Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9001) avmpg válasza Atex (#8999) üzenetére


avmpg
tag

Nem lenne baj, ha három ban után végleg bannolnák őket...
Nem hiszem el, hogy nem lehet figyelni a process-ek között a gps csaló progikat valahogy.
Dobni kell rá figyelmeztetést háromszor, aztán végleges ban.
Azután nem hiszem, hogy lenne még olyan fanatikus csaló, aki egy 37 plusszos accot újra kezdene
A baj csak az új regisztációkkal és ezáltal spooferként fogott cuccok valós accnak adásával lenne... (Ha lenne trade. :) )

Shiny nekem sincs még. :(

Ja tényleg, egy dragon nekem is volt még, azzal jött a Kngdra. :)

(#9002) Dr.NX válasza Atex (#8999) üzenetére


Dr.NX
addikt

"Olyan nincs, hogy nem pörgetek, már csak a 25 xp miatt sem hagyom ki."
Pláne, hogy egy pörgetés 50 XP-t ad. ;)

Elfogadom a sütiket.

(#9003) J0shu4M1ll3r válasza Atex (#8999) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Én Budapesten lakom, és 4-6 villamossal megyek dolgozni, onnan is tudok pörgetni, van, hogy visszafele gyalog jövök egy jó darabig. Kb én is így csinálom. Piros labdákat folyamatosan törlöm. Ha épp nincsenek félholt pokék, akkor max rev, rev és max poti amit megtartok, a többi kuka. Szám szerint nem tudom még megtippelni sem, hogy mennyit pörgetek, de sztem munkába és haza plusz a munkahely környékén, de napi szinten 100 megvan, de így se kaptam elvolve itemet 1,5 hete kb.
Account bound pl Diablo 3 vagy WoW játékokban azt jelenti, hogy azt nem tudod átadni más játékosnak cserénél. Az a rossz előérzetem, hogy ha be is jön a csere, akkor nehogy ezeket blokkolják és bevezessék az acc boundot.

@(#9000) avmpg:
Érdekes, mert az első promo videóból az jött le, hogy kb a pokék cseréje a lényeg. Akkor passz, de lehet, hogy még a fejlesztők se tudják, mit akarnak és hogyan :D
Végleges cserén mit értesz? Eventhez mirt kéne kötni?
Eddig annyi tiszta Niantic oldalról, hogy nem "neten" keresztül akarják megoldani. Mármint kelleni fog egy minimális távolság, hogy ténylegesen csere legyen, ne pedig egy ázsiai és egy dél-amerikai játékos cseréljen, mert az pont azt a részét veszi el, ami anno a cserét jelentette pl GameBoy-on.

Lenne rengeteg ötlet meg újítási dolog, de néha olyan, mintha iszonyat lassan lépnének egyről a kettőre.

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#9004) marositech válasza Phrascarica (#8993) üzenetére


marositech
senior tag

Igen! Ő az!
Gyanítom, hogy durván bot, mert egy pokezos hordát se láttam, akkor.

Más:
Fogtam egy shiny magikarpot, még pénteken. 30-as CP hahahahahahahaha!

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#9005) J0shu4M1ll3r válasza marositech (#9004) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Botokat elvileg reszelik, szerintem inkább spoof, de ki tudja.. Kijön valami új biztonság, rá 1 napra biztos feltöri valaki.

Fogtam egy shiny magikarpot...
Most nagyon irigykedem :) GZ!

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#9006) Atex válasza avmpg (#9000) üzenetére


Atex
tag

Én megvagyok csere nélkül, szerintem nincs rá szükség. Mindenki dolgozzon meg a dexért, ha mindent lehetne össze-vissza cserélni akkor megint a könnyű munka, a fekete kereskedelemre, és a korrupcióra adna lehetőséget. Viszont annyit engedélyeznék, hogy minden acc egyet cserélhessen. Így ha valakinek, egy mon nagyon nehezzen akar összejönni (szerencse faktor), az így hozzájuthatna. Szerintem csak a nagyok lennének még nagyobbak.

De kíváncsian várom a fejleményeket.

A spec itemeken meg már nem kell izgulni, ha valaki rendszeresen játszik (naponta pörget), nyárra min 12 spec itemet szerez meg. Ebben nagy eséllyel minden benne lesz. Addig pedig a Trade szerintem nem jön.

(#9002) Dr.NX válasza Atex (#8999) üzenetére Basszus már tényleg, így a matekom is rossz, de még inkább a pörgetés mellet van.

(#9004) marositech válasza Phrascarica (#8993) üzenetére Ha nem túl rossz az IV-ja én biztos felhúznám.

(#9005) J0shu4M1ll3r válasza marositech (#9004) üzenetére Mi a spoof és a bot között a különbség?

[ Szerkesztve ]

(#9007) J0shu4M1ll3r válasza Atex (#9006) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Jogosnak tartom ezt az irányt is. Én pl a cserén a regio lockos monokat hajtanám,. Mivel kell egy minimális távolság 2 trainer között elvileg, így talán még elképzelhetőnek is tartom, hogy pl hozzánk látogató túristák között lenne valaki, akinek pl van egy Kangaskhan-ja, ami nekem kellene, igaz, ő meg simán tudna fogni Mime-ot.

Bot: egy program, ami magától cselekszik, előre beírt paraméterek szerint. Elkap, transferel, evolve-ol, és éjjel nappal járkál.
Spoofer: egy módosított pokego alkalmazással irányító nyilakkal tud mozogni jobbra-balra, de egy élő személy irányítja, ergo ő dönt, hogy mit csinál, csak nem mozdul ki otthonról, de ugyanúgy nyomkodja a telefont.
Valamelyik nap volt is youtube-on egy ázsiai srác, aki azt streamelte, hogy a gép előtt ül, és onnan go-zik kilométerekre. Neki is ilyen nyilas joystick-ja volt.
Meg láttam Mystic7 és Reversal videókat is, ahoz ezeket tárgyalták.

[ Szerkesztve ]

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#9008) marositech válasza J0shu4M1ll3r (#9007) üzenetére


marositech
senior tag

Ha szabad pontosítani.

Bot képes információkat továbbítani, pl. a pokemap-os megoldások, ezek úgy működnek, hogy a bot járkál, elkap, megnézi az IV-t és továbbít.
Spoofernél nem kell különleges pogo alkalmazás, elég neki a flygps amin az adroidos rendszerben megtalálható appként. iOS-nél jailbreakelt telefon kell, ahhoz, hogy működjön.

Véleményem szerint az előbbit könnyen lehet bannolni, az utóbbit már nem.

Más:
Shiny Maginak béna CP-je, de elkaptam egy 95%-os 30-as Magit és 86/29 Rhyhornt.
Abból lett egy 100% védős Gyaradosom és egy picit béna Rhydon RS/SE támadással.

Amúgy a támadás / védő értékelések egységesek? Néha azt látom, hogy a IVCalc és a pokemongodb más mondanak.

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#9009) J0shu4M1ll3r válasza marositech (#9008) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

A bot továbbításáról nem tudtam, ahogy az androidos appról sem. Eddig még nem raktam össze a pontokat, hogy az egy sima app.
IOS-nél meg én pontosítanék egy kicsit: szintén a korábban említett youtube-os trainerek közül talán kettőnél is láttam már olyan videót, aminek a témája konkrétan a spoofing volt. Majd egy-két videó megnézése után az is világossá vált számomra, hogy ha jailbreak van, akkor mehet valami tutu app, amivel le lehet tölteni egy kvázi hackelt go appot, vagy egy másik oldalról szintén van egy olyan megoldás, hogy kell egy másik brigádtól egy hackelt go de az csak akkor megy, ha a store-ból is le van töltve a sima go, és ettől a csapattól elérhető egy olyan, szintén moddolt go, ami nem jailbreakelt telefonra is felmegy, különösebb trükközés nélkül. TrainerTips pl csinált egy olyan videót, ahol kitárgyalta a spoofingot, majd nem sokkal később jött egy sorry videó is, mert kapta a savat, hogy ki miért nem tud játszani.
Én kb már ott vagyok, hogy let**om, ha "látok" valakit aki nincs is ott, nkább a korábban tárgyalt nyári csoportos dolgokat hiányolom. Random emberekkel lehetett megismerkedni, elmondtuk, hogy kinek honnan jött, hogy elkezd játszani, emlékek mesélése, amikor ment a rajzfilm. Ki mennyit látott, kinek melyik a kedvence stb.
Azt már nem is említem, hogy a gymezés is olyan, hogy jön egy lelkesedés, hogy akkor elindulok, de ha azt veszem, hogy van kb 800 coinom, és nem is emlékszem, hogy mióta gyűjtök, olyankor kicsit csökken a kedv.
Remélem azért tavasz végén vagy nyáron megint beindul a bandázás meg az eventek szervezése.

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#9010) Atex válasza J0shu4M1ll3r (#9007) üzenetére


Atex
tag

Köszönöm mindegyikőtök válaszát!

Akkor nekünk, ha nem gondolok a hosszabb-távú következményekre, akkor a spooferek ártanak többet a gymezés által. Ha jól értem a botot én nem is észlelem, nem tud gymezni, csak akkor mikor eladja az accot, pl.: csinál egy ~40-es szintűt és megjelenik a Tyranitarjával?

Illetve a fentiekből tovább gondolva a trade rendszer megint csak őket erősítené. Nekik mindegy hol játszanak, ha okosan csinálják (pl.: nem TP-znek nagyokat). Szerintem sokan odaadnánk a legnagyobb Snorlaxünket egy Kangashkanért nekik. Ezért is sem szabad elkapkodni a Nianticnak.

(#9011) J0shu4M1ll3r válasza Atex (#9010) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Nekünk ártanak, de ahogy többen is említették, Nianticnak ugyan olyan játékos, mert hiába otthonról játszik, de ember játszik, és az meg beleszámít a kimutatásba, amiből pénz jön neki.
Hogy a bot tud-e gymezni, azt nem tudom, de nem tartom kizártnak, hogy valaki már írt olyat, amiben tud.

A tradet meg nem is kell megvárniuk. Szinték a korábban írt videókból világossá vált számomra a sniping fogalma. Meg tudják azt csinálni, hogy játékba belépés után mondjuk kinéz egy jó IV-s régiós pokét, aminek ott vannak a koordináták. Azokat bemásolja az appba és odaugrik, majd amikor megjelenik a poké rákattint, de mielőtt rádobna labdát vagy gyümit, visszateleportál haza és ott kapja el. A szerverek csak azt nézik, hogy pl a legutolsó interact (poké elkapás, stop pörgetés, gymbe poké berakása) helyétől milyen messze van. Mondjuk attól még simán azt írja ki a poké adatlapján, hogy pl taiwan az elkapás helye, nem kap bant, mert a szerók meg azt látja, hogy mondjuk MO-n belül kapta el, az utolsó pörgetéstől 5 méterre. Erre mondjuk az nem lenne rossz húzás Niantictól, hogy a szerver által észlelt tartózkodási helyet összehasonlítja a poké adatlapján lévő elkapási hellyel, és ha eltérés van, mehet a hammer.
Ha jól emlékszem ez szintén benne volt TrainerT videóban vagy a sorry válaszában.
Aki akar, talál magának magyarázatot vagy nyugtatást, hogy miért használja.

Mondjuk én biztos adnék bárkinek Mime-ot, még ha nem is tudna cserébe adni olyat, ami nekem nagyon kellene. De nekem is jól jönne csak úgy egy, úgyis csak dex-be kéne.

Sajnos van jó pár olyan dolog, ami inkább lehúzza a játékkedvet, úgyhogy én mostanában pl a Rattatákat farmolom a medál miatt :D

szerk:
Ha nem is napi szinten, de néha érdemes ránézni TrainerTips, Mystic7, BenTim1 és Reversal videóikra, vannak infók, amik hamar jönnek tőlük, és sok dolgot csak úgy kitárgyalnak, és mondanak okosat is.

[ Szerkesztve ]

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#9012) drunkyboy


drunkyboy
aktív tag

Úgy néz ki, most már rendszer szinten vették fel a harcot a spooferek ellen: Android security update disables GPS spoofing in Pokémon GO

(#9013) marositech válasza drunkyboy (#9012) üzenetére


marositech
senior tag

Hát ez...rohadt szokatlan... :DDD
Izgi lesz!

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#9014) Plazmacucci válasza marositech (#9013) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Ja meg még két év mire a 7.1 elterjed :)

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#9015) kigyi_23 válasza marositech (#9013) üzenetére


kigyi_23
addikt

Igazából nem hiszen nincs értelme, mert a telefonok nagy részén régebbi android fut és még jó darabig ez így is lesz :D Szóval sz...nak egy pofon esete.

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

(#9016) marositech válasza Plazmacucci (#9014) üzenetére


marositech
senior tag

Vernee Thor telefonom van 7.0-ás rendszerrel.
Motorola Moto G-m van 7.1.1-es rendszerrel.

Szóval...én vagyok szerencsés, hogy megkapom a frissebb OS-t? :DDD

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#9017) Plazmacucci válasza marositech (#9016) üzenetére


Plazmacucci
félisten

igen

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#9018) avmpg válasza drunkyboy (#9012) üzenetére


avmpg
tag

Alig várom, hogy megkapjuk a büntit. "7.1-nél korábbi verzió alatt nem fut a játék".
Mint a rootolt telók esetében.

(#9019) kigyi_23 válasza avmpg (#9018) üzenetére


kigyi_23
addikt

Ilyen nem lesz, mi értelme lenne? :D Megcsappanna a játékosbázis mondjuk úgy 80-90%-al :D

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

(#9020) Riccsiz_h válasza avmpg (#9018) üzenetére


Riccsiz_h
aktív tag

Simán kinézem belőlük, amilyen mértékben próbálják a saját játékosaikat (bevétel forrásukat) a kiadás óta ellehetetleníteni :D

Amúgy a környék (Bp. Zugló) nálunk is tele van Tyranitarokkal, ráadásul ilyen 3000+-os az összes (láttam 3500-ast is). Néhány napja benéztem 8 gymbe abból 6-ban volt 1 vagy 2 ilyen bestia. Arról nem beszélve hogy az összes gymet ilyen 34-40 szintűek uralják, 29-esként kb. 2 naponta 10 coint sikerül összekaparnom.

[ Szerkesztve ]

Üdv. Riccsiz

(#9021) avmpg válasza Riccsiz_h (#9020) üzenetére


avmpg
tag

Sajnálom bro. 36osként a másik oldalon állok (nem felétek), de szavam rá hogy nem szivatom az alacsonyabb szintű trainereket. Legalábbis azokat akik ott vannak a gymnél (ha nem, akkor jön a kalapács, legalábbis ha látom valahol) Annyi hogy környékünkön a saját csapat dominál, de már mindenki áttért a sötét oldalról és most már jó csapatban vannak. :D Ha láttam/látom hogy másik csapat üti a gymet, akkor hagyom, csak akkor szedem vissza ha jön a candy gyüjtés, de akkor vissza szerzem a székhelyeket.
Go on! ;)

----

Más. A mai kb.20km-es séta eredménye közel 800 magikarp candy. 0 Shiny...
A lánchídon találkoztam két sorstárssal (egyikük egy pikachus baseball sapiban, elején pokelabda, baromira tetszett :) ), szintén magikarp vadászaton siker nélkül...
Kipróbáltam a chaining-et (lehet nem jól irtam). TrainerTipsnél hallottam róla. Emiatt buktam két Slowbrot, kb. 10 Mantine-t, egy Wobbuffet et(szerencsére megvan), Scyther-t és sokminden másokat.
Nos, nem működött...

(#9022) Sefule válasza avmpg (#9021) üzenetére


Sefule
tag

Én is összeszedtem az event alatt úgy 5 Gyaradosra való candyt (éljen az ananász), de shiny nem jött :(

(#9023) Atex válasza avmpg (#9021) üzenetére


Atex
tag

Candy vagy coin gyűjtés? Akkor foglalsz vissza mikor amúgy is játszol, vagy ha letelik a 21?

20 km 800 candy? Az is jól adta. :Y

Az event eredménye, eredménytelensége nálam:

- lehetne 3 új Gyarados, szintemnek megfelelően maxra power up-olva (lvl35,5)
- egyetlen egy Magikarp sem lógott meg
- 401 Squirtle candy, 154 Omanyte
- 60 Dratini Candy (2. Dragonite is meg van), jókor voltam jó helyen mikor a Niantic hibázott
- 5 spec item az egy hét alatt, meg van minden ami kellett (összesen 14 darabból) :DD

-nem lett shiny
-nem láttam Laprast :O

Éljen a Pinap! Indul a farmolása a következő eventig. Amire már nagyon kíváncsi vagyok, mert már a tároló nagyon tele van, ezer éve nem Lucky Eggeztem.

Ti nem figyeltétek meg azt a jelenséget, hogy amiből kevés itemetek van azt nem dobja úgy a játék? Példák:
-a tojások nagy része ötös amíg csak a végtelen keltető van, veszel pár darab kék keltetőt, a tojások fele zöld lesz.
-ha van beteg pokéd nem adja a potit olyan mennyiségben, mint ha nincs. Ezt már ki is használjuk, szoktunk hagyni 4-5 darabot betegen.
-a fiam nem hagyta 10 alá csökkenni soha a pinapot. Ő 28 darabbal fejezte be az eventet. Én hagytam lecsökkenni, én nullával. Ma Ő kapott 24 darabot, én 11-et, együtt pörgetve, egy helyen játszva.

Azt hiszem most tartok egy kis pihenőt, mert ez már sok volt. :K

(#9024) avmpg válasza Atex (#9023) üzenetére


avmpg
tag

Ti nem figyeltétek meg azt a jelenséget, hogy amiből kevés itemetek van azt nem dobja úgy a játék?
De!
Nekem is van egy ilyen érzésem.
Főleg a tojásos téma!

ha van beteg pokéd nem adja a potit olyan mennyiségben, mint ha nincs
Ezt viszont nem figyeltem még, de kipróbálom. A labda mindig hiánycikk...

(#9022) Sefule
Az szép! Mentem volna én is többet, de nem volt időm rá. :(

[ Szerkesztve ]

(#9025) wert32 válasza avmpg (#9021) üzenetére


wert32
csendes tag

Mi az a chaining?

(#9026) kigyi_23 válasza Atex (#9023) üzenetére


kigyi_23
addikt

Sajnos nekem csak 150 körüli Candy jött össze Magikarp-hoz az egész event alatt, volt belőle pár itt ott, de ugye kevés stop kevés loot :( persze sun stone-ból megint jött egy így mát 5. darab esett.....

Amúgy mi a különbség a fehér a sárga bajszúak között, már ha van, vagy ez csak egy design elem és semmi különbség közöttük?

Igen én is megfigyeltem, ha valamiből kevés van azt ritkábban dobja, ha valamiből nagyon sok és törölgetem őket akkor abból sok jön....

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

(#9027) marositech válasza Atex (#9023) üzenetére


marositech
senior tag

"-a tojások nagy része ötös amíg csak a végtelen keltető van, veszel pár darab kék keltetőt, a tojások fele zöld lesz."
Megerősítem!
-ha van beteg pokéd nem adja a potit olyan mennyiségben, mint ha nincs. Ezt már ki is használjuk, szoktunk hagyni 4-5 darabot betegen.
Megerősítem!
-a fiam nem hagyta 10 alá csökkenni soha a pinapot. Ő 28 darabbal fejezte be az eventet. Én hagytam lecsökkenni, én nullával. Ma Ő kapott 24 darabot, én 11-et, együtt pörgetve, egy helyen játszva.
Megerősítem!
Ezeket én is tapasztaltam! :(((
Laprast én sem láttam, de 1 db kula shiny magikarpom lett.

Más:
Játszott valaki PoGO-t Apple Watch órával?

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#9028) kigyi_23 válasza marositech (#9027) üzenetére


kigyi_23
addikt

Egyetlen Lapras-al találkoztam meg is lett szerencsére, de azt hittem azért többet látok majd, ezek szerint még szerencsésnek is érezhetem magam, úgy sem volt még belőle legalább most van egy példányom végre :)

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

(#9029) Sefule válasza kigyi_23 (#9026) üzenetére


Sefule
tag

Fehér/sárga bajszú magikarp: egyik fiú, másik lány.

(#9030) Atex válasza kigyi_23 (#9026) üzenetére


Atex
tag

Csak a bajusz színe és a neme a különbség, egyelőre. Szerintem később lehet jelentősége, ha esetleg, lehet majd tenyészteni. Lehetőség szerint törekszem, hogy a legyen a jobbakból egy pár.

(#9025) wert32 válasza avmpg (#9021) üzenetére Gondolom az, hogy közben semmi mást nem fog meg. Célzottan egy mont keres.

(#9027) marositech válasza Atex (#9023) üzenetére Nekem droidos telók vannak csak, de a TrainerTipsnek szerintem van egy videó róla, ő használja. Erről jut eszembe, olyan telefonra szerelhető gyűrűt hol lehet kapni, amit a telefon hátuljára lehet rakni. Ez egyben asztali kitámasztó, és egy kezes használatnál nem csúszik ki a kezedből. Szintén használja a TrainnerTips.

(#9028) kigyi_23 válasza marositech (#9027) üzenetére A Laprasért gratula. :C

A fenti megerősítéseket az itemekkel kapcsolatban pedig köszönöm.

(#9031) J0shu4M1ll3r válasza Atex (#9030) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Gyűrű témához: vannak tokok is, meg van a gyűrű, amit az ellen darabjával fel lehet ragasztani az adott tokra.
Pl ez a ragasztós fajta.
Finger ring néven vannak találatok.

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#9032) Atex válasza J0shu4M1ll3r (#9031) üzenetére


Atex
tag

Találtam érdekes dolgokat:

http://www.telogyuru.hu

(#9033) Adamast7r


Adamast7r
kezdő

Így, hogy véget ért a water event a nestekről nincs valami hír? És ezek a nestek egy vagy két hétig lesznek,mert ugye az event bezavart?

(#9034) J0shu4M1ll3r válasza Adamast7r (#9033) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Event kezdetén volt nest váltás, eddig és előtte 2 hétente volt váltás. Így elvileg jövő hét csütörtökön lesz megint váltás. Egyedül a gen 2 megjelenésénél volt zavar, mert ott 1 hétig volt a váltott nest, és amint aktív lett a gen 2 megint változtattak a nesteken.

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#9035) Atex válasza Adamast7r (#9033) üzenetére


Atex
tag

Nálunk például, amióta a stopokhoz jobban kötődnek a monok, most először nincs nest.

(#9036) avmpg válasza Atex (#9030) üzenetére


avmpg
tag

Chaining.
Igen.
Ha jól értettem, akkor a konzolos pokemon játékokban van egy olyan shiny vadászat módszer, hogy egymás után csak az adott fajt fogod el és akkor növekszik a shiny spawn esélye. Ezt próbálta ő is és én is meglovagolni.
Majdnem rányomtam, a két slowbro és a wobbuffet esetében. :)
A bánatom csak az, hogy a három héttel ezelőtti karp nestig összesen fogtam tavaly augusztus óta annyit mint ebben a három hétben. Amerre én járkálok elég ritka a karp, pedig vizi biom... :(

(#9037) Adamast7r


Adamast7r
kezdő

Ma megyek a Millenárisba, kb mennyi sandchrewt látni ott? Egy sandslashre valót össze kéne kaparnom.

[ Szerkesztve ]

(#9038) Atex válasza Adamast7r (#9037) üzenetére


Atex
tag

A konkrét kérdésedre nem tudom a választ.

Szórd rá ezerrel a pinapot, ultra ballt használva, és ha szerencséd van 8 db Sandshrewból meg van, ha egyáltalán nincs candyd. Nem egy szökős fajta 142-öt láttam, 136-ot megfogtam.

Egy kalappal.

(#9035) Atex válasza Adamast7r (#9033) üzenetére Javítom magam. Most is van nest, csak nem tűnt fel, Chinchou.

[ Szerkesztve ]

(#9039) Adamast7r


Adamast7r
kezdő

Lett kemény 3 darab sandshrewm xd

(#9040) marositech válasza Adamast7r (#9039) üzenetére


marositech
senior tag

Sajnos azt tapasztaltam, hogy a nestek mostanság annyira nem nestek.
Kb. óránként kapsz 4-5 mont.

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#9041) wert32


wert32
csendes tag

Mai tapasztalat Városliget: Sunkern hegyek mindenfelé, volt olyan stop, ahol 4 spawnolt egyszerre. Sajna wondereset nem sikerült fogni, de egy halom candy összegyűlt.

(#9042) Riccsiz_h


Riccsiz_h
aktív tag

"Még mindig vadásznak a Pokémon GO-ban" - szép :D

[ Szerkesztve ]

Üdv. Riccsiz

(#9043) MaciG válasza Riccsiz_h (#9042) üzenetére


MaciG
addikt

Azért abból a bő 1 milliárdból szerintem futná arra, hogy végre megcsinálják az alapvető bugokat, és rendesen legyen optimalizálva a játék... :U

BANZAII

(#9044) Plazmacucci válasza MaciG (#9043) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Nem cél.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#9045) Adamast7r


Adamast7r
kezdő

Holnap lesz nest reset?

(#9046) J0shu4M1ll3r válasza Adamast7r (#9045) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Elvileg igen. Akár már a hajnali órákban is lehetséges.

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#9047) fruel


fruel
csendes tag

Sziasztok!
Elolvastam sokmindent a játékkal kapcsolatban, de a minap elakadtam. Azt hittem, úgy olvastam, hogy az IV érték minden pokémon egyednél fix és nem változik. Tegnap egy eevee-t fejleszgetve és ellenőrizve minden szintnél az IV tartományát, volt olyan, hogy egy szinten 80-90% volt az IV tartomány aztán tovább fejlesztve meg 30-50%. Ez hogy lehet?

(#9048) Dr.NX válasza fruel (#9047) üzenetére


Dr.NX
addikt

Sehogy. Másik Eeveet néztél meg véletlenül.
Egyébként minek költesz Eevee power upra? Felesleges dust költés, előbb várd meg hogy mi lesz evolve után.

Elfogadom a sütiket.

(#9049) #33253120 válasza MaciG (#9043) üzenetére


#33253120
törölt tag

Nem fogják.
Minél kuszább a kód, és minél több látszólagos hiba van annál nehezebb lesz botot írni rá/annál könnyebb lesz szűrni a botot.
Régóta köztudott, hogy jelenleg is kamu kódrészek vannak benne pont emiatt.

(#9050) Atex válasza Dr.NX (#9048) üzenetére


Atex
tag

És fölösleges candy pazarlás, bár Eevee esetében van 3000 körül.

Ezt soha nem értettem én sem, még október-november környékén is alaklmazta egy videósunk. :))

Amúgy vannak gagyi IV olvasók, de ilyet azok sem tévedtek, amíg meg nem találtam a jobbakat. Illetve pl. a calcyIV is amíg kicsi egy poké addig nagyobb tartományba tudja csak belőni az értéket. Ugye ahogy nő a poké szintje egyre kevesebb a lehetséges kombináció. De a fenti két Eevee IV-ja nem is esik egy tartományba.

Amivel én találkoztam, tegnap egy esetben nem tudta a CalcyIV kiolvasni a poké IV tartományát sem. Azt írta, nincs ilyen kombináció. Eddig nem láttam ilyet. Vagyis olvasni tudta, csak nem volt olyan kombináció. :F

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.