Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Az nem semmi! kb. 2 éve az egyik fórumtársunknak ingyen odaadtam egy ilyet, ami még a gyári dobozában volt! ...még a gyári pasztázása is érintetlen volt...
* * *
EZT a hozzászólást eltávolítottam!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
cskamacska
addikt
válasz proci985 #1145 üzenetére
Ha belegondolsz, mára minden ami S775-höz kapcsolódik már erősen túlárazottá vált, bár az alacsonyabb kategóriások dolgok(kissebb kétmagosok, nem túl extra lapok) még szolídabb árcímkével rendelkeznek.
Ennek a lapnak is szép az ára, de a bele való erősebb négymagos prociké még inkább el van szállva(Tualatin szagot érzek a levegőben ), 50-60 ezer forint mellé még épp nem várnak természetbeni juttatást, hogy kegyeskednek megválni rendkívüli processzoruktól.
DDR2 árak is szépen felmentek, ennek biztos nagyon örülnek régebbi AM2/2+ gépek tulajai, ahol egyébként is a zolcsóság volt a csáberő az AM3 gőzhenger mellett.Egyébként érdekes, hogy a kétmagos SB procit felhoztad alternatívának, én épp amiatt váltottam PII X4-re mondjuk i3 helyett(persze az sem segített, hogy i3 félkonfigot a beszerzett sufnituning B55 másfélszereséért kaptam volna csak), mert a kiszemelt játék, a Planetside 2 zabálja a magokat, simán jobban teljesít 4 magos procin, mint 2 magoson akármilyen HT-vel, ugyanez a játék képes jobban futni X6-on, mint 4 magos procikon, és valamilyen őrült ok miatt legjobban 4 magos(8 modulos) Bulldozert látszik szeretni a legjobban, amivel alapból úgy teljesít, mint a szénné húzott SB/IB Core procikkal.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
proci985
MODERÁTOR
kábé. kentisfield (q66/q67/q6850) topikban is próbálok minden betérőt lebeszélni, hacsak nem tud 5kt rádobva lowend kétmagosról q66ra váltani... talán annyit még megér.
aztán lehet ő is el akarja passzolni.
cskamacska:ddr2 várható volt, anno 2008 decemberében kellett még venni 2x2gigát, akinek kellett (nekem is ott lett 8 gigám). ugyanez volt dd1nél (400/1gb) és SDramnál (256mbs stickek) is, mint most a 800+/2gbs kitekkel.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Viktor77
titán
9600GT 11K-ért nem rossz. Bár, ha egy hibás kártya 2-3K (csak a hűtő (LP-s szar) megér szerinte ennyit), akkor ez is megér 11-et.
MOD: Jól van, ennek örömére találtam 12K-ért is.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
gban
Közösségépítő
Minden viccet félretéve, jópár másodperc kellett mire rájöttem hogy mit is akar eladni.
Cím: Króm ólvasókaros állólámpaNm értettem mi az az ól + vasókar, vagy ólvas + ókar.
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Második érdeklődő kér gyors egymásutánban képet a komplett gépről, ami 19.000 SSD-vel.
Miért az 1000 Ft-os ház a fontos?
Mert nem azt írták, hogy nyissam ki, fotózzam le bent is, nem mintha annak bármi értelme is lenne amúgy.
Vagy működik vagy nem, az meg oda van írva hogy próbával...Postázást nem vállalok.
-
Yutani
nagyúr
Ezt árulom 2k-ért:
Asus P4T-E alaplap 2x128MB 800MHz RDRAM + 1.7 GHz Willamette P4Aszondja a gyerek, hogy ha előre utal, állom-e a postát?
Igen, és küldök még mellé egy köszönőlapot, egy rekesz sört és egy kicsit összeragadt ÖKM magazint.
Szertk: Azért visszakérdeztem, hogy őszintén, szerinte el tudom-e engedni a postaköltséget? Még mögé írtam egy egyenletet is, hogy segítségére legyen (2000-1115=885).
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
gban
Közösségépítő
Ha van olcsó 19-es CRT-d (mondjuk 1000-ig), és állod a postát, érdekel
Nem buknál sokat.
Ez olyan, mint amikor megsértődtek hogy nem tudom elvinni a 300 Ft-os 478-as procikeretet Zuglóból Érdre.
Ennek finomabb változata a Nyugati, Blaha, stb., ahová 2 jegy 600, a benzint dettó nem lopom, az idő meg megfizethetetlen.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
Mr X
veterán
A szomorú az, mikor 40-50k esetén sem hajlandóak megmozdulni az emberek. Ha eladó vagyok, ha vevő, valahogy mindig nekem kell bumliznom. De ráuntam, eladóként utazok, de vevőként max félútig, végülis én meg tudom venni máshol is a cuccot, ha neki nem ér annyit, hogy megemelje a seggét, akkor az az ő baja.
-
gban
Közösségépítő
" 2Ő azaz Kettő "
Megkérdezném, hogy ezt: "2" hogy olvassa, hogy leírva kell utána még egy Ő?????
Hasonlóak, szintén már-már népszokás szintjén:
3om
cm-ter
2-tő[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
sagit
veterán
Bírom ha hülyének néznek az aprón...
Hirdetnek egy olyan gépet mint ami asszonynak van ssd-vel.
Most hogy az enyémbe sikerült kukázni az övé jön, de az se könnyű menet mert abba 1.8"-as ZIF kell.Meg is örültem hogy találtam itthon egy 64-es példányt és nem kell rendelni a kínaiaktól.
Full ugyan olyan a hirdetett is mint amit ebay-en lehet kapni ( KINGSPEC )Írok a csókának hogy csak az ssd mennyi? Írja hogy 23k
Mondom nem ebay-es használt? Mert akkor 13-at tudnék adni érte mert az új ára 16500 körül mozog.
Erre megsértődik és kioktat hogy akkor rendeljem megMég sebességtesztet se tudott csinálni... áhh
Majd akkor rendelek.[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
twine
veterán
Érdekesen változik a világ...
Én olyan világban nőttem fel, ahol a vevő megy el az áruért....mert ő szeretne vásárolni,,,,
Elmegy a helyszínre,,megtekinti,ha tetszik elviszi,,,
Próbáljuk meg ezt egy használt terméknél megfordítani,,,
Elmegyek eladóként egy helyszinre a termékkel...a vevőnek nem tetszik(szíve joga) nem veszi meg...
Következő vevő....elviszem megnézi, nem tetszik....tovább áll...
szaladgálok addig a termékkel amíg "A" vevőt meg nem találom,,,,?
Nem értem a logikád
Ez valahogy nekem így logikus,,,hiszen mindannyian "elmegyünk" vásárolni otthonról...(kivéve persze a házhoz szállítás -postázás- opciót)
Természetesen, ha kézben hordozható méretű cuccról van szó, rugalmasan kezelem a dolgot,,,,de akkor is csak a mozgáskörzetemben...[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
De ráuntam, eladóként utazok, de vevőként max félútig, végülis én meg tudom venni máshol is a cuccot, ha neki nem ér annyit, hogy megemelje a seggét, akkor az az ő baja.
Szerintem ez mondjuk pont fordítva logikás, én ha veszek valamit, akkor elmegyek oda, ahová "kell", ha eladni szeretnék, akkor megmondom, hogy itt és ezen belül megoldható, a többi a te dolgod
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
törölt tag
csatlakozom, ha vásárolok házhoz megyek, ha eladok akkor alkalmazkodjon a vevő (úgyis olyan áron hirdetem, hogy gyorsan elmegy, aki lusta érte jönni az tuti egyéb alkudozásba is belefogna... ) Nyilván ha egyébként is arrafelé mennék, akkor nem gond, de külön eladásért nem ülök kocsiba/biciklire/bkv-ra.
-
gban
Közösségépítő
"Core 2 Dou proci+ hüttés
...
Ára: 8000.-
Alkulval.- 7500.- ez a vége"A 8000 fontos oda, mert lehet hogy valaki alku nélkül kéri...
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
cskamacska
addikt
Érdekes hogy mostanság terjedni látszik az a szokás, hogy nem bánnak kesztyűs kézzel a hardverekkel.
Anno 2000 körül még általában úgy bántak a hardverekkel(akár adásvételnél, de úgy általában) mint a hímes tojással, a bővítőkártyák antiszatitkus zacskó és gép között mozogtak, a zacskózott cucc vagy a méretre szabott polisztirol tartójába, vagy legalább valami csomagolásba került(külön-külön minden alkatrész), akkoriban még gyakori volt a csuklópánt vagy egyéb sztatikus elekromosság elleni védelem, és a cuccok kezelésénél nagyon vigyáztak hogy le ne tapizzák a felületi alkatrészeket, vagy akár csak a vezető csíkokat a kártyán.Most egyre gyakoribb, hogy az antisztatikus zacsit elhagyják, a kártyákat megfelelő csomagolás nélkül szállítják(lásd még a nejlonzacsiba natúran belebaszott hangkártya esetét amit aztán elvonatoznak a fél országon át, hát OEM..), a kártyákat úgy fogják ahogy érik, és előfordul hogy több alkatrészt együtt szállítanak, azaz két kártya egy zacsiban, ahol az egyik hűtőbordája nekipuszilkodik a másik smd alkatrészeinek.
No ez az igénytelenség honnan ered? Ennyire jól megy, hogy nem vigyáznak a népek a cuccukra?
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
twine
veterán
válasz cskamacska #1169 üzenetére
Egyszerűen ez a "szakma", hobbi is "felhígult"...nem volt annyi "vérpityu",,,,mint napjainkban...
Akkor még az emberek "mélyebben" foglalkoztak a gépekkel,,ha most megnézed pld. az okostelós topicokat,,,,még ki sem csomagolta,,,azt sem tudja milyen rendszert vett,,de már romot akar rajta cserélni,,,,,ugyan ez megy PC-nél is,,,,fórumozik a géppel, meg "Arckönyvezik",,,,de 200%-os tuning alá nem adja....viszont lövése sincs arról mi az az FSB (pld)
Tisztelet a kivételnek....hiszen
egy:
"a jelenlévők mindig kivételek"
kettő:
"Kinek nem inge, nem veszi magára"
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz hoffman_ #1166 üzenetére
Logika megvan a te verziódban is, meg az enyémben is. Jelesint, hogy én megvásárolhatom a terméket máshol is, de az eladónak az az egy terméke van, tehát neki érdeke, hogy pénzt kapjon érte, ha már árulja.
De nem is ez bosszant, hanem az, hogy mindkét oldalról mindenki elvárja, hogy én bumlizzam át alkalomadtán az egész várost. Ahogy megfigyeltem, ez a budapestiek hozzáállása, ha ki kell mozdulni a kerületből, már meg vannak halva.
-
hoffman_
nagyúr
Ha már arra vetemedsz, hogy aprózol, akkor számít az ár. Ha találtál valamit jó áron, szimpatikus eladóval, akkor igenis menj el érte, mert "te vagy csóró", nem igaz, hogy úton-útfélen találsz majd jobb alternatívát.
Én így vásárolok(már ha használt), és eddig bejött. Eladással sincs bajom ezzel a logikával
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz hoffman_ #1172 üzenetére
Nem keresek általában egzotikus vagy drága hardvert, található több alternatíva is. Csak ha a kedves eladónak kell a pénz, ne akarjon már a lakása elé cibálni, mozduljon meg ő is. Miért mindig én bumlizzak, elköltve adott esetben 4-6 BKV jegy árát?
Mostanság azt csinálom, hogy megkérdezem, hol a termék, aztán félútra beszélem meg a találkozót. Ha nem tetszik a másik félnek, megveszem mástól.
Ha eladó vagyok, helybe megyek, mert nekem érdekem, hogy pénzt kapjak a cuccomért.
-
Yutani
nagyúr
válasz cskamacska #1169 üzenetére
Szerintem ezek a hanyag hülyék nincsenek tisztában a hardverek sérülékenységével, ráadásul nem becsülik a kezükbe kerülő hardevereket. Pedig tudják az ostobák, hogy értéket képvisel, hiszen ők maguk is pénzt várnak értük, de valahogy nincs ott az agyukban az, hogy vigyázni kéne rájuk. Ezek az emberek szerintem az élet más területén is ilyenek, mert ez valahogy belülről fakad.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
horush
addikt
+hoffman_:
Én általában valami könnyen elérhető közlekedési csomópontba beszélem meg a találkozót, ezáltal hajlandó vagyok bevonatozni a Nyugatiba (~700ft a retúrjegy) meg esetleg onnan még felülni egy BKV járatra, ami lehetőleg nem metró (azon nem nagyon lehet megúszni jegy nélkül ). Az egyébként tényleg igaz, hogy a pestiek nem nagyon utaznak, olyan tán' még nem is volt, hogy valaki kijött volna valamiért Vácra mondjuk, pedig félóránként jár vonat, a zónázó ráadásul kiér 25 perc alatt. De múltkor elvárta volna valamelyik még azt is, hogy menjek házhoz, valahova Budára, egy 5k-s hangkártyával, mert neki nincs bérlete.. Mondtam persze, sőt még alkudhatsz az 5k feléből, s viszek egy rekesz sört is, csak mert eladhatom Neked..
Egyébként a legjobb stratégia, ha sikerül úgy összeegyeztetni a dolgot, hogy több üzlet meg legyen egy úttal, így jobban megéri az útiköltség is[ Szerkesztve ]
-
Nehéz kérdés ez, mert Mr X -nek abban igaza van, hogy ha ő az eladó, neki is érdeke, hogy pénzt lásson a cuccból. Én eladóként és vevőként is utazom, nem okoz problémát. Természetesen csak és kizárólag a főbb csomópontokba beszélem meg a találkozót. Nem megyek ki Rákoskeresztúrra, és én sem várom el, hogy kijöjjenek Újbuda távoli zugába. Kompromisszum, ez a kulcsszó. Eddig talán egy adásvételem maradt el, mert a másik fél rendkívül rugalmatlan volt (ráadásul ő lett volna a vevő).
-
hoffman_
nagyúr
Na igen, de ez már a booziság jele rendesen. Nem mondom, én se szívesen utazom, Bp-en belül szeretem megoldani a dolgaim. De ezt le is írom, ha eladok, illetve a vételnél is ehhez tartom magam, nem is rinyálok, ha valami kell, és nincs pesten, így jártam
-
gban
Közösségépítő
Megint beindult a nép.
Hirdetek C2D ready lapos gépet, TFT monitorral, 30 gigás SSD-vel, 20 alatt (na jó, legyen 20 gyakorlatilag).
Mindenki azzal jön, küldjek képet.
Magamról, a nyaralásról, vagy miről?
Mert ilyen ár mellett nem tökmindegy hogy milyen a ház?
(amúgy teljesen korrekt állapotú, amit jelzek is)
Vagy azt várják, hogy egy új 6000 forintos házban van ennyiért, esetleg egy Chieftecben kapják?
A másik jelzi, érdekelné a C2D gép.
Mondom, hol látta hogy olyan a gép?
Egyértelműen leírtam, linkkel, hogy 3,2-es celeron van benne.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz Dr. Romano #1180 üzenetére
Van rá elfogadható indok, igen.
Pl. ha csúnya nem akarja berakni a lakásába, átépítéshez nem ért, stb.
De ez itt ritka.
Másfelől vannak indokolt esetek is, de ez nálam nem teljesen az, ugyanúgy mint nem kérek képet egy régi P3-ról 2000-ért, vagy egy DVD-ről, esetleg ramról, prociról.
Jelen esetben, amikor szerintem igen korrekt az ár, nem lehet elvárni egy drága házat ebben az árban.
Kb. olyan ez, mint amikor vesznek egy autót, és azt nézik, milyen rádió van benne.Postázást nem vállalok.
-
Yutani
nagyúr
Pedig alap dolgonak kéne lennie, hogy PC házról a hirdetés kirakásakor mellékelsz képet. Akármennyiért is hirdeted, mindig érdekelni fogja a potenciális vevőt a ház külseje. Én sem veszek meg semmi ilyesmit anélkül, hogy képet ne lássak róla.
Szóval ha bizniszt akarsz, készíts képet a házról. De pont neked kell ezt magyarázni? Te sem tegnap regisztráltál!
#tarcsad
-
Dr. Romano
veterán
Lényeg a lényeg ha kér képet akkor fotózd le, ne szégyelld/titkold/bármi hogy milyen állapotban van a cuccod. Majd ő eldönti kell e neki úgy ahogy látja.
Hogy mire kell neki a kép sz*rd le, lehet éjjel arra veri, de ez már az ő totális magánügye. Simán kérnék én is képeket ha nincs a hirdetésben, ez természetes (akár P3-ról lábak/sarkazás miatt, DVD-ről szétbarmolt IDE pinek miatt esetleg ramról égett vagy agyonhasznált csatlakozók miatt).
Ok van mindenre és én is az a fajta vagyok aki minden sz*rt megnéz (lehetőség szerint) a terméken vásárlás előtt.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
gban
Közösségépítő
Ha házat hirdetek, igen.
A példa azt mutatja, hogy ha gépet, akkor is...
De hát kinek mi a fontos, van akinek a külcsíny, van akinek a tudás.
Meg ezek alapján van akinek mindkettő.Dr. Romano: ha tőled venném, biztos nem kérnék ilyen okokból képet, míg egy 30 napostól igen, vagyis nálam többet ér egy képnél az illető múltja.
Persze ez nem jelent vakon megbízást mindenkiben, de azért ad egy alapot.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
föccer
nagyúr
Eladó szerver, működő képes, újszerű!!!
Kipróbáltuk, gyors!
2 évig üzemelt,
========
üdv, föccerÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Yutani
nagyúr
Mai csúcs hirdetés:
Gigabyte HD5570 (1GB DDR3 PCIe 2.0 Direct X 11)
Tehát egy DDR3-as, 1GB-os változatról van szó, amin a legújabb játékok is pörögnek maximális grafikán!
Részletesebben a kommenteknél, még annyit, hogy utánvétellel küldöm és a költséget a vevő állja! (2k körül).
13.000 FT
Balek kerestetik!
#tarcsad
-
gban
Közösségépítő
Ismét a régi nóta:
Amd Athlon X2 4600+ 939 14.000 Ft
Már 3 éve, amikor a modernebb platform még drágább volt, már akkor is nehéz volt ennyiért madarat fogni a procira annak aki el akarta adni ilyen áron.Postázást nem vállalok.
-
proci985
MODERÁTOR
"Tehát egy DDR3-as, 1GB-os változatról van szó, amin a legújabb játékok is pörögnek maximális grafikán!"
720p medium talán, többet pl Shift2ben/Metroban kizárt, hogy ki tudjon tolni (ddr5ös variáns 3870 szinten volt, az ennyit tudott).
persze, megfelelő akarattal minden kártya kifektethető, Metro2033nak meg még 1080pre is kell egy 7950/7970 szintű kártya (a 6950em meg konkrétan mediumot bír rajta az én kijelzősetupommal).
-
gban
Közösségépítő
Eladó egy kisgép, külső táppal, fogyasztása nagyon alacsony abból adódóan, hogy külső tápos.
Belső táppal biztosan sokkal többet enne a proci, meg minden egyéb...Postázást nem vállalok.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Cucuska2 #1192 üzenetére
végülis ezek a kártyák olyan 4850/5750-5770 szint körül mozogtak (a lassabb GTO ritka volt), UE3 alá annyi elég 1080pre kb. crysis alatt konkrétan a trislibe kötött 8800ultra tudott 30as avgt (tomshw nézte anno) 1080pben, ez kb egy 6950 2GB tempója alatt van picivel.
persze, lehet velük játszani, pár kevésébé nagyigényű programnál maxon is, node egy mainstream 6850 mégiscsak dupla ilyen gyors.
-
addikt
Kiváló hirdetés:
eladó gamer pc
Eladó
asus m2n alaplap
amd 4200+2200mhz
2gb kingston ram
200gb samsung hdd sata
ati x850xt 256 ddr3 fullos kárgya
pionier iro
codegame 400w táp
atx ház
csere xbox 360Aztán a hirdető úr a hsz.-ek között:
- dirt2
bad compani 2
shift2
ezek futnak 1280*1024 high- és mennyi FPS ha nem bántalak meg?....
- 30fps körül
Ja, az ár kimaradt. Az élet értelme, az univerzum végső kérdésére a válasz, ezerrel felszorozva, magyar királyi váltóban.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
föccer
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Cucuska2 #1196 üzenetére
erre lehet szólni kéne egy modnak, mert ez már megtévesztés kategória.
Shift2 konkrétan egy 3870el ment szépen 720pben med/highon, ami kb négyszer erősebb. SM2.0val meg mintha a Dirt már el se indult volna (négy és fél éve volt x800gtom egy q6600 + 4gb ram mellett ideiglenesen). Intel HD4000 szint kb.
táp meg valszeg az első Shift2 terheléstől (2 magot terhel + GPUlimit) elpukkanna.
-
addikt
-
föccer
nagyúr
Eladó Két magos Dualcoros inteles konfig akár játékra is
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest