Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz koby11h #106499 üzenetére
én tökre megértem azt a hozzáállást hogy "beáraztam aprópénzre, nincs kedvem/kapacitásom/eszközöltségem többet kideríteni, ha kell ennyiért akkor vigyed keresztkérdések nélkül, ha nem akkor hagyjuk egymást", de akkor ezt legyél már kedves beleírni a nyomorult hirdetésbe.
én is volt többször hogy így raktam fel cuccokat, főleg olyat amihez nem értek. érdekes módon nem is jöttek rá olyan érdeklődők akik velem akarták megbeszélni a szakma rejtelmeit. illetve egy igen, aki elkezdett keresztkérdéseket feltenni, de őt leráztam annyival hogy olvassa el még egyszer figyelmesen a hirdetés szövegét.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
koby11h
őstag
válasz fatpingvin #106501 üzenetére
Néha én is kénytelen vagyok olyasmit hirdetni, amihez nem értek, pl. Maruyama telepíthető permetező.
De ilyenkor vagy keresek valakit aki átnézi, megmutatja, le is videózom, hogy mit, hogyan is működik... aztán hirdetem.
Vagy felrakom úgy, hogy ez van, ennyiért, nem tudok róla semmit, ha ki tudod próbálni nálam és tetszik, akkor vihető.De a kuka eladóval tényleg nem lehet mit csinálni...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
cof
veterán
válasz koby11h #106502 üzenetére
Maruyama telepíthető permetező
Marihónalját azé ne árújjá mer illegál.
Azért milyen jó ez a HA, hogy nem lehet feliratkozni eladókra ha új hirdetést ad fel jelezze már, látom elvittek minden LAN kábelt pedig tavaly beszéltük, hogy lesz majd idén mert elmaradt a nagy számolásokban anno.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
envagyok
veterán
válasz fatpingvin #106494 üzenetére
Ha egyre gondolunk, ő amolyan kukabúvár, aztán olcsón meghirdeti, fogd és vidd.
De ne kérdezz
Vettem tőle múltkor Raspberry pi-ket, így utólag nem is tudom miért
Nagyon gyász állapotban jöttek, szóval sok jóra ne számíts.
Van még egy hirdető, aki hozzá hasonlóan szeméttelepeken szedi össze a feltámadásra váró cuccok közül az esélyesen eladhatóakat tipikusan olyan dumával, hogy működő gépből, stb., de persze garancia az semmi nincs, öreg cuccok, minden a te felelősséged.
Sose értettem ezt.
Ha már egyszer összetúrja ingyen vagy apróért a cuccokat, akkor már tesztelje. Ha erre is lusta, akkor írja le, és adjon rá x idő próbagarit, ne még neki álljon feljebb -
fatpingvin
addikt
válasz envagyok #106504 üzenetére
ugyanarra gondolunk. a "videokártyák" amik mellette voltak, van egy erős tippem mifélék mert a minap pont vettem egyet egy sráctól aki legalább tudta mi az és nem beszélt mellé. (SHA256 ASIC board egyébként, régi space heater...)
amúgy szerintem nincs ezzel baj, én simán megveszem kukázottként is a dolgokat, de akkor ne legyen mellébeszélés és ne akarjon annyit kérni érte mintha letesztelte volna.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Trailblazer
veterán
Epic fail, amikor még a csoportod nevét is így elszabod.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
-
Alusky
aktív tag
válasz Trailblazer #106509 üzenetére
Mennyi ilyen csoport van ahol elírták a címét és azt nem értem, hogy amúgy javítható utólag, miért nem javítják ki. Mi is kibővítettük az egyik csoportot és simán lehetett hozzáírni a címhez, akkor kijavítani is lehet.
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
A kaladnd egy ejszakas, de az emlek (meg az ilyen-olyan mellekhatasok) egy eletre szolnak!
Mondjuk oszinte leszek: Soha nem lattam meg ennyire elhivatott d&d jatek-kereso oldalt.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
cidalain
veterán
volt olyan idén, hogy egy elég spéci cuccot kerestem. gugli kidobott egy 3 éve lejárt hirdetést itt az aprón. ott úgy tűnt a hirdetés szövegéből, hogy akkor több is volt az eladónak. ráírtam privátban, és most is volt neki még. vettem is egyet.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
BiP
nagyúr
Igen, elírták. Helyesen az lenne:
Szeretek jelnyelven beszélni. -
homerhamm
addikt
A KÜLFÖLDI APRÓHIRDETÉSEK TILOSAK!!!!444négynégy
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Alusky
aktív tag
Írtak nekem, hogy a szlovén bolt ahonnan a cuccokat rendeltették volna velem pár napja, de végül nem kellett nekik a minimális rendelési összeg miatt, azóta is hírlevelet küldözget az email címükre. Mondom WTF, hát le se adtam rendelést, semmit.
Hát persze mint kiderült olyan alja mocsok egy oldal, ha a kosár után beírod az email címet azonnal elnyeli és elkezdi mindenféle kérdezés nélkül küldeni rá a spamet. Nem kell hozzá továbbkattintani és leokézni semmit.
-
válasz Alusky #106525 üzenetére
Ha nincs leiratkozas gomb a levelekben (ami mukodik is), fel lehet nyomni oket. Vagy sanszosan csak eleg egy picit fenyegetozni GDPR-al, azonnal teleszalad a gatya es meg vagy oldva kb.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
Alusky
aktív tag
Igen. Mondjuk sajnos tízezer ilyen oldal van, úgyhogy a tapasztalattal semmire nem megyek, mert elég kicsi eséllyel rendeltetnek ugyaninnen bármit.
Volt amúgy leiratkozás gomb, írtam hogy arra nyomjanak rá.De amúgy rengeteg esetben ha van is átirányít egy fix www pont szarcuccok pont hu/home/leiratkozas.html oldalra amin egy fix kamuszöveg van hogy sajnos az oldal nem üzemel próbája meg kicsit később.
Nagy rohadékok mikor találékonynak kell lenni. Olyan is volt már, hogy mindenképp kérte a szöveges indoklást miért iratkozom le, addig szürke volt az Ok gomb. Olyankor szoktam beírni, hogy your mother meg hasonlók.[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
Már megint látom a Facen az egyik helyi csaj nyomatja az ingyenhitelt magának, két drágább telefont is vett és két naposan, fel sem bontva már hirdeti teljes áron őket. A Telekomnak meg majd fizeti a havit 0%-ra.
Persze ha talál madarat aki megveszi annyiért, márpedig fog.Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
Alusky
aktív tag
A tetű YT elkezdte kiírni, hogy kapcsoljam ki a blokkolót. Nem tudom, hogy ez ideiglenes bug és a blokkerek frissíteni fogják vagy a Google vette magát agresszívebbre, de azt elfelejtheti, hogy én azt a sok mocsok reklámot fogom nézni ami náluk van, se nem fogok előfizetni. Olyan szolgáltatásra ami random bedobál gyereket szülő nőkről széttárt lábakkal orvosi oktatóvideókat indiai nyelven, meg foghúzásról, meg tehén gennyes pata pucolásról, miközben világ életemben autós meg kutyás meg chill videókat néztem csak. Ha nem blokkolnám akkor még tele is lenne tűzdelve mindez reklámokkal Az apjuk f#szát. A kávés videókat meg már hetek óta nem dobja fel, mikor azokat állandóan néztem.
Tényleg itt tart az AI még mindig, nem csak a Facebook van seggbuta szinten...[ Szerkesztve ]
-
Pikari
addikt
válasz TESCO-Zsömle #106533 üzenetére
Nekem ezeket a facebook adja be, miután rákattintottam az egyik helyi lovas lány profiljára. Nem kellett volna.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Trailblazer
veterán
válasz Alusky #106532 üzenetére
Utóbbi. Hírlett is, hogy agresszívabbra veszi a figurát a Google, szorítja a prést. A Niantic mobilos játékfejlesztő studió (szintén ezek csinálják az ismertebb Pokémon GO- t) is a kezükben van, ott már emelték az Ingress C.O.R.E. (előnyökkel járó előfizetés) árát több, mint a duplájára (ezért mondtam le), és beszélnek arról is, hogy a YT előfizetés is drágul hamarosan.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MasterMark #106535 üzenetére
Há' nehogymá' a szolgáltató döntse el, hogy nekem fizetnem kell-e a szolgáltatásáért! /s
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
-
Alusky
aktív tag
-
koby11h
őstag
válasz MasterMark #106535 üzenetére
Fizessen a Google azért, mert az általam kifizetett net kapcsolatot használja reklámozásra!!! Nyúl meg a puska...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
berek21
őstag
[ Szerkesztve ]
Lancia Delta III eladó!
-
koby11h
őstag
válasz envagyok #106544 üzenetére
Bezárom a reklámját (mert már az is reklám!) és használom a Youtube-ot amíg lehet.
Ha nem akarja, hogy ingyen használjam, akkor legyen csak a fizetős. Engem nem zavar. Eltűnnének a youtube sztárocskák meg az influenszerek. Jaja, nagy veszteség lenne, BAZINGA!!!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Alusky
aktív tag
válasz koby11h #106546 üzenetére
Nem kell aggódni nem fognak eltűnni a celeb retkek, rövid idő alatt megkerülik a blokkolók a rendszert és megy minden tovább ahogy előtte, nézik az emberek tátott szájjal ingyen, blokkolva. Láttuk ezt már millió oldal esetén, mindig ez lett a vége. Ebből élnek, hogy nézik őket, a blokkolós néző még mindig többet ér, mint a semmilyen néző.
Imádom amikor egyszerre tudok balkáni bunkó rohadék lenni és közben a rendszer is ezzel működik. Megyek is megverni néhány klímaaktivistát, egy 2.2 tonnás dízelautóból.Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
Alusky
aktív tag
válasz koby11h #106548 üzenetére
Pont ma követtem egy holland rendszámos suv-t, bringákkal a háta mögött, kente neki 110-120 végig a falvak közötti úton, 60-as táblánál 90 ahogy én is szoktam tipikusan. Nem is előztem meg, mert pont az én tempómat mente. Keverék holland volt az is biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest