- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Alusky #106532 üzenetére
Ne is mondd, nekem is felbacta az agyamat. Sőt, mostmár egyből be sem lehet zárni, felül az X helyén megy végig egy kis kör, és csak ha lement akkor lehet zárni az ablakot.
Sajnos a YT eljutott oda, hogy Ublock és sponzorblock nélkül fel se merek nézni (pl telefonról tavaly december óta nem nyitottam YT-t, de már akkor is használhatatlan volt blokkoló nélkül).
A google lett agresszívabb sajnos
Egyébként nem tudom miért, de nekem meg újabban mindenféle egyházközség/plébánia csatijáról az 1-2 hetes szent miséket ajánlgatja, de már hetek óta. Holott autós tartalom, repülős tartalom, oldschool rap és némi haditechnika és földrajz megy róla végig.Sajnos a környezetemben több ember is úgy döntött, hogy inkább előfizet, mert jajj milyen jó akor az okos tévén sincs reklám nem csak a gépen, meg telefonon a háttérben is megy. Szóval az a szomorú hírem, hogy máris bejött nekik a dolog, mert csak az én környezetemből nyertek pár előfizetőt. Engem mondjuk nem, de ha tényleg bejön az, hogy az adblockerek jelentősen le lesznek korlátozva/hülyítve esetleg jelenlétük működést felfüggesztő hatásúak lesznek, akkor vagy kereshetek másik platformot ami reklámmentes/ingyenes, vagy kénytelen leszek fizetni, amit erősen kerülnék. Már csak azért is, mert eléggé szar üzenete lennem, hogy ők szigorítanak, emelnek stb, és ennek az a hatása, hogy akkor mostmár előfizetek?
(A War Thunder is így bukta el 4,5 év után a prémiumot, az éves árleszállítást 50%-tól 25%-ra módosították, miközben amúgyis drágább lett teli áron, én meg azt mondtam, hogy eljutottunk oda, hogy ezt már nem fizetem meg. Persze naponta kapom a figyelmeztetést, h a prémem lejárt és ugyan újítsam már meg... mert anélkül eléggé széllel szemben hugyozás komolyan játszani). -
-
Trailblazer
veterán
válasz
Alusky #106532 üzenetére
Utóbbi. Hírlett is, hogy agresszívabbra veszi a figurát a Google, szorítja a prést. A Niantic mobilos játékfejlesztő studió (szintén ezek csinálják az ismertebb Pokémon GO- t) is a kezükben van, ott már emelték az Ingress C.O.R.E. (előnyökkel járó előfizetés) árát több, mint a duplájára (ezért mondtam le), és beszélnek arról is, hogy a YT előfizetés is drágul hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Felsőkategóriás projektor eladó - Optoma Cinemax P2
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest