Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #115250 üzenetére
Jól levagyunk fedve, ha ezt a részt jól értem : "a csomagot átvetted az aláírható, mert nem igazolod, hogy sértetlen. ". Mondjuk ez még mindig nem garantálja, hogy nem B30-as tégla lesz benne
"de egyébként piszok türelmesek" - az biztos. Már az utca végén rékönyököl a dudára, beáll elém egy izomparkolással, akkor leveszi a kezét a dudától. Ha nem kell aláírni semmit, mert olyan cucc jön, akkor kidobja a kapu elé, és hacsak nem úgy rohanok le mint akinek az élete múlik rajta, akkor már integetni sem tudok neki ha valami átvevős cucc, akkor meg a kocsijában írogat/nyomkodja a telót, mire leérek kiszáll, odaadja a cuccot, közli, hogy siet, és már ül is be a kocsi. Általában. Jah, és mindig délelőtt jönnek. Tök mindegy, mit kérek, mit beszélek meg velük.
Pár éve direkt beírtam a megrendelés megjegyzésébe, hogy délelőtt 10 után szállítsák ki. Erre fél 9-kor hív a futár, hogy a ház előtt van. Én meg közöltem, hogy én meg 30 percre onnan. Mondtam is neki, hogy 10 utánról volt szó, ő meg, hogy nem ő tervezi az útvonalat.Az első futár volt érdekes, aki legelőször hozott életemben cuccot nekem. Ő este jött 5 után, és nagyon türelmes volt.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
koby11h
őstag
-
-
-
válasz qnadam #115235 üzenetére
Egyetlen negatívat kaptál, és azt is azért, mert elaludtál és nem mentél el a találkozóra:
Megbeszéltünk egy találkozót, amire nem jött el. Majdnem 3 órán át vártam rá glédában, hulla fáradtan, mivel reggelig dolgoztam, amivel ő is tisztában volt. Később, a privát üzenetemre csak annyit írt, hogy elaludt.
-
gban
Közösségépítő
i7 PC , i7 4770 , GTX 970 4GB , 16GB RAM , 256GB SSD
És a képen látható a táp is ami egy 550 wattos MTECH
Ez önmagában is életveszély, nemhogy egy GTX 970 mellett...[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
myckey
veterán
válasz Alusky #115276 üzenetére
Minek az drágán?
Rá van írva egy nagy szám, azt minél nagyobb a szám, annál jobb az a doboz a dobozban.
Ráadásul cask a baj van vele, ha nehéz is, úgy a jó, ha alig van benne valami."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
senior tag
válasz Kalandor #115272 üzenetére
És az én negatívomat meg tudod magyarázni, amit bosszúból kaptam, ráadásul károsultként?
Kártalanítva nem lettem, üzletfél eltűnt, nem válaszol, én meg nézegetem tehetetlenül 1 éve.Most nézem, már nem is fog mert kitiltották közbe. Remek.
[ Szerkesztve ]
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz 5teve #115281 üzenetére
Nem megindokolta, hanem leírta, hogy a negatív értékelést teljesen másért kapta, mint amit ide beírt. (Foglaló vissza nem adása vs. elaludt és nem ment el a találkozóra.)
szerk.: Elolvastam. Beírt ide a fórumtárs egy történetet, hogy volt egy foglalós esete, amikor a foglalót nem adta vissza, amire negatívot kapott, és a HA üzemeltetői (jelzőket hagyom, "kompetens", "telibeszarta" stb.) a jelzésére nem segítettek, csak a vállukat vonogatták, hogy így járt. Azaz "a rendszer áldozata vagyok (ezt így leírták)".
Erre a helyzet úgy néz ki, hogy valami teljesen másért kapta a negatívot, foglalóról szó sincs a negatívban, hanem azt írta a negatív értékelésbe az illető, hogy a fórumtárs elaludt, nem ment el, és 3 órát vártak rá.
Tényleg nincs másik negatívja, visszakereshető, ez az egy van. Ezért nem értem azt, amit beírt.[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Nem akarok politizálni, de lassan az. Debrecenben az utóbbi években az utcakép láthatóan töltődik ázsiaiakkal, és ha hihetünk a pletykáknak, akkor ez még csak a kezdet.
De elég belegondolni is, 6db akkugyár, plusz BMW, plusz mindezek felépítése, üzemeltetése.
Lassan érdemes lesz a török tudásomat is kicsiszolni, és lesz is kivel gyakorolnomInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
-
-
KROK640
nagyúr
válasz myckey #115284 üzenetére
Nincs is ezzel baj, csak előtte miért fordultunk 180 fokot?
Bár szavunk nem lehet, támogatják, hogy a lakosság a divatos angol és német után tanuljon valami egzotikusabb keleti nyelvet is
Na jól van, iszom tovább a vodkámat, mert még az orosz leckémnek neki se kezdtem ma este ...
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Alusky
aktív tag
válasz KROK640 #115283 üzenetére
Majd megszokod. Debrecen most azon megy keresztül amin a nyugati régió 10-14 éve kezdett. A porfészek semmirevaló nyugis és önálló életét élő falvakba beverték magukat a gazdag p*sti *szok és rohadtul nem illenek bele a tájképbe. Minden ugyanaz, csak más a szoftver. Én már nagyjából megszoktam. Nyilván kényelmetlenségekkel is jár, de előnyeik is vannak. Ha kellően bunkó az ember akkor előnyére válik.
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
-
senior tag
válasz lugosi #115294 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam.
Elképzelhető, hogy Kalandor most találkozik a problémámmal először.
Én anno tiltakoztam emiatt, de egy HARDVERAPRÓD egy eléggé röhejes magyarázattal lekoptatott.
Én arra lettem volna kíváncsi, hogy egy teljesen jogtalanul kapott negatív értékelést miért nem lehetett kérésre törölni?
Tudom bagatellnek tűnik, de így sok ember egyszerűen keresztülpörget a hirdetéseimen, mert "hisz ennek van egy negatívja". Sok ember nem veszi a fáradságot hogy megnézze miért.tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest