


ViZion
félisten

Szvsz nem a konkrét jóemberre gondolt, de nézd meg, van most aki új 280X-et árul potom 100k-ért... és hasonlók vannak dögivel.

Nekem eddig egy reklamáció volt, hogy az AVC Hercules bontva adtam. Mondom a jóembernek, h benne volt a hirdetésben, de hol a probléma mégis, nem tudja összekötni vagy mi?
Kb. egy hónapra rá írt, h ez neki hangos. OK, ezek szerint összerakta. Volt pár levélváltás: én írtam, majd 1-2 hét és válaszolt. Végül írtam, h adjon számlaszámot, az a 4500 Ft ennyit nem ér, küldje vissza. Azóta sem írt, be sem lépett pár hétig, amikor még néztem... :U

De már rászoktam, h inkább olcsóbban bedobom off topikba -bár szabálytalan- ha vkinek kell, írjon rám. Így adtam el topikos ismerősnek SSD-t olcsón. De ismerősöknek is dobok privit, most haver viszi a router-switch párost, korábban billentyűzetet, stb... Aprón nézem, de inkább csak megszokásból.

Szivattyúm felraktam, 2 hét alatt kb. 2 érdeklődő volt... Pedig a legolcsóbb fent, de lehet ez a baj. :B

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.