Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2951) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Vicc hogy egy cp 500 pokemon tíz (10!!!) labdából kijön.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#2952) marositech válasza Plazmacucci (#2951) üzenetére


marositech
senior tag

Egy 21-es hegyesfejű giliszta is ugyanezt csinálja...

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#2953) Kvelstadt válasza #33253120 (#2939) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Ezt használni fogom én is. Köszi a tippet!

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2954) Plazmacucci válasza marositech (#2952) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Avagy a horgasfejű galandféreg :DDD

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#2955) Sordoran


Sordoran
addikt

Szerintem lendüljünk most túl a botozós témán, és beszéljünk másról. Ami engem most elgondolkodtatott, és lehetséges negatív és pozitív hatásai lesznek, ha bejön: a Pokemonok egymás közötti cseréje.
Csak pletyka, lehet semmi alapja nincs, de szerintetek lesz-e ilyen funkció a játékban, és jó vagy rossz hatása lesz rá?
Pozitív, hogy így a vidékiek is hozzájuthatnak olyan (számukra) ritka pokemonokhoz, ami a nagy városokban élőknek már sablon. Ez kissé extrém példa, de az infoparkban lévő Pikachu eső, vagy a Gazdagréti Vulpix nest termékei (ezeket itt említették), de ott van a Városligetben lévő Bulbasaur hadsereg is, ami szintén ritkaság számba megy vidéken (na jó ez utóbbi nekem első 3 db 2 km-es tojásból kettőből is esett), ugyanakkor Budapesten MMO-s kifejezéssel farmolhatóak.
De ugyanakkor negatív, mert hát így elveszhet az értelme esetleg annak, hogy kimozduljanak emberek, amennyiben bárkivel tudnak cserélni, és akkor inkább botostól szerzik be (vagy másodlagos botos accal felszedik magukat, aztán tisztára mossák őket).
Jelen állásban szerintem ez a funkció bejöhet, és esetleges újabb 150 pokemon bejövetelekor így beszerezhetőek lennének bárki számára az első generáció tagjai is. Lehetne egy korlátozás, hogy csak a kifutó generációba tartozókat lehet cserélni. Ez egy elfogadható elképzelés, de természetesen csak a jelenlegi hibák/hiányosságok javítása után, és a következő pokemon generáció bejövetele előtt pár hónappal. Szerintetek?

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#2956) joergie válasza spanglee001 (#2949) üzenetére


joergie
őstag

Egyelőre nem használok, kijelzőt folyamatosra teszem, kijelzőfényt minimumra, más program nem fut. telefon zsebbe, és tekerek, 10percenként megnézem nem e nyomódott el a zsebemben. Kb kiszámítom meddig tart az akku, és időben visszaindulok :R
Tegnapi másfél órát bírt! 5.5colos 3000mah akkuval, a héten korábban csak 1 órát, de akkor még tapasztalatlan voltam, max fényerő stb. Abba se vagyok biztos amúgy, hogy a giroszkópon keresztül nem figyeli e, hogy úgy tartod a kijelzőt, hogy lássad...
Ma pl direkt teszteltem, megtettem 1km-t úgy, hogy egyhelyben voltam, ki be kapcsolgattam a kijelzőt, és ilyenkor ugye dobja a gps jelet, és amíg keresi, megtesz azért pár métert a karakter.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#2957) tomazin válasza joergie (#2948) üzenetére


tomazin
veterán

Cuccokat ki is lehet dobni a taskabol, jobb fent kis kuka, majd hany darab es kesz. (Ha tudtad sry, de ha csak a rev eltolasa miatt gymelsz ez egyszerubb)

Sordoran: Es a falusi mit tud adni,h letrejojjon a csere? 100galambot 2vulpixert? Illetve nekem ott bicsaklik meg még a dolog, h tok jo, h lesz 1db akarmim, de cukor nem lesz.
viszont lesz helyette ebayon 2k cp randompokemon 98% iv 10$
Ugye tudod ki fogja ezt arulni?
Ill nem lesz majd reklamozva, h infoparkban van pikacsu, mert tradelni lehet vele, igy a nestekrol csak az fog tudni aki ott jart es kozvetlen kornyezete.
a fenti sok negativ mellett annyi pluszt latok, h ha 1-2poki hianyzik, akkor el tudod majd cserelni. Vagy esetleg Te latod ezen kivul barmi pozitiv hatasat?

[ Szerkesztve ]

(#2958) Tomi0703


Tomi0703
őstag

Basszus... Húgomnak jött egy 1700 CP-s Lapras 10 km-es tojásból... Nekem meg egy 900-as Jynx... :W Szintjeink kb. megegyeznek (az is amikor kaptuk őket).

[ Szerkesztve ]

(#2959) Micsurin válasza Sordoran (#2955) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Csere jól hangzik... de mire cserélnél egy vidékivel akinek csak patkány pikachu, gyűrűsféreg pika és persze repülő pikachu van? :D Te szívesen cserélnél például Squirtlet vagy Bulbát velem Pidgeottora? Na ugye! És igen itt is csak a picsogás lenne vidék vs BP.

Maga a csere ötlete nagyon jó, mivel például barátomnak van tojásból több Charmandere, nem akarja fejleszteni mert / foglalkozni vele. Ő vele például szinte bármire eltudom cserélni. De egy ismeretlennel nem tudom mire cserélhetném pont a fentebb leírtak miatt.
A csere megint jobb lenne ha Föld-> Hegyek mentén, Víz->tavak, folyók stb lenne de most inkább mixelve van az egész.

Én a cserénél jobban örülnék egy Combat Updatenek. Hogy bárhol bármikor letudj ülni valakivel meccsezni, és ne bot ellen kelljen harcolni, igaz ahhoz kéne több képesség stb... :)

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#2960) spanglee001 válasza joergie (#2956) üzenetére


spanglee001
addikt

és még én sírok a 4,5 óra autó fényerős üzemidővel, :DDD

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#2961) alpihun válasza joergie (#2948) üzenetére


alpihun
senior tag

Küldheted ha megkapsz :D itemeket lehet kuka ikonnal discardolni, nálam pl csak great ball van már sok pokestop kör miatt.

(#2955) Sordoran
Csere egyrészt lehetetlenné tenné a botos ügyek lekövetését, vagy ha az utólag bannoltak cseréit vonná vissza emiatt akkor csomó szegény ártatlannal cseszne ki. Meg cp is kellene változzon/ igazodjon, hogy ne lvl ötösön legyen 2000 cp snorlaxod. Másrészt meg rengetegen kihasználnák a kezdőket, kiszúrnák a szemüket egy 500 cp raticatevel valami kis cp-s rareért cserébe (candy miatt pl), meg csomó új accot csinálnának s 2 nap múlva mindenkinek charmandere s venusaurja lenne.
Inkább valami szociális system kellene bele, friendekkel s hasonlítgatásokkal s mindennel mert ezek általában nagyon tudják motiválni az embereket

más: lenovo p70en vagy 6-7 órát is simán bír a játék normális fényerővel, bár ar nem működik valami irányszerzor hiánya miatt, de amúgy sem használnám.

[ Szerkesztve ]

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

(#2962) Sordoran válasza Micsurin (#2959) üzenetére


Sordoran
addikt

Stardust/candy. Akinek rengeteg pokemonja van, az valószínűleg inkább már erőseket akar a legjobbakból, míg egy olyan akinek kevés fajta van, nem érdekli, hogy 10 cp-s az a Pikachu, vagy Vulpix, akkor is kell neki. De akár a Coin-t is ide lehet sorolni, és beindulhat az online boltja is a játéknak jobban. Viszont mindenképpen kell korlátozás rá, hogy ne tudj egy New York-i bottal üzletelni, akár GPS alapján közel kell lenni egymáshoz, vagy azonos wifi hálózaton lenni egymással.
PvP kombatnak én is nagyon örülnék, és az tuti lesz. A GYM harcok nem annyira izgalmasak, de haverokkal egymás elleni csata feldobná nagyon játékot, még a jelenlegi butított harc rendszerrel is. De ha megcsinálnák úgy mint alap Nintendo játékban, hogy több képessége is lenne minden pokemonnak, az lenne igazi, de az szerintem csak álom.

alpihun: Mindenki olyan szintű pokemont kaphatna, ami az ő szintjéhez igazodik (esetleg alacsonyabb is annál, hiszen a lényeg itt maga a pokemon, nem a CP).

[ Szerkesztve ]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#2963) Kvelstadt válasza Sordoran (#2955) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Ha lesz csere opció akkor remèlem azért ésdzel hogy ne lehessen cp10 pidgey-t cp2000es snorlaxra cserélni mert skkor megindulnak a pénzért poké seftelések.
A másik meg hogy szerintem ki lesz kötve hogy aztal cserélhetsz aki közel van tehát ugyanúgy ki kell menni a szabadba. Bár ebből is seftelés lesz..
De am èn örülnék neki és szivesen cserélnék olyat ami nekem jobban jön okyanra ami meg másnak jön jobban.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2964) freezer922 válasza spanglee001 (#2949) üzenetére


freezer922
aktív tag

Én egy noname kínai vackot vettem, amíg még annó terveztem kínai oldalról berendelni de konkrétan árulta valaki hardveraprón :D. Ilyen konkrétan pár száz forinttal drágábban mint a kínai rendelés csak ugye a 3-4hetes várakozás nélkül.
Ez egy 20k mAh-es, de ha a felében homok van (így 10k-s) így is majdnem 3x feltölti veszteség után a 3000mAh aksimat és nem volt csak 4000 forint.
Igazából power bankból bármi jó szerintem, bár itt is van "prémium", pl. vannak quick charge power bank-ek de azok egy picit drágábbak.

BTW, a pokelex másnak is halott? Gondolok itt arra, hogy ha rábökök valamire akkor néha random felmutat 1-1 pidgey vagy rattatát de ha scannelnék akkor csak próbálkozik (sokat bökök kiírja, hogy nyugi), de nem scannel.

[ Szerkesztve ]

(#2965) Micsurin válasza Sordoran (#2962) üzenetére


Micsurin
nagyúr

"Viszont mindenképpen kell korlátozás rá, hogy ne tudj egy New York-i bottal üzletelni, akár GPS alapján közel kell lenni egymáshoz, vagy azonos wifi hálózaton lenni egymással."

Akkor ha már egy wifi... akkor ergo megint barátok közt. Akkor kb. megint minden "ingyé" haveri alapon menne, legalábbis nálunk. :)

NewYorki Bot:Nem tudom, bárhogy lenne ez megcsinálva valaki mindig a ló...sz másik végén lenne... :)

PowerBank: A Xiaomi 20k mah-sát ajánlom, nagyon jó, eddig a rekord 3 majdnem teljes töltés (3x6700) a Nexus 9-en a 3. töltés csak olyan 90% környékére húzta fel! :)

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#2966) MdewC válasza Tomi0703 (#2958) üzenetére


MdewC
nagyúr

Gondolom fülig ért a szája... :DDD

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#2967) Armahun


Armahun
addikt

Most pörgettem egy 10 kilométeres tojást, KÖZÉPRE tette.

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#2968) TazLeacher válasza Sordoran (#2955) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Csere ha jól tudom biztos, hogy lesz, nekem úgy rémlik, hogy volt egy nyilatkozat, hogy ez lesz az első új funkció a játékban. De arról is olvastam, hogy ha jól rémlik 5 m-en belül kell lennie a 2 embernek a cseréhez, tehát nem online küldözgetés lesz. (Ami szerintem a játék jellegét tekintve teljesen normális).

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#2969) Alg válasza Armahun (#2967) üzenetére


Alg
veterán

Na akkor megvan a minta, mindig középre teszi az ujat. :DDD

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#2970) alpihun válasza Sordoran (#2962) üzenetére


alpihun
senior tag

Ettől még egy bármilyen csererendszer előfeltétele egy normális szociális rendszer bevezetése (az interakció miatt) és az összes bárhogyan csaló kitiltása. Előbbinél is rengeteg mindenre kell figyelni, hogy pl ne lehessen az appot bűncselekmény-segédeszköznek használni vagy egyáltalán bárki személyi jogait sérteni, mert az gondolom egyértelműen túl durva lenne, hogy random embereket de akár még a friend listádat is lásd a térképen hogy merre jár s hol lépett be 5 transfert nyomni amíg párja kiugrott a mosdóba pl.
Cserélés meg még bonyolultabb. Egy tucat ilyen multis játékban van tapasztalatom (tf2, battleforge, csgo, dota, wow, maga a steam is - és az összesben a cserélgetés volt a kedvencem, nem maga a játék :D) és literally egymillió apróságra kell figyelni egy ilyen bevezetésénél, amire niantic jelenleg nem igazán lenne képes eddigi update menetrendjük alapján, hogy ne létezhessen végtelen farm meg (iskolai) bullying pokemon rablással (trade kényszer) meg 70 telefonnal egész nap tojást keltő kínai meg acc-generáló kezdőpokemon gyűjtő meg minden.

[ Szerkesztve ]

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

(#2971) TazLeacher válasza Micsurin (#2912) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

ilyenből kilenc játszik amíg a hype le nem cseng majd felszívódik.

Mint Te?

(#2874) Micsurin
Akkor slepp vagyok.. mert lassan törlöm, köszönöm én ebből nem kérek, Pest mellet lakom, Fót, Dunakeszi, Csomád, Őrbottyán mindenhol 1-1 stop és Gym van és csak a patkány és társai... aha oké...

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#2972) Micsurin válasza TazLeacher (#2971) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Leköltözhetsz, vendégül látlak szívesen... Egy Stop és egy Gymmel a városban marha jó játszani... még a patkány, veréb, féregért is küzdeni kell. :)

Ha csak ennyi jött le akkor oké. :)

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#2973) SLYM


SLYM
veterán

nem baj az ha bármit bármire el lehet cserélni, ha a botokat kitiltják a játékból és nem is lehet majd botolni egyszerűen. nyilván lenne trükközés, hogy valaki pénzért vesz mástól valami jó pokét, de az azért más, anno diabloba is megvolt erre a lehetőség, semmi baj nem volt vele szerintem

[ Szerkesztve ]

(#2974) bepe79


bepe79
addikt

Ma Infoparkból meló után elindultam az egyetem-épületek körüli pokestoppokat pörgetni, annál a kék hajlított nyavajánál mi jött szembe? Egy Onyx. Málna és nagy labdák ellenére természetesen kereket oldott... eddig ez az első igazán rare pokemon számomra, amit találtam, a Mr. Mime 10-es tojásból kelt ki, azt nem számolom a talált rare-ek közé. :B Azért jó lett volna megcsípni, de hát ez van.

Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

(#2975) Tomi0703 válasza MdewC (#2966) üzenetére


Tomi0703
őstag

Soha ennyit nem beszéltünk fészen, mióta Pokémon van... :D
Örült hát, mindig küldözgeti miket fogott ott fent Pesten. :)

(#2976) petyus_ válasza bepe79 (#2974) üzenetére


petyus_
senior tag

Ha jársz még arra, biztos elkapod, én már kettőt is fogtam ott. Ezzel a spawn-változtatással odakerült, elég gyakran megjelenik.

Egyébként szerintem pont ez a baj a játékkal, hogy fix helyen jelennek meg a pokémonok, sokkal jobb lenne, ha random jelennének meg, és a ritkábbak azok ritkábban, nem úgy, hogy csak bizonyos helyen jelennek meg. Facebookon olvastam, hogy egy amerikai srác, aki fake GPS-sel játszik, és még streameli is, el kezdett ujjongani, mikor megjelent egy Drowzee, ami Pesten meg kb a rattatával egyenlő gyakoriságú.

(#2977) Alg válasza Micsurin (#2972) üzenetére


Alg
veterán

Ha lenne lehetőségem vidékre/kertvárosba költözni (a jelenlegi szakmámban maradva) a hétkerből lesz@rnám a pokémonokat meg a gymeket magasról :DDD :P

Más: ma hazafelé azt hiszem új bugot fedeztem fel: 5ből 4 patkány, "szülinapos kukac" (copyright by barátnő), galamb lépett le első labdatörés után egyből - az egyik cp35 volt, a legmagasabb cp120...
Ja, a stopok is bugzottak, hiába pörgettem nem adott semmit.

Sikerült felfarmolni magam lvl18-ra, de én most kezdem megunni a dolgot...

Pedig jó lehetne, ha (szokásos bugfix meg spawnfix, illetve háttérben futás mellett ami hazafelé gyorsan eszembe jutott):
1) Lenne rendes early game. Jelen állapotban az első 15-20 szint csak xp farmról szól, bármit fogsz úgysem fogod tudni később használni.Csak pár példa:
- Skálázódó stardust, azaz magasabb szintű pokémonból többet kapnál. Így megérné magaddal fejleszteni az elején fogott ritkaságokat/kedvenceket.
- Dobálózás helyett/mellett harccal lehetne gyengíteni az ellent, ahogy egyébként az eredeti sorozat kb. második részében már megmondták.
- A harctól a saját pokémon is erősödne, vagy olyan képességeket szerezne amit máshonnan nem tud.

2) Normális harcrendszer: Flappy bird bonyolultságú óvoda helyett valami rendes, körökre osztott dolog - ezt kitalálták már jól más pokémon játékokban, miért nem lehet azt átvenni?

3) Egyéb apróságok, pl. adott csapatnak a saját tulajdonú gym bizonyos körzetében bónusz cuccokat/xpt adnának a stopok, vagy jobb minőségű (cp vagy IV) spawn jönne.

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#2978) Micsurin válasza Alg (#2977) üzenetére


Micsurin
nagyúr

1. évad, 1. rész, pont egy Pidgey volt ha jól emlékszem! :D

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#2979) TazLeacher válasza Alg (#2977) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

A játék lvl20-tól kezdődik. Addig megy a tutorial. Addig lényegében elvagy a gyűjtögetéssel, a mászkálással, szerintem addig kár is foglalkozni ezekkel. 2-3 hét alatt összejön a lvl20, utána lehet elkezdeni Gymelni úgy, hogy legyen is esélyed akár bent maradni...de ehhez egy kis azonos színű támogatás sem árt.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#2980) torik válasza Alg (#2977) üzenetére


torik
senior tag

Szerintem azért nincs körökre osztva mert akkor baromi sokáig eltartana egy gym harc, plusz 2 skill-el nem is lenne nagy variáció. Én is jobban örülnék a körökre osztott harcnak de alapjaiban nem arra épül a dolog.

[ Szerkesztve ]

All that and a bag of chips

(#2981) Alg válasza TazLeacher (#2979) üzenetére


Alg
veterán

Igen, jelenleg.

Viszont sokan megunják a pidgey farmolást már 10es szinten mert azt látják hogy semmit nem lehet csinálni csak piros labdákkal célbadobálni.
Fel kellene tölteni tartalommal a játék elejét is. Olyan nincs hogy "a játék lvl20tól kezdődik", akkor adjanak mindenkinek kapásból lvl20 karaktert és játszhat mindenki rögtön. Gyűjtögetni, mászkálni akkor is lehetne/kellene.

Alapjaiban van elcseszve az egész koncepció sajnos, szóval esély sincs hogy valaha is kihozzák belőle a maximumot :(

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#2982) Newlachka válasza Alg (#2977) üzenetére


Newlachka
őstag

én még game-boy-on kezdtem a játékot és ott ha megölted a szabad pokémont akkor nem tudtad elkapni, ha viszont elkaptad akkor nem kapott xp-t az a pokémon amivel támadtad.
xp-vel pedig fejlődtek.
3om evolvos pokék átfejlődtek lvl30-40 között és lvl60-70 között
a két evolvos pokék 40-50 körül, és 100-as szintű volt a plafon.
voltak benne fejlesztő kövek amivel hamarabb tudtál evolvolni.
gameboy coloron a red volt azt hiszem amivel játszottam anno
vagy a gym ek több szintűek lennének mivel itt sétálni kell pl lenne lvl8/12/16/20/24/28/32/36/40-es lvl-ű egy gym alatt és mindenki a magának valót nyomatná.
vagy a gym-be lenne egy "pince" ahol analóggal kellene közlekedni,és itt lehetnének plusz dolgok

[ Szerkesztve ]

(#2983) Micsurin válasza TazLeacher (#2979) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Ha LVL30-on éred el azt a szintet ahonnan már maxos pokek is jöhetnek. Akkor 20-on továbbra sem érdemes fejleszteni, nem? Akkor meg nagyon nincs mivel Gymezni. :U :(((

szrk.: Vagy a 30 az már 20 lett?

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#2984) torik válasza Micsurin (#2983) üzenetére


torik
senior tag

Szerintem úgy értette hogy akkor már alapból potyognak olyanok amikkel lehet érvényesülni tápolás nélkül, de lehet félreértem :U

All that and a bag of chips

(#2985) TazLeacher válasza Micsurin (#2983) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Lvl20-on (de már 18 körül is) bőven vannak már olyanok, amivel lehet Gymezni. Nem fejlesztek, csak evolvolok. Így is van egy pár 1000+-os pokém, abból mondjuk 4 pont Eeevee reikarnáció. Ezekkel már lehet Gymezni. Persze nem Pesten, de itt a környékünkön én már vertem le egyedül lvl5-ös Gymet. Eleve meg kell nézni, hogy mi van benne, és úgy összerakni a sort, figyelni, hogy mi mire való. Pl. ha a Gym "boss" vízes, akkor a végére rakom a villám pokét, mert ha addig nem sikerült legyűrni, az majd lenyomja...stb...stb. lvl21 vagyok, már azét rendszeres, hogy tojásból is, meg egyébként is 4-600 közöttiek esnek, amik még evolve-olhatóak, ezek már azért 1000+-osa lesznek powerUp nélkül is. Ezekkel meg már el lehet szórakozni. Jó, nem 2600-as Lapras, de azért itt már van élet benne.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#2986) Micsurin válasza TazLeacher (#2985) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Eddig csak eldobáltam 16-on mindent, akkor elkezdek figyelni és azt a rettenetes 1300-as Hypnot kiverem ! :DDD

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#2987) Armahun


Armahun
addikt

2 hete tartja a gymet egymagában. :D

[ Szerkesztve ]

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#2988) MdewC válasza Tomi0703 (#2975) üzenetére


MdewC
nagyúr

Azért valamire csak jó ez a game. :)

(#2987) Arni: én meg azért szenvedek, hogy össze hozzak belőle egy 1000 + -osat, de látom, hogy felesleges... :DDD

:R

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#2989) selembeli


selembeli
csendes tag

Van két db Magnetonom a következő tulajdonságokkal:

1. 1258 CP 34% 14 - 2 - 1 (IV A - D -S)
2. 1220 CP 47% 14 - 7 - 0 (IV A - D -S)

Melyiket érdemes megtartani inkább?

(#2990) TazLeacher válasza Armahun (#2987) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Na, ilyen Pesten biztos nem fordulna elő.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#2991) Newlachka válasza selembeli (#2989) üzenetére


Newlachka
őstag

ezeket a számokat én nem értem elmagyarázná valaki hogy mit jelentenek?
és mivel nyeritek ki?

(#2992) Micsurin válasza Newlachka (#2991) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Értékek:
1. A Combat pont.
2. Milyen % a lény, pl a tökéleteshez képet 70%-os vagy valami.
3. Az a Def., Attack, Stamina.

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#2993) tomazin válasza Alg (#2977) üzenetére


tomazin
veterán

Azonnal megszokik+nem tudsz porgetni=softban

(#2994) Sordoran válasza Newlachka (#2982) üzenetére


Sordoran
addikt

Még én is toltam anno emulátoron, és kezdő Charmanderem lett később Charizard-ként a második legerősebb pokemonom valami lvl72-vel Mewtwo mögött. Igaz hogy tűz elemű, de a vizeseket is a karmolással szinte one shotolta. :DDD
Na ebben a játékban ilyen nincs sajna. Ráadásul Charizardom se tudom lesz-e valaha, mert elnézve online térképeket, Charmandert fogni sehol nem lehet, 2 van eddig, egy a kezdő, és 1 a tojásból, de ugye kell 125 candy, meg egy erős alap Charmander, hogy erős legyen a Charizard is. bezzeg Bulbasaur meg Squirtle farmolható, ha az ember hajlandó eltölteni pár napot a ligetben és a Gellért hegyen.

[ Szerkesztve ]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#2995) petyus_ válasza selembeli (#2989) üzenetére


petyus_
senior tag

Én a másodikat tartanám meg, de csak azért, mert én mindenből szeretek egyet megtartani, költeni biztos nem költenék rá.

Ezekről az A/D/S értékekről láttatok már valamit? Harc közben ez miben jelenik meg? Ugye a pokémon alatt a move-oknál írja, hogy mekkorát sebez az adott move, akkor hol jön közbe ez az Attack érték pl.

Sordoran Csepelen itt fogtam többször is Charmandert, volt, hogy kettő is spawnolt egyszerre, van négy panel egymás mellett, a középső kettő környékén jelentek meg. Nem tudom, hogy a spawn-hely változás óta vannak-e, nézd meg valamilyen térképpel.

Ja, meg a Szabadság-Erzsébet-híd között egyszer megjelent egy a Fire restaurantnál, nem tudom, hogy csak véletlen volt-e, vagy mivel a térképen is ott van, hogy Fire, ezért oda jelent meg.

[ Szerkesztve ]

(#2996) petyus_ válasza petyus_ (#2995) üzenetére


petyus_
senior tag

Csak a koordináta maradt le :D

47°26'06.7"N 19°04'09.9"E

(#2997) torik válasza Sordoran (#2994) üzenetére


torik
senior tag

Én is tableten toltam még nemrégiben a Fire Red-et, és azért azt hozzá kell tenni hogy piszokmód kiegyensúlyozatlan volt a játék :D teszem azt ha volt pszichó monod akkor konkrétan nem volt mi utadba álljon, de egy Geodude is lerendezett szinte bármit ami nem flying vagy water volt, egy erősebb earthquake pl. one shotolt szinte mindent.

[ Szerkesztve ]

All that and a bag of chips

(#2998) sensejke


sensejke
aktív tag

Nem tudom, hogy szerencse e, de azt hittem mikor hazajovok Pestrol egy hetes szabim tolteni nem igazan lesz mit fognom, mert 15 km re lakom Miskolctol egy kisvarosban. Erre 10 percenkent slowbro, slowpoke, magicarp, poliwag, staryu es nemreg dratini esett. 200 labdaval jottem ma elfogyott az osszes.

[ Szerkesztve ]

ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore

(#2999) Alg válasza tomazin (#2993) üzenetére


Alg
veterán

Na azt vajon miért, mert Bécsből haza a Railjeten be volt kapcsolva amíg lucky egges evolvoztam? :DDD :W

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#3000) oneal1


oneal1
senior tag

van két charmander-em, melyiket tartsam meg későbbi evolv-ra?

1. CP 339 támadás: ember 10, Flame charge 25
2. CP 299 támadás: Scratch 6 Flamethower 55

köszi

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.