Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1595) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Nah most hogy lassan egy hete tolom már, én is leírom a véleményem a játékkal kapcsolatban. Az alapötlet zseniális..semmi extra, mégis a fél világ megőrül és kitépi a fiatalokat-idősebbeket is a gép/tv vagy bármi elől.
A megvalósítással nekem azért akadnak problémáim.
Azon nem akadok fent hogy gyakran beragad az egész, amiről persze nem is tudsz csak ha megfigyeled hogy gyanúsan nem változik a nörbi lista. Ezt szerintem idővel majd orvosolják komolyabb szerverekkel, kis türelem.

Amit viszont nehezen emésztek az az hogy ahogy sokan mondták már előttem, falun vagy kisvárosokban akkora hátrányunk van mint az állat. Valaki 10km alatt fogott 40 féle Pokét, míg én 10 félét is alig? Napi 8 óra munka után egy kis 3km-s séta még bele szokott nekem is férni, és ezeken a sétákon gyakorlatilag ugyan azokat fogom, amit az első nap. Amik mindenhol vannak. Tegnap előtt több mint egy órán keresztül sétáltam 3 darab 30cp alatti Patkányért...több mint nevetséges.

És akkor látom hogy itt vannak akik 1 óra alatt 50+ Pokét vadásznak le? Nézem a vidiket ahol a Pokestopok gyakorlatilag egymáson vannak, aztán eltolnak egy-két lure-t, majd 30 perc alatt kiszedik a fél világot miközben egy helyben söröznek éppen. Ráadásul neked nem is kell eltolni semmit, csak odamész mert ugy is van rajtad kívül még 100 másik "vadász".

Szóval igen is megértem aki csal...tévedés ne essék. Nem támogatom! De ha csak a gyűjtő szenvedély hajtja és mondjuk olyasmi helyen lakik mint én, akkor totál meg tudom érteni hogy lesz*rja és nem fog 5-10 km-ket lesétálni azért hogy majd talán egyszer 1-1 új Pokét is el tud kapni. Az a lényeg hogy kimozdulj? Ez szuper, csak akkor legyenek meg az egyenlő esélyek. Nézegetem ezeket a térképeket amiket linkelgettek, és pesten egy 500méteres egyenes útszakaszon 3szor annyi kis dög van mint egész Tiszalökön. Akkor mégis mire a nagy felháborodás?

Mondom még egyszer..nem támogatom. Jó magam is szenvedek a kihalt pusztáktól, de akkor is fogom magam és sétálok 3km-t. Sanszos hogy a Pokék 10%a se lesz meg nekem mikor a Pesti pajtik már a fullos galériát mutogatják egymásnak, de legalább nekem tovább kitart :)

Lényeg a lényeg....szégyen és gyalázat hogy ekkora különbség van terület és terület között...őszintén remélem hogy ezen változtatnak majd.
A csaláshoz meg...ha neki az a jó akkor had csinálja. A te/ti játékodat valszeg nem rontja el vele :N

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.