Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2801) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

[ Szerkesztve ]

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#2802) Merci97


Merci97
újonc

Sziasztok, örülök hogy rátaláltam erre a fórumra. :)
Valaki tudna abban segíteni, hogy Budapesten belül hol találok ritkább pokémonokat? Eddig nem sikerült a tojás keltésen kívül más módszert találnom.
Olvastam az összefoglalót is, hogy 80% fölött kell fejleszteni, és ha lehet 30 után, én 26 vagyok most, 30 után mi fog változni? :) Vagy miért lesz jobb akkor fejleszteni? :)

[ Szerkesztve ]

(#2803) petyus_ válasza Merci97 (#2802) üzenetére


petyus_
senior tag

A vad pokémonok max szintje mindig a te szinted +1,5 lehet, viszont 30as szinttől kezdve már nem erősödnek, tehát ha eléred a 30as szintet, akkor már a legerősebb pokémonokat fogod elkapni (persze akkor is elkaphatsz gyengébbet, de van esélyed arra, hogy találj 30as szintűt). Így egy csomó stardustot meg tudsz spórolni, mert nem kell mondjuk 20. szinttől végig power uppolni. Ha mondjuk 20. szinten el kezdesz fejleszteni egy pokémont, könnyen előfordulhat, hogy ráköltesz xK stardustot, aztán pár nap múlva találsz annál erősebbet, ami "ingyen" van.

De nem csak az számít, hogy te 30as szintű legyél, az is fontos, hogy a pokémon hányas szintű.

(#2804) Merci97 válasza petyus_ (#2803) üzenetére


Merci97
újonc

Köszönöm szépen, most már értem! :)) Nagyon profi vagy a témában ahogy látom :) Nem titok, hogy Te mekkora szintű vagy? :)

(#2805) TazLeacher válasza petyus_ (#2803) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nem te szinted x1,5? :F Mert én így tudom. Kétlem, hogy +1,5 lenne.

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#2806) tomazin válasza TazLeacher (#2792) üzenetére


tomazin
veterán

Azert eleg eros osszehasonlitani egy beruhazast igenylo optikat meg mm-et egy algoritmussal, amit plusz energia volt belerakni es semmibe nem kerulne kivenni.
Szoval ki lehet kelni a siras ellen csak ertelmes ervekkel, nem pedig olyannal aminek semmi koze egymashoz.

(#2807) marositech válasza Merci97 (#2804) üzenetére


marositech
senior tag

Elég ha a témaösszefoglalót elolvasod.

Mindenkinek:
Labdadobással van valami egyetemes egyetértés?
A körös izé, tehát a színes kör (zöld,sárga,naracs,piros) legyen a fehérkörnél vagy a színes kör legyen a lehető legkisebb? A elkapási rátát akarom már növelni. Már komolyan ott tartok, hogy egy 10-es CP verébnek nagyon örülök...120-as meg elvisz 10 pokélabdát.

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#2808) Alg válasza marositech (#2807) üzenetére


Alg
veterán

Szerintem legyen a színes kör minél kisebb és találj is bele a labdával. Ha nem találsz bele csak a fehérbe akkor mindegy mekkora volt a színes, nincs bónusz.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#2809) petyus_ válasza TazLeacher (#2805) üzenetére


petyus_
senior tag

Én +1,5-öt olvastam mindenhol, illetve 25ös vagyok, az eddig legmagasabb szintű pokémonom 22es, úgyhogy ebből inkább a +1,5re következtetek.

Merci97 25

[ Szerkesztve ]

(#2810) #75376384 válasza Alg (#2808) üzenetére


#75376384
törölt tag

hát én akármit csináltam eddig, a frissítés óta akár fejen állva is dobhatnám a labdákat, sehogy se adott bónuszt.

(#2811) Sirandrish válasza TazLeacher (#2799) üzenetére


Sirandrish
legenda

A csalás teljesen más dolog..sosem mondta hogy csaljon az aki nem él pesten.
A sírás/picsogás/rinyálás és stb szavakat meg cseréljük már le mondjuk elégedetlenségre, mert ez meg úgy jön le hogy vagy minden oké, vagy rinyál az ember.
A negatív vélemény kinyilvánítása a forum szerves része. Ha mindenki csak azt írná le hogy hu, de mennyire fasza volt minden, akkor 1 hét alatt bezárhatná a kapuit minden topik, mert nem lenne benne téma. Vagy legalábbis sokkal kevesebb.

És nem..nem lesz jobb ha leírom hogy nem tetszik valami, de az éremnek ugye itt is két oldala van. Attól jobb lesz hogy te leírod hogy minden fasza? Nem...mégis leírod mert szeretnéd tudatni a véleményed, és hát bármilyen hihetetlen, a többi ember is azért jár a forumokra. És bár nem lesz veled mindenki egy véleményen, a másik véleményének ugyan annyi oka/joga van itt lenni, mint a tiédnek. Még akkor is ha az esetleg az illető arról ír hogy miért is elégedetlen.

Azt a részt viszont kiemelném, hogy se ez, se más nem ad okot a csalásra és jómagam sem támogatom. Egy kicsit...icipicit talán megértem (ha a pokésűrűség miatt csal valaki), de semmiképp sem támogatom. Hozzáteszem hogy a bot az más...azzal még csak "játszani" sem kell, az totál érthetetlen számomra.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2812) marositech válasza #75376384 (#2810) üzenetére


marositech
senior tag

Kivették a bónusz EXP-t. (bráfó kecifei a fejlesztőknek)
De mi a jelentősége a körnek???

Sirandrish: Nyugiiii.

[ Szerkesztve ]

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#2813) Sirandrish válasza TazLeacher (#2805) üzenetére


Sirandrish
legenda

Nem a szinted +5? Mert én meg úgy hallottam...
Persze nem tuti :B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2814) noorbertt válasza Sirandrish (#2811) üzenetére


noorbertt
őstag

Én teljesen megértelek, tegnap költöztem a belvárosba hogy tudjak pokemonozni! Egyszerűen tűrhetetlen amit a készítők gondolnak, felháborító és megalazó! El is indítottam egy pokemon bot alapítványt ahol az igazoltan hátrányos helyzetű mestereknek ingyen támogatást nyújtunk.

(#2815) #75376384 válasza marositech (#2812) üzenetére


#75376384
törölt tag

a fehér szerintem a távolságot jelöli, a szín pedig azt, hogy mennyire "szeret" és mekkora eséllyel fog kiugrani. ha jól láttam az változik befogás során (pl bemálnázás hatására). gondolom azért se mérvadó a színes kör, mert minden lény más eséllyel ugrik ki, mintha mindegyik önálló egyéniség lenne. ezért is utálom már a sok öntudatos galambot.
ez persze saját teória, sose szoktam nézni csak agyatlanul szórom a gyümölcsöt/labdát, amíg az enyém nem lesz amit akarok. :D

(#2811) Sirandrish:

[ Szerkesztve ]

(#2816) MaciG


MaciG
addikt

A lucky egg-es evolvolos módszeren kívül hogy lehet még gyorsan és hatékonyan xp-zni?
Jelenleg lvl 12 vagyok. A gyűjtögetés már néha unalmas, mert harcolni nem tudok, ugyanis 10-ből jó ha egy gym van ahol olyan pokemonok vannak amiket le tudok győzni (nekem cp345-ös a legerősebb). Fejleszteni azt írtátok nem érdemes, csak legalább lvl20 után.
Illetve mst van valami működő kalkulátor ahol ki tudom számolni milyen erős lenne valamelyik ha mégis fejleszteném? (ami az első hsz-ben van egyik se működik nekem). Mert arra gondoltam, hogy a hat legerősebbet fejlesztem, és azokkal harcolok amég nem leszek lvl20, és ha szerzek gym-et oda meg teszek be egy gyengébbet.

BANZAII

(#2817) Gaborz1


Gaborz1
senior tag

Érdekes dolog ez a Pokémonok, Pokéstoppok és Gym-ek elosztása. A saját településemről tudok igazán nyilatkozni, mert az utóbbi időben nem volt lehetőségem másfelé is körbenézni. Egy 12000 fős város, aránylag kis területen, a budapesti agglomeráció szélén. Érdekes módon 1, azaz EGY Pokéstop van a városban, mondjuk apró pozitívum, hogy ez a városközpontban van. Ezen kívül csak Pokémonok, azok is a lakótelepek környékén illetve a városközpontban összpontosulnak, már amennyire összpontosulásról beszélhetünk. Kb. kimész és a tömbök körül fogsz jópárat. A családi házas részeken pl.: 5 utcában 3 keresztutcával írd és mond 2 helyen lehet fogni pokémont (rattata és haverjaiból milliót), ja és abból az egyik egy Tesco.
El tudom fogadni, hogy nem egy vidéki kisváros a célközönség, de ezt akkor is kevésnek tartom. Pont ezért kéne ilyen helyekre is egy Gym-et tenni, mert hiába tetszik az valakinek nagyon a játék, nem fog buszra/vonatra szállni csak azért, hogy Gym-et találjon, (ahol esetleg a GPS huszárok 5 percen belül kitakarítják). Szerintem ha ebben nem fog változás beállni, 2 részre fog szakadni a játék. Lesznek a nagyvárosiak és a csalók. Valahol a csalókat is megértem, de ennek a játéknak a lényegét ölik meg azzal, hogy nem mozdulnak ki.
Mielőtt valaki betalálna hogy csalok, nem nem csalok, csak a pokévisiont nézegettem, hogy tudjam erre is induljak, ha sétálni támad kedvem.

iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020

(#2818) szekra válasza Sirandrish (#2811) üzenetére


szekra
őstag

Igazad van, csak lehet már valaki unja a sírást/picsogást. Ezért mondjuk rakhatnád off-ba, akit meg nem érdekel továbblapoz.

(#2819) Sirandrish válasza marositech (#2812) üzenetére


Sirandrish
legenda

Ennél nyugodtabban nem lehet leírni :D

szekra Az a témába vág...majd az offot (mint ez) offba rakom. :K

vzarmo Attól hogy te megelégszel mindennel amit eléd tesznek, még lehet hogy más többre vágyik. Bocsi :))

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2820) okiteki


okiteki
tag

Hétvégén jött haza unokaöcsém ő épp amiatt hagyta abba hogy tök unalmas a pokemon így vidéken 35 ezres város a vidék előtte meg ELTE volt belvárosban, nem is értettem de a másik unokaöcs meg panaszkodott nagyon hogy marha nehéz fejlődni meg ugyanazok a 3 pokemon van mindenütt és úgy hogy a pesti tesó segített neki minden féle tanáccsal hogyan haladjon.
Csalást megjegyzem egyikük se ismeri sőt még térképet se használnak!
Azt meguntam a rinyát mondtam hogy nagyon béna vagy öcsém majd én megmutatom ezeknek a kezdőknek azt rájöttem hogy akkora a kontraszt itt vidéken és egy pesti belváros között és nem amerikai nagyvárosról beszélek!! hogy aki onnan jön az itt abbahagyja aki meg itt van az az attól lesz frusztrált hogy megreked 19 szinten mert onnan vidékiként szinte lehetetlen feljebb jutni, megjegyzem napi 6 órát nyomatja powerbankal jár a városban most már bicóval.
Megjegyzem unokaöcsémtől kérdeztem hogy csinálta és azt mutatta is hogy náluk az egyetem melletti parkban folyamatosan 2-3 lure modulos hely 0-24 ben ment és nem is kell gyalogolni mert így is simán eljutott 26 szintre szenvedés nélkül napi 2 óra alatt. Ja és ezért is hagyta abba itthon vidéken mert itt lehetetlen feljebb jutni még ha napi 8-10 órát nyomja.

(#2821) greenmaur válasza marositech (#2812) üzenetére


greenmaur
tag

A kör színei a pokemon elkapásának nehézségi szintjét adja még. Zöld=könnyű, sárga=nehezebb, narancs=még nehezebb... így tovább.

(#2822) TazLeacher válasza tomazin (#2806) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Azért elég erős összehasonlítani egy Autót egy sz@ros 150 MB-os mobiljátékkal... :U

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#2823) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Egyébként valaki írta hogy 600as eeveeből csak 950 körüli evolvet kapott.
Én 410esből kaptam egy 970eset, viszont tegnap fogtam egy 570es eevvee-t..azért van esélyem hogy ezer felé megy vagy még kisebb lesz? :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2824) marositech válasza greenmaur (#2821) üzenetére


marositech
senior tag

Neeeeem, nekem az a kérdésem, mit jelent, a csökkenő színes kör. Mi a létjogosultsága?
Kisebb kört kellene megcélozni, vagy a nagy kört?

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#2825) marositech válasza Sirandrish (#2823) üzenetére


marositech
senior tag

Elvileg a villámpokémon kap kisebb CP-t.
A tűzpokémon magasabbat.
És a legmagasabbat a vizes.

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#2826) TazLeacher válasza Sirandrish (#2811) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Leírtad a véleményed, és leírták mások. Egyszer. Kétszer. Háromszor. Megértettük.

Nekem nem rémlik, hogy írtam volna olyat, hogy minden fasza.

A fórum nem személyes üzenőfal, ahol tudósítasz arról, hogy éppen nagydolgodat végzed a WC-n. Ez egy fórum, ahol beszélgetünk. Ha leírod ide két naponta, hogy mennyire nem jó neked, az nem beszélgetés, nem vélemény, hanem rinyálás. Már írtam korábban, hogy a véleményt ne keverjük össze a sírás-rívással.

Kipróbáltam/játszom a játékkal, úgy gondolom, hogy....azért tetszik, mert...szerintem nem jó, hogy. Azt még lehetne fejleszteni, hogy...EZ VÉLEMÉNY.

Nem hiszem el, hogy a rohadék fejlesztők....komolyan mondom ez megnint mekkora egy kicseszés már....már megint persze a Pestiek vannak előnyben...persze nekem meg mindig csak a hulladék jut...nálunk persze semmi nincsen....ha én is Pesten laknék....EZ RINYA.

Részemről a témát lezártam.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#2827) TazLeacher válasza Sirandrish (#2823) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Kicsit lassú az oldal, meg néha be se tölt, de ha épp jó, akkor elég jól meg lehet nézni, hogy mire számíthatsz evolv után: Evolv Calculator. Volt még egy, nem ennyire jól használható (mert ott nem ABC sorrendben vannak, hanem szám szerint), de azt most nem találom.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#2828) Sirandrish válasza marositech (#2825) üzenetére


Sirandrish
legenda

Nah az zsír mert pont a vizes nincs még meg :))

jer1cho Nem én hoztam fel..te mondtad hogy a sivatagba ne legyenek...de miért ne? Ott is biztos játszanák...nah de mindegy.
A evolve calculator amit linkeltél nem megy jelenleg, viszont egy másik szerint minimum 1500 körüli Veporeont kell majd hogy kapjak belőle...nah hát az már nem lenne gyenge :N

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2830) greenmaur válasza marositech (#2824) üzenetére


greenmaur
tag

Ja hogy te arra vagy kíváncsi hogy miért változik a mérete... Hát ezt nem tudom. :D Viszont szerintem összefüggésben van a Nice, Excellent, Great dobasokkal. Mert ugye a curve ball az megint egy teljesen más dolog. (Szerintem)

(#2831) MaciG


MaciG
addikt

Nektek (intenzív játékosokra gondolok elsősorban) havi szinten kb. hány mb adatot zabál meg a játék? 500-600mb vajon elég egy hónapra napi átlag 1-2 óra pokemon go mellé?

BANZAII

(#2832) Sirandrish válasza MaciG (#2831) üzenetére


Sirandrish
legenda

Mióta itthon megjelent azóta tolom, és a telóm adatmérője szerint eddig kevesebb mint 160megát használt, és én minden nap játszom vele. Persze nem túl sokat, de 1-2 órácska nekem is megvan minden nap.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2833) marositech válasza MaciG (#2831) üzenetére


marositech
senior tag

Nálam napi 3-4 óra használat mellett (átlagosan 2-3 óra, kihagyott napok is voltak) és 16-án kezdtem a játékot, így a 1 GB netből már csak 170 mega maradt. Elvileg csökkenhető, ha bemész a google mapsba és letöltöd a térképeket...de ebből nem tudom mi az igazság.

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#2834) Sirandrish válasza marositech (#2833) üzenetére


Sirandrish
legenda

De akkor mást is használsz nem? Mármint mittomén facebook, meg mail meg ilyenek. Szóval nem a játék zabált be 800megát.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2835) marositech válasza Sirandrish (#2834) üzenetére


marositech
senior tag

Jogos! Belenéztem a mobilnet használatba, Júli. 16-tól a mai napig 322 megát evett.

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#2836) Alg válasza marositech (#2824) üzenetére


Alg
veterán

kisebb kört kell megcélozni, minél kisebbe találsz bele, úgy kapod(kaptad) a nice-great-excellent dolgokat.

220as rattata kb az 5ödik grat ball-ban volt hajlandó csak benne maradni... sz anyjuk pics@ját azt :W

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#2837) tomazin


tomazin
veterán

320mb 2hét alatt, gugli maps megvan offlineban, napi 10óra (cegnel lerakom az asztalra es 2-3kmt elszaladgal)

(#2838) szekra válasza Sirandrish (#2819) üzenetére


szekra
őstag

Hát nem éppen.. :))

Nekem most indul újra a keretem, de szépen megy lekorlátozott adatforgalommal is (32kbps). :D

[ Szerkesztve ]

(#2839) Jumbozorz


Jumbozorz
senior tag

Sziasztok,

A változó színes kör, már fentebb is írták, a pokemon elfogási nehézséget jelzik. (zöldből megy pirosba).

A változó nagyságú fehér kör, pedig a következőképpen működik :

Mindig a lehető legkisebb kör legyen a cél. Ha ezt sikerül elérni, akkor kapsz excellent minősítést ez plusz 100 xp-t jelent. Ha a legnagyobb és a legkisebb kör között találod el, akkor great minősítést kapsz, mely plusz 50xp-t ad. Ha éppen lecsúszol az excellent dobásról és a lehető legnagyobb körön dobod el a labdát, akkor kapsz nice minősítést és ez plusz 10 xp-t jelent. Ezek tesztelve vannak általam. A Curve dobás, pedig elméletileg az elfogási százalékot növeli. Én már csak csavarással dobok labdát. Gyakorlás kérdése. Eddig majdnem minden pokemon meg volt 1-2 labdával (Kivéve a Flying pokemonok, mert oda magasabbra kell célozni és ez annyira nem ment nekem, hogy közben csavarom is). Frissítés után most már 19.szinten egy sima 190CP-s pigy is elvisz 3-4 labdát, mert állandóan kiugrik. A pokemonok visszatudják ütni a labdát és a frissítés óta ezt gyakrabban is teszik. A psycho pokemonok meg eltérítik a labdát, úgy hogy fizikailag nem is érnek hozzá, szóval eldobod egyenesen ők meg "elkanyarítják".

Ezek a tapasztalataim:)

(#2840) Sirandrish válasza Jumbozorz (#2839) üzenetére


Sirandrish
legenda

Sokszor látom hogy írjátok hogy nagy meg kis kör. Az nektek látszik is? Mert nekem egy nagy kör van, aztán az meg összefele. Nincs se középső, se nagyon kicsi karika..

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2841) MaciG válasza tomazin (#2837) üzenetére


MaciG
addikt

Google maps-ot hogy "szedted le", hogy "offline legyen" ?

BANZAII

(#2842) SLYM válasza TazLeacher (#2799) üzenetére


SLYM
veterán

itt most ül a sírás. ez nem olyan, mint a szar drop, meg a topdeck a diablo és HS topicokban, ott mindenkinek ugyanazok a feltételek, az esélyek ugyanakkorák. itt viszont nem és most hirtelen nem is jut eszembe más játék, ahol ez lenne a helyzet. egy játék ne legyen igazságtalan. amúgy meg minél több a sírás, annál nagyobb eséllyel változik meg a helyzet, nyilván minden cég figyeli a reakciókat, ha mindenhol ezt látják, akkor változás lesz. ergo van értelme

[ Szerkesztve ]

(#2843) whYz válasza SLYM (#2842) üzenetére


whYz
addikt

Igy van, ez baromi eselytelen egyeseknek, hogy alig van pokemon meg pokestop a falujukban/kisebb varosukban, mikozben en itt ulok 3 darab 24/7 lurozott pokestopon mikozben dolgozok. WTF

Radasul meg igy sincs eselyem gymezni a 100% perfect flareonommal a sok cheater miatt.

Befoglaltam egy gymet a vilag vegen, senki nem volt ott, erre 5 perc mulva mar repult is ki a pokemonom, mert elfoglaltak. Seems legit.

[ Szerkesztve ]

(#2844) petyus_


petyus_
senior tag

Egy ilyet el tudnék viselni :D

(nem hiszem hogy MO., facebookon láttam)

[ Szerkesztve ]

(#2845) Sirandrish válasza whYz (#2843) üzenetére


Sirandrish
legenda

Még ha Pokét nem is adna akkor is rohadt nagy előny, mert 1-2 óra alatt kukázhatod a sima lasztikat és a nagyokkal azért könnyebb :)

petyus_ Maga Heinz Huskell? :DDD
Egyébként 30perce kezdte a játékot ;]

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2846) marositech válasza petyus_ (#2844) üzenetére


marositech
senior tag

NÁÁÁÁÁJJJSSSZZZZZ

Rózsák terei templom most Krabby nest lett.

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#2847) Sirandrish válasza marositech (#2846) üzenetére


Sirandrish
legenda

Ilyen nestek csak nagyvárosokban vannak? Mert olvastam hogy volt/van Balba meg Pika nest is, én meg ma reggelig azt se tudtam hogy mi az a nest:D

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2848) marositech válasza Sirandrish (#2847) üzenetére


marositech
senior tag

Úgy lesz nest, hogy hirtelen és egyszerre 3-4 azonos pokemont látsz. És nem a szokványosból!

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#2849) Mr. Erikszon


Mr. Erikszon
senior tag

Akinek bejön ez a Pokemon Go-zás annak ajánlom figyelmébe a geocaching-et.
[link]
[link]

(#2850) Kvelstadt


Kvelstadt
veterán

Nemtom hogy a fejlesztők észrevették volna hogy megy a pidgey evolve és direkt belenyultak volna pidgey befogásának nehézségébe?
Tegnap direkt megjegyeztem pár pokét hogy hogy kaptam el.
77 és 122es zöldkarikás pidgey kis karikánál is töri a sima lasztit míg 372es seel narancs karikával és 350es drowzee ugyanígy narancs karikával megvan első sima lasztival.
Oké legyen nehezebb pidgey is ahogy fejlődök de akkor valahogy jelezzék már mert ez így engem nagyon idegesít.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.