Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
senior tag
Ja amúgy, egy erősre kevert machtában van kb 50 mg koffein. Sztem az enyémben olyan 20-30 között. Koffeinmentes espressoban asszem olyan 10 mg. Rendes hagyományosban 100-140 között.
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
válasz morcosharcos #115101 üzenetére
A franc tudja, nekem a tea meg a kóla durvább, mint a kávé, pedig abból olyanokat iszok, hogy mások elszaladnak
Mindenkire másképp hat.Mutogatni való hater díszpinty
-
Astroboy
őstag
válasz morcosharcos #115104 üzenetére
"Mi a titkod?"
...
Szerintem a régi trükk, a banán. Kiválóan és percre pontosan lehet vele szabályozni, vagy megszakítani az ürítést.Akkor húzod ki amikor akarod.
-
koby11h
őstag
Marketplace mai mérleg: 9 hirdetés, 7 csaló, eddig... mint légy a sz@rra
Aki meg nem csaló az jön érte múlt pénteken (nem), meg "adjál számot", adtam "1542", nem tudom mit kezd vele, de azóta sem jelentkezett...
És még szerencsésnek érezhetem magam"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
myckey
veterán
válasz Gyuri27 #115108 üzenetére
Szeretetet érez, mert szívatják, de lehetne rosszabb is, akkor nem érezne szeretetet .
A legyeket és a xart pedig már megbeszélték itt páran, olvass vissza...Szívesen !
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
koby11h
őstag
válasz Gyuri27 #115108 üzenetére
Aha. Tegnap egész nap térkövet szedtem felfelé, lepucoltam, utánfutóra raktam, elvittük ismerőshöz, ott lepakoltuk. Ma délelőtt a térkő alatti homokot, majd döngölt kavicsot szedtem felfelé, hordtam ki talicskával. Utána ebédeltem. Délután a homokot átszitáltam, zsákba tettem, szedtem fel tovább a kavicsot és hordtam ki.
Nemrég ránéztem az ebéd közben felrakott hirdetéseimre, és ez fogadott. Most megyek kocsit mosni ha még hűl az idő pár fokot. Holnap elmegyek dolgozni, majd ha hazajöttem akkor vagy füvet nyírok vagy egy újabb kupac földet fogok kihordani, esetleg kavicsot és sódert is. Utána elkezdem bontókalapáccsal felverni a betont a szegők mellett, hogy azt is ki tudjam szedni. És ez lesz egész héten, kivéve pénteken, amikor is ha nem esik, akkor fűkaszával kell levágnom 1400 m2 combközépig érő gazt.
Azoknak a marháknak meg van idejük ezzel szórakoztatni... nincs igazság!
Van még bármi kérdés?"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
patomi
őstag
Felnifelújítás egyszerűen.
én meg egy hete küzdök a sajátommal. Gondoltam írok itt róla egy blogot, hát kisebbségi megoldotta egy fotóvalFékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
-
homerhamm
addikt
Most ezt a hozzászólast is a budiról írom.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
cidalain
veterán
válasz patomi #115112 üzenetére
Te sem láttál még DIY videót erről?
Körberakod kártyapaklival, azt ráküldöd a festékszóróval az új színt, azt kész.
Meg levágod a kólásflakon tetejét, és alját, rárakod a csavarra a kupak felőli végét (kerék a helyén felszerelve), aztán belefújsz, voilá, új lett a csavar is.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
koby11h
őstag
Az az igazság, hogy az asszony "rábeszélt", hogy a járdát, kocsibeállót fel kellene újítani. Kb. 20 év alatt tényleg megsüllyedt néhol, rossz havat túrni is, van ahol megáll a víz... meg a bejárati lépcső csempére is ráférne.
De ugye a bontás sem olcsó, és most úgy vagyok vele, hogy ok, akkor csinálom én a bontást, válogatást, hulladék elszállítást... mert én fele annyi órabért kapok, mint a bontó munkások, ha rájuk bízom...
Illetve én szétválogatom és elajándékozom ami nekem nem kell, majd elviszem és leadom utánfutóval ami már nem kell senkinek és nem is használom újra. A vállalkozók meg rendelnek egy 8 m3 konténert és abba bele minden, majd 70e+áfa az elszállítás/leadás. Simán megspórolom a saját munkámmal fél havi fizumat... + beachbody"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
morcosharcos
senior tag
válasz koby11h #115122 üzenetére
Nem akarok nagyon (csakkicsit) beleokoskodni, de az a fránya térkő nálunk is állandóan süllyedezett, ilyen 5évente, addig, amíg egyszer alá nem betonoztuk bevasalva, 8 centi vastagon az egész térkövezett udvarrészt. Arra ment a homok + térkő. Azóta áll, mint Katiban a ..
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
koby11h
őstag
válasz morcosharcos #115124 üzenetére
Az lesz itt is pontosan. Mikor a most bontásra kerülőt megcsináltattuk, akkor azt mondták, hogy "nem kell az alá, mitől süllyedne meg...", hát de kell alá! Ennek a levét iszom most...
Csak amíg régen pl. a bontásra találtam volna 1000 Ft/óra munkást, most 4000 Ft/óra... és csak a nap végén látnám meg, hogy mit csinált a 32000 Ft-ért[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
morcosharcos
senior tag
válasz koby11h #115125 üzenetére
Sajnálom Mostani építőanyagárak mellett, meg amúgy a beleölt munkára gondolva is, nem kis vállalás.
Mi anno apámmal ketten stablonoztuk meg öntöttük ki a betonkockákat. Keverőautó kiöntötte, mi lapáttal le,betétvas be a helyére, és nyomatni rá a lapáttal. Nem panaszkodtam akkoriban az unalomra
-
Cs1csó
félisten
válasz morcosharcos #115085 üzenetére
Ma voltam pergetni (méhészkedés) egy hölgy panaszkodott, hogy amikor csörög a telefon nehéz felvenni és már csupa méz.
Pont emiatt nem viszem "be" a telefont hanem a kocsiban hagyom, amikor van egy kis szünet (kaja, pisi, ivás stb.) akkor esetleg megnézem és ha fontos visszahívom. -
koby11h
őstag
válasz morcosharcos #115128 üzenetére
Még van erőm hozzá, 10 év múlva már nem fognék bele... így most vagy soha alapon
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
BiP
nagyúr
válasz morcosharcos #115124 üzenetére
Mi is térkövezni akartunk az udvaron, és arra jutottunk, hogy jobb lenne alábetonozni, ha nem akarunk szívni vele később. Több meló, de fixebb.
(Aztán szerencsére teljesen más lesz a terv)Katiban a gyerek. Itt a kati az nem Katalin, hanem egy régi, járóka-szerű cucc, aminek az volt a neve, hogy kati.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz koby11h #115125 üzenetére
Sajna. Ezért csinálok meg én is sokmindent itthon (pedig nem értek hozzá, csak józan paraszti ész meg youtube vagy telefonos segítség), vagy csináljuk meg apóssal családilag. K sokat elkér bármilyen szaki.
Ráadásul ugyanúgy elmegy az én időm is, mert ellenőrizni kell, hogy sok pénzért azt csinálja-e, amit kértem, meg jól csinálja-e.Maúgy a homokot milyen zsákba tudod tenni, hogy ne szakadjon el a súlyától?
-
homerhamm
addikt
-
cidalain
veterán
ismerősnek megmakkant a FB Marketplace. nem találja a hirdetéseit, nincs ilyen marketplace profil, meg alapértelmezetten átáll neki a keresési övezet Párizs környékére.
hasonlóval találkozott már valaki? (mobil app, és PC böngésző ugyanez - a FB profilja és a Messenger rendben lévőnek tűnik)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz cidalain #115139 üzenetére
ok meglett: Adathasználat a Facebook élményekhez-nél a Marketplace a Facebook-adataid használata nélkül blokkban volt. Átraktam a másik blokkba, most oké. De a korábbi hirdetések leválasztódtak a usertől úgy tűnik.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
homerhamm
addikt
-
myckey
veterán
-
cidalain
veterán
válasz homerhamm #115142 üzenetére
30 milláért elég erős az asztra.
myckey
nem jó a szórend:
nemdohányzó megkímélt garázsban tartott, szakszervizben rendszeresen jól karbantartott keveset futott svájci idős orvos hölgytől eladó.
extrák: kopanás menetes futómű, és zörenés mentes motor. jó váltó, jéghideg klíma, napi használatra alkalmas.[ Szerkesztve ]
-
morcosharcos
senior tag
válasz cidalain #115144 üzenetére
nekem egyszer leírta üzenetbe, mikor kiraktam, hogy egy speckó méretben érdekelne használtan téli/4évszakos gumi, hogy "lopásmentes gumi", gndolom kopásmentes akart az lenni, Freud-i elszólás lehetett
szerk: ráadásul a k-l egymás mellett vannak billzeten
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz homerhamm #115142 üzenetére
bakker most nézem csak hogy a 370000-ret írta le úgy ahogy mondjuk: 300 70 ezer. Mondjuk jó hogy nem úgy írta, hogy 300 70 1000, mert úgy egy T-mobilos telefonszám is lehetne...
morcosharcos
de az is milyen szöveg már. ha kopásmentes, akkor új. akkor miért nem azt írta. ha volt már fent autón, akkor már tulajdonképpen nem lehet kopásmentes.[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest