Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Csak egy szempillantást vetettem az apróra és máris felszabta az agyam.GTX 460 1GB 30k
Gyorsabb kártyát veszek boltban 28k-7770.
Több mint 1.5 éve adtam el egy ilyen kártyát 32k-ba.Nem értem.Hogy lehet az hogy egy darab épkézláb hirdetést nem lehet találni.Egy ötletem van: ami reális áron megy azt fél óra alatt elkapkodják ami marad az meg olyan is.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
"Kedvező árú" négymagost tessék:
"ELADÓ Q9550 LGA 775 Quad 2,83 Ghz BeszámításN
Processor Number Q9550
# of Cores 4
Clock Speed 2.83 GHz
L2 Cache 12 MB
stb.
Beszámítok kisebb LGA775-ös procit 10k-ig, PCI-E VGA-t 10-12k-ig, 500W körüli minőségi tápot 10k-ig!"Csekély 37 pénzért a tiéd lehet,tutira megéri!
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
föccer
nagyúr
Előbb azt hittem, hogy lap, vga, memória, hdd is jár hozzá. Majdnem írtam, hogy mér árában is van
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
bullseye
addikt
Nem itteni, de olyan kedves, hogy megérdemi...
THQ bundlet árulja, 4000+szállítás
eredeti ára kb. 6 dollár, Steam kódot adnak érte, és még kapható 5 napigDe egyik ákcijós oldalon is volt valami szuper androidos játéktablet 8x000 helyett 4x000 forintért. Igaz, előtte 3 nappal még 6x000-ről árazták le máshol (de ugyanattól a forgalmazótól), és valószínűleg egy JXD klón, ami kb 80-150 dollár.
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
csibe1
addikt
Összefutottam egy érdekes emberkével.
Dvd-t vettem volna tőle,de inkább kihagytam a lehetőséget,és webshopból rendeltem.
Privátban írtam neki,linkelve a hirdetést,ahogy kell.
"VERBATIM DVD-R 5800Ft/100db!!! BP - LEGOLCSÓBB!!"Kellet volna cd is pár db,visszaír mennyi lenne,posta mibe fájna.
Utána jöttek a számomra fura dolgok:
Adjak emailt,adtam,sokra nem megy vele,akad még pár amúgy is,max megy a spam-be ha hülyeségek jönnek.Következő üzenet:
név,számlaszám, Tárgymezőbe ezt írd:könyvekAkkor elegem lett a hülyeségből és rákérdeztem,hogy miért nem jó az itteni privát,és miért írjak könyveket a közleménybe,titkolózik valaki elől?
Ezen be is sértődött,elkezdte emlegetni a hirdetési hsz-eket,hogy miből gondolom azt,hogy bárkit is átvert volna; meg az értékeléseit,ami a phmegbízhatósági oldalon kemény egy db pozitív,mit ne mondjak.
A pláne,hogy sehol nem írtam,hogy bárkit is átvert volna csak szerettem volna tisztázni a dolgokat.
Jó árban lett volna a cucc,de inkább nem rizikóztam,meglett webshopból,kb 5Ft-al drágábban darabja+posta; de onnan legalább biztosan megjön,nem kell aggódnom miatta.
Elgondolkodtam rajta,hogy írok egy hsz-t az "Akikkel jó vigyázni üzletelés során! " topikba,hogy figyeljenek rá, mert nekem elég erős fenntartásaim vannak az üzletelési szokásaival,illetve a lebonyolítással kapcsolatban.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
föccer
nagyúr
Sapphire ATI Radeon X1650 512M DDR2 VGA
12.000helyett 10.000Az odáig oké, hogy az AGP-s kártyák jóval drágábbak, mint a tudásuk mutatnák, de azért ennyire nem
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
zolee5016
őstag
VIDEOKÁRTYA GAINWARD GTX 580 ...ez eddig oksa.....de az ára 2 évvel a fénykora után......85k
A legvadabb 580-ast most szereztem be...... cseréltem 2 gtx 460 -ra...+ egy kis kp....kb 65-be van....és az ROG meg stb,,na de ez túlzás..és nem 3 gb-s,még véletlenül sem,hogy mondjuk egy kicsit feláras legyen......[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
mickemoto
őstag
Nyitni kellene egy olyan topikot ahova a tuti jó üzleteket lehetne belinkelni.Dupla haszna volna.Egyszer segítene a potenciális vevőknek megszűrni ezt a tengernyi sok fos hirdetést, másodszor meg csak jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Ti mennyiért számítanátok be?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz hoffman_ #1268 üzenetére
Megvárom hátha észreveszi magát. Annyira amúgy sem szeretek beszámítgatni.
Mondjuk aki nem írja oda a pontos típust, az valószínűleg annyira nem is ért hozzá. Ergo nem is nagyon tudja, hogy mit vesz, hogy kell beszerelni, támogatja-e az alaplapja, stb. Általában ezekből később problémák születnek: nem megy, elrontja, biztos már rosszan küldtem, cseréljem ki, csináljuk vissza, stb. Nem éri meg a sok b@szkódást.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
hoffman_
nagyúr
válasz Oliverda #1269 üzenetére
Szerintem - bár ebből az egy sorból nem sok konklúziót nem lehet levonni - csak simán a felületes fajta, és annyi. Nyilván a komoly érdeklődő privátban ír, és komolyat, ez ilyen ignorálni való legrosszabb esetben, de puffogni nem érdemes miatta.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
djculture
félisten
Na ebből silabizáljátok ki mit akar eladni:
Eladó egy 500GB Hibás winyó (nem rég lett véve) eletronika belűl kívűl tökéletes (CSERE IS VAN!)
eladó egy SAMSUNG HD501LJ
(500GB/7200rpm/16M)
alig volt használva
összefoglalva ha valakit érdekel előre írom más hibája nincs . -
föccer
nagyúr
válasz djculture #1272 üzenetére
Más hibája nincs, csak szar. Egyébként kíváncsi lennék rá, hogy honnan tudja, hogy az elektronika kívül belül tökéletes? Tudja mi a hibája? Akkor miért nem írja le?
üdv, föccer
-
csibe1
addikt
válasz djculture #1272 üzenetére
A szokásos lehúzós,hátha fogok egy balekot hirdetés,szerintem.
Ugyanaz kb.,mint amikor nem tudja tesztelni,mert laptopja van,de szerinte semmi gond vele.
Jön a harácsony,hamar gyorsan el kell adni minden vackot a palimadaraknak." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
mickemoto
őstag
-
djculture
félisten
Játékgyilkos HP Geforce GT 130 típusú videokártya megkímélt állapotban. Tökéletesen működik! A mai játékok is szépen futnak vele. (Hitman Absolution,COD Black OPS II,Far Cry 3 stb...)
Ja én meg az Edinburgh hercege vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Lehet játékélmény gyilkost akart írni, csak nem fért ki
üdv, föccer
-
addikt
Usb stickes wifis routert keresek.
tmobos netet akarok osztani
usb wifis cserelheto antennas router kellenear,tipus kell
Majdnem biztos vagyok benne, hogy wifis routert keres, amihez járjon ajándékba USB-s vevő.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Mr X
veterán
Valódi Gamer pc!!! olcsón Videóbizonyítékokkal!!! Dual 2x3GHZ 8800GTX!
Eladó egy hibátlanul működő frissen összerakott, Windows 7 Operációs rendszerrel ellátott, erős gép játékra!!! Driverek felrakva, vírusírtóval, 100/100 as tesztelt winchesterrel és memóriával, hűtőzsírozott procival. Csak be kell dugni és működik.
Röviden: Core 2 nem csak simán Duo, hanem erősebb, új technológiás intel!!! erősebb,mint
a legerősebb extreme duo utolsó képen megnézheted!!! 2x2990MHZ, 2GB DDR2 Dual
channel RAM, Geforce 8800Gtx 768mb 384Bit!!!, Sata II-es Winchester, 7.1-es hangkártya,
DVD író, Cooler Master Hyper TX2 processzorhűtő, Gigabyte ház, 400W Táp!!!
VIDEÓ BIZONYÍTÉKOK ERRŐL A GÉPRŐL, A LEGÚJABB JÁTÉKOKRÓL, HOGY HOGY FUTNAK HIGHON MAX GRAFIKÁN!!! -
csibe1
addikt
Megnéztem a hirdetést,a modi vagy 30db hsz-t törölt.Nem is értem miért.
A konfig kissé már régi,ráadásnak a linkelt videókon nem látszik a felbontás,meg mindegyik csak single részből van,abból is elég kevés.A BF3 már a 2GB RAM miatt meghalna multiban,oda nem árt a 8GB.
Azóta átfogalmazta a hirdetést az extreme duo-t kivette belőle." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
djculture
félisten
Egyre több a használt játékot hirdető emberke aki elfelejti közölni hogy ha már egyszer leregelte a játékot origin vagy steam fiókra akkor miként akarja eladni. Adja hozzá a fiókját is vagy mi?
-
föccer
nagyúr
válasz djculture #1286 üzenetére
Mivel másképpen nem lehet, így muszáj lenne neki. Csakhogy ezt ugye az alapelvek tiltják, így azt nem írja bele a hirdetésbe, mert különben menne érte a banán.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz djculture #1288 üzenetére
Nem véletlen van tiltva az accok árusítása. rengeteg vissza élés történt velük.
üdv, föccer
-
addikt
Cserélném, El windows ra
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
csibe1
addikt
"120mm premium fans!!!!!"
Aláírás:
"CSAK KOMOLY ÉRDEKLÖDŐK ÍRJANAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Mit ne mondjak,nagyon komolynak tűnik ez a hirdetés.
A hirdető szerint kell is ez." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
föccer
nagyúr
Kell valakinek egy HD 4870 512Mb GDDR5 15k-ért? Most láttam
üdv, föccer
-
proci985
MODERÁTOR
esetleg hibás 9800pro 3kért?
(figyelembe véve, hogy a GTX210ek mostanában ilyen 5k körül mennek - 6k passzív hűtéssel-, boltból, garival és még sebességre se biztos lassabbak... de két ünnep között láttam evgat passzívan 4k alatt is)
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Yutani
nagyúr
Az még nem is annyira vad, ez viszont igen: egy Gainward HD 3850 kártyát árul egy 4 napos újonc 10k-ért:
Eladóvávált régi PC-m cuccai külön lesznek feltéve minden van ramot kivéve azt már eladtam. Infó a vga ról: 512mb memória 256memory bus GDDR4 elvileg mert ha gddr3 mas lenne nem ment volna a just cause 2...
Nem is tudok mit írni, akkora f@szság...
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
föccer
nagyúr
Ma gyöngyszem
keresek piaci áron alul, 128-256gb ssd-ket
márka megkötése nélkül,
asztali géphez, laptophoz
a gyengébbek kedvéért: a piaci ár nem azt jelenti hogy bolti bruttó áron alul, hanem a ph-n szereplő használt árakon alul...ha leteszteltük és működik akkor kp-val fizetek érte, garancia előnyt jelentEl nem tudom képzelni, hogy honnan találják ki ezeket a szövegeket
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Hááát, lehet. Én már biztosan nem adnék érte annyit, max 2-3 hónap garanciával. 10-11k reálisabbnak tűnik nekem.
üdv, föccer
-
proci985
MODERÁTOR
viszonyításképp: hugomnak akcióban másfél hónapja 7770 1GBt vettem 23 körül, újonnan, Far Cry 3 bundlevel.
a 4870esek jórésze 4+ éves. nagyon fogyasztó -160W TDP- volt porszívó (a VRMek miatt jellemzően nehezen cserélhető) hűtéssel, emiatt a kártyák valamennyire melegen jártak és érzékenyek voltak a házhűtésre.
teljesítményre lehet nem rossz, de szerintem még 13kért is bődületesen rossz vétel. főleg, hogy olyan 18k körül újonnan van 6670 OC hasonló teljesítménnyel (helyi árakat nézem). ami halkabb, hűvösebb és valamint friss ropogós.
[ Szerkesztve ]
-
ESP
őstag
válasz proci985 #1298 üzenetére
Nos nekem a régi gépemben, talán 2008 végén lett összerakva bár nem vagyok benne biztos van egy Sapphire Féle 1GB-s referenciapéldány. Proci oldalról egy Phenom X4 9850 BE@3.2Ghz gondoskodik.
Öcsém használja már a gépet, 1680*1050-ben egészen jól el van vele. Ami pedig nagyon meglepett hogy a kártyát újrapasztáztam most hétvégén meg kiszedtem belőle a szőnyeget és teljesen elcsendesedett.
Far Cry 3 alatt ilyen 65c-n jár és a ventit szinte nem is hallani cm 690-ben.Eladni már nem fogom azt a géped mert elég húzós ára volt akkoriban.
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
proci985
MODERÁTOR
a 4870 1GB egy kuriózum volt, az 512 volt a ref.
persze, jól teljesít, nem is erről van szó. hanem arról, hogy ha újonnan párezerrel olcsóbban kapni kártyát kb fele/harmada fogyasztással, akkor miért venne bárki is abban az árban egy sokéves kártyát? CM690 meg azért nem szellőzik rosszul, volt olyanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest