Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon jó a topik, el is tettem a kedvencekbe
Amikor nagy betűkkel kiírok, hogy CSERE NEM ÉRDEKEL, és csakazért is küld egy pü-t, hogy csere erra-arra, na az bosszantó egy pöppet.
Nekem az a személyes észrevételem, hogy a telefonhirdetések között akadnak az igazi gyöngyszemek
-
Azért az elég gáz, amikor egy őstag nem képes válaszolni már napok óta a pü-kre, amiket küldök neki. Jóreggelt, pízt akarok nálad hagyni ember... De ha nem, akkor nem
[ Szerkesztve ]
-
Jajj, a lefényképezős történet nagyon ismerős: akartam venni egy jó régi PDA-t, tényleg olcsón adta volna a srác, csakhát akksi kuka, plusz hátlap törött. Kértem, hogy készítsen képeket, ha nem probléma, válasz ohne...
Mondjuk az már eleve nem volt szimpatikus, hogy tőmondatokban írt, illetve a kisbetű-nagybetű használatát nem sikerült elsajátítania az elemi másodikban. Megírtam neki, hogy 1-2 nap alatt eldöntöm, hogy megéri-e a buli, utánanézek az alkatrészeknek stb., de mindenképpen korrekt módon jelentkezni fogok. 1 nap múlva felmerült egy kérdés: tok van a PDA-hoz? Válasz: "már elkelt..." Írok vissza neki, oké értem, de mi kelt el, a tok vagy a PDA. Válasz: "AZ EGÉSZ"No comment...
Most épp van pár Vaterás ügyem, ahol hetekig kell(ett) könyörögni, hogy végre fizesse már ki a leütött cuccot. Egy csóka bő 1 hónap után nagy kegyesen ma fizetett. A másik 3 hete leütötte a 150Ft-os terméket, ma felhívom (mivel e-mailre nem reagál), hogy számíthatok-e arra, hogy neadjisten kifizeti a cuccot. Válasz: ő azt már két hete elutalta... Annyira utálom, amikor a képembe hazudnak. Megígérte, hogy elutalja még egyszer ( azaz először), kíváncsi vagyok.
Egy másik pisis hülyegyerek meg azt hitte, hogy majd úgysem kap negatívat tőlem, több mint másfél hónapja ígérget, hogy elutalja a lóvét (megerőltető 415Ft-ról beszélünk). TévedettMeg még van pár ilyen sztori, de inkább nem idegelem fel magam
[ Szerkesztve ]
-
Na most nagyon felb.sztam az agyamat.
Találtam egy hirdetést, működő noti, kicsit hiányosan, de abszolút kipofozható állapotban, korrekt áron.
Leveleztünk, végül megírtam a srácnak, hogy kell a noti. Megkértem, hogy jegelje le 13-áig (péntek), mert kb. akkor kapok fizut, utána találkozunk, ha minden oké, átveszem.
Korrekten megírta, hogy volt egy komoly érdeklődő, aki megígérte, hogy még aznap visszaszól neki (vasárnap), elviszi-e a gépet. Írtam, hogy oké, hamarabb jelentkezett, övé az elsőbbség. Abban maradtunk, hogy ha hétfő délig nem szól vissza, enyém a noti.
A srác végül nem jelentkezett, így bele is írta a hirdetésbe hétfőn, hogy nekem van lejegelve a noti péntekig.
Tegnap ír egy pü-t, hogy van egy kis baj, az előzőleg leírt 1 hibás billentyű helyett már 4-5 nem működik. Mondtam neki, hogy hát ez necces, egy bill.csere azért húzós, de ha enged az árból, akkor részemről oké. Nem engedett, így mondtam neki, hogy tartsa a jegelést egy kicsit, körbeszimatolok, mennyiért tudok bele bill.-t szerezni. Mondta, hogy persze megérti.
Ma ír egy pü-t, hogy enged az árból, mert sürgősen kéne neki a lóvé (én meg közben a fizumra várok még mindig...), találkozzunk ma, kérjek kölcsön (korábban direkt kiemeltem neki, hogy nagyon nem szeretek kölcsönkérni, ezért várjuk meg a fizumat, de mindegy). Írtam neki, hogy nem fog menni a ma, de holnap késő este talán sikerülhet. Itt volt még egy kis kalamajka, de lényegtelen (a találkozót illetően, ő is és én is elfoglaltak vagyunk).Na de a lényeg: ma este váratlanül jön egy pü, hogy elnézést, de mégis jelentkezett az előttem érdeklődő figura, és megy hozzá megnézni a notit (WTF?), majd visszaír 9 körül, hogy elvitte-e. Persze elvitték előlem a notit, én meg nagyon visszafogtam magam, és csak annyit írtam, hogy ha egy kevésbé türelmes ember volnék, ment volna neki egy jó nagy negatív: valakinek lejegelt cuccot odaadni másnak nagyon nem szép dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Mostanság a ZTE Blade áraktól kapok agyf@szt, 32-33-34K-t kérnek értük. Emberek, a MM-ban 34.990Ft-ba kerül...
-
-
HP gyári, de csak 1 órás akksi "korrekt" áron: 9K
-
iPod Touch 1G 16GB hibás home gombbal, karcos kijelzővel 23K Esetleg 13K-ért, de még úgy is rizikós.
-
-
válasz Mr.Csizmás #500 üzenetére
Tényleg durván elszaporodtak a csalók meg a lehúzós emberek az aprón... Elég benézni a Jelentsd a csalókat és az Akikkel jó vigyázni topikokba.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Mr.Csizmás #502 üzenetére
Az "Új" helyett a "Válasz"-ra kattintottam véletlenül, még reggel van Volt 1-2 napja más is, aki erre a tendenciára világított rá, arra a hsz.-re próbáltam reflektálni
-
Újabb kedvenc: 500Ft-ot apróságot utánvétellel akarja megvenni...
-
-
Fórumtárs beír egy kérdést a cuccal kapcsolatban a hirdetés topikjába, persze ki van hangsúlyozva, hogyha kérdés van, az pü-ben történjen. Aláírása: privit előbb észreveszem!
Hát igen, én is...
[ Szerkesztve ]
-
Egy tanácsra lenne szükségem srácok: az egyik cuccomra jelentkezett egy arc (tehát én lennék az eladó), de utánanézve a megbízhatóságának, hát... maradjunk annyiban, hogy ugyan nem notórius csaló, de akadtak már vele gondok. Jobb elkerülni a bajt, nem szívesen üzletelnék vele. Ez vajon mennyire veszi ki rosszul magát, ha kerek-perec megmondom neki, miért nem szeretnék vele bizniszelni? Ti voltatok már hasonló helyzetben?
-
-
-
-
-
Az egyik notihirdetés 1. (és egyetlen) hsz.-ében találtam ezt a gyöngyszemet, sajnos van benne igazság, nem is kevés:
"kép?
50k-ért viszem!
garancia?
cserébe egy üvegasztal?
Engem komolyan érdekel!..de soha többet nem fogsz hallani rólam..
utánvét?(persze a te terhedre)
..és persze nem köszönök soha...mert azt minek!!! "Ebben minden benne van azt hiszem (a laptop irányára egyébként 100K)
[ Szerkesztve ]
-
B+, ma is: utánvéttel küldjek egy 500Ft-os cuccot... Félelmetes.
-
-
-
-
-
-
válasz djculture #655 üzenetére
Gusztustalan a Vatera sajnos... Ott az a lényeg, hogy minél több eladó legyen, minél jobban pörögjenek az eladások, annál több a jutalék. Sem a vevőket, sem az eladókat nem védik. Pl. én eladóként be tudtam állítani, hogy mondjuk 99% alatti értékeléssel rendelkező vásárlók nem licitálhattak a termékeimre. Ezt szépen megszüntették, azóta szopok a "leütök mindent de nincs pénzem" típusú emberekkel.
-
EIZO?
Nekem mostanában nincsenek nagy gondjaim az advéteimmel, egy gyerek van, aki kétnaponta kérdezi, mikor és hol lehetne átvenni egy cuccot, 3x leírtam neki, de azóta sem sikerült megbeszélni a találkozót. Hogy neki mikor és hol lenne jó, homályos Kemény 500Ft-os apróságról van, 90Ft lenne a posta
-
-
-
Hihetetlen, naponta több e-mailt, pü-t, telefont kapok, hogy kell ez meg az de azonnal, hiába van vastagon szedve, hogy JEGELVE és hogy NINCS RAKTÁRON, valamint most ELŐRENDELÉS van.... Eszméletlen, a 30. után már felidegesít... Tényleg ennyi funkcionális analfabéta van?
-
Kapom a pü-ket ezerrel, hogy ma, azonnal, ide meg oda vigyem a cuccot. December 24-én... Normálisak ezek?!
-
-
-
Már megint: pofátlanul alkudozik, engedek 10%-ot, postaköltséget álljam. Jó belemegyek. De ugye utánvétellel küldöm? (1.000Ft lenne mindennel együtt az ügylet) Hát hogyne, netán tegyek még egy kis pénzt is a borítékba?!
-
Egyik alaplapos hirdetésben az alábbi gyöngyszem:
na lehet perkálni, most megszedem magam
Nem tudom, hogy komolyan írta-e, vagy csak hülyült, de így is-úgy is hatalmas
-
Ismét bejött a régi igazság: nem szabad olyan embertől vásárolni, aki nem tud helyesen írni, picit szabatosabban fogalmazni, illetve központozni. A gariról kiderül, hogy csak fű alatt okosba' van haveron keresztül, és még sorolhatnám... Sajnálatos módon az üzlet meghiúsult
-
SGS-eket nézegetek mostanában ,legújabb sztori: gyári független a telefon, tavaly nyáron lett vásárolva, de csak ez év augusztusig garis. WTF... Amikor a Samsung 2011.04. óta 2 év garival árulja a telefonjait. Legszebb, hogy amikor erre finoman utalok, ezt a választ kapom: "na jó nincs nekem erre időm...".
Úgyhogy óvatosan!
-
válasz djculture #823 üzenetére
A ROM kókányolás az egy dolog, az esetek nagy részében visszaállítható gyárira a telefon. Az előfizetéses és sufniGSM-es telefonokkal, na meg persze a 0 hsz.-es friss reges pistikékkel kell vigyázni. Már vagy egy hete túrom az aprót, de normális áron nem lehet találni SGS-t, szerintem túlárazott.
-
-
SGS2-ket 80-85K-ért passzolják el, erre az SGS1-eket még mindig 50K körül akarják eladni... Van persze 40-ért is, sufni gsm-ből, szarrá karcolva és törve
-
Az SGS-ek árai továbbra is az egekben, 50 körül.
Másik: vállal rá egy hét garanciát, de kedden már nincs az országban (mai hirdetés)
-
Mit nem lehet azon érteni, hogy utánvétellel nem postázok? Főleg egy 1,5 napja regelt újoncnak nem. És még ő van megsértődve...
Linkelem neki a megbízhatóságomat, vaterát, anyámkínját, elmagyarázom, hogy az utánvételes posta majdnem tripla (!) annyiba kerül, de hogy ő akkor sem utal előre. Differenciálni képtelen, azt már meg sem próbálom neki megmagyarázni, hogy az utánvétel lóf@szt sem ér, mert nem bonthatja ki fizetés előtt, maximum ha jófej a postás, fizetés után ott marad, stb.
ÁÁÁÁHHHHHH készen vagyok ettől.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nehéz kérdés ez, mert Mr X -nek abban igaza van, hogy ha ő az eladó, neki is érdeke, hogy pénzt lásson a cuccból. Én eladóként és vevőként is utazom, nem okoz problémát. Természetesen csak és kizárólag a főbb csomópontokba beszélem meg a találkozót. Nem megyek ki Rákoskeresztúrra, és én sem várom el, hogy kijöjjenek Újbuda távoli zugába. Kompromisszum, ez a kulcsszó. Eddig talán egy adásvételem maradt el, mert a másik fél rendkívül rugalmatlan volt (ráadásul ő lett volna a vevő).
-
Kedves vevők sem viccelnek, az egyik hirdetésben találtam:
"hello meg van ?menyi amit engdele?képet rakol?"
No comment
-
válasz westcoastog #1206 üzenetére
engedel meg rakol, epic
-
-
December végén (~23-án) jelentkezik a vevőjelölt, hogy ő vinné a cuccot, de csak januárban. Visszakérdeztem, hogy januárban mégis mikor, azóta válasz nuku. Mivel válasz nem jött, eladtam másnak (ma). Ilyenkor én vagyok a szarszemét?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest