Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1401) sz_abika válasza Hajas Mao (#1400) üzenetére


sz_abika
addikt

Klikk a nevére ;)

PSN: xszabikax

(#1402) szekra válasza sz_abika (#1401) üzenetére


szekra
őstag

Szerintem a karakterre gondolt akivel vagy, azt nem lehet.

(#1403) Danny365 válasza Hajas Mao (#1400) üzenetére


Danny365
őstag

Email-ben lehet őket kérni, de elvileg csak speciális esetekben írják át, pl. a valós neved adtad meg. Én küldtem nekik emailt még 10-én, azóta sem történt semmi.

(#1404) DJGABI válasza Karma (#1395) üzenetére


DJGABI
addikt

elvileg köze van a térképhez. a pokemonnál amit elfogtál az elején utca szinten mutatta, update óta város szinten (mármint amcsiknál, nálunk ugye egyáltalán nem megy), [link] itt egy kis oknyomozóriport

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#1405) torik


torik
senior tag

Na kipróbáltam a scannert, a környékemen van egy azaz egy darab weedle :D maradok a városba való bejárásnál :DD

All that and a bag of chips

(#1406) ¤Envy¤ válasza TazLeacher (#1350) üzenetére


¤Envy¤
tag

Nekem ez továbbra is csak egy google térkép... mit rontok el?

(#1407) Oppenheimer válasza Karma (#1395) üzenetére


Oppenheimer
veterán

De ez a funkció működhetne a szerver nélkül is, csak az új pokémon spawnokról kell értesíteni a klienst, az meg meg is történik...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#1408) Sordoran válasza Janoo_07 (#1332) üzenetére


Sordoran
addikt

Persze, feltehetném a 4.4-et is, de már be van lakva szépen a 4.3, rootolva, kipucolva, és ez lehet nem annyira modern, és nem annyira gyors, de stabil. És mindenre tudom használni, szerencsére a Pokemon Go is megy. :DDD Addig amíg nem lesz olyan, hogy kijön egy olyan frissítés amit nem lehet felrakni 4.3-ra, de kötelező használni, addig jó ez így nekem. (a root amúgy nem tuti, egy próbát megér azért kipróbálni)

(#1333) whitezo88: A béta verziója a játéknak (vagy legyen alpha) még ment simán 4.3-on is, szóval ez is kompatibilis. Gondolom csak marketing (vegyél új telót), meg erre optimalizálják inkább. Sok telefon inkább már 4.2-n akadt meg amúgy, de az is igaz, hogy enyém is 3 éves már, egy fogyasztó polgárnak le kéne cserélnie, de én még elvagyok. :U

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#1409) TheProb válasza szekra (#1390) üzenetére


TheProb
veterán

Nyilván PTC accountot árulnak, nem a belakott gmail fiókot.

Btw: Ebay az ilyen acc eladós hírdetéseket le szokta szedegetni, én még anno a Diablo-s Bnet accomat se tudtam eladni ott.

[ Szerkesztve ]

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#1410) Sordoran


Sordoran
addikt

Végre nekem is működik a térkép (a pokevision.com-os), és ez a halálom. Kis város, nem nehéz "átnézni" egészet, hol mi van, na de amikor meglátom, hogy az utca végén van egy Meow, és biciklivel mint a hülye odatekerek, érdekes. :DDD Aztán alig rétem haza, látom, hogy van egy Evee, sajna 5 perc, így necces annyi idő alatt odaérek-e, majd fél óra múlva Kofee. Most meg a város másik végén Evee 12 percig (elvileg azt is elérném, ha sietek). Azt hiszem kinyitottam pandora szelencéjét.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#1411) torik válasza Sordoran (#1410) üzenetére


torik
senior tag

Hát igen, hacsak nem laptopról nyomogatja az ember akkor inkább csak irányadónak jó a program hogy mire lehet számítani, de még az is csak "nagyjából" :D
Egyébként meg direkt átnéztem többször is azokat a helyeket ahol tegnap Dratinit meg Vulpixot fogtam és sehol nem mutatta őket szóval tényleg csak egy körülbelüli képet ad a felhozatalról szvsz :U

[ Szerkesztve ]

All that and a bag of chips

(#1412) ricshard444


ricshard444
veterán

Felszenvedtem Xperia SP-re a játékot, de Login után csak tölt és tölt a "kör". Mi lehet a megoldás? 0.29.3 van fent, ami megy 4.4 alatti verziós Androidon is.

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok...

(#1413) Danny365 válasza ricshard444 (#1412) üzenetére


Danny365
őstag

Zárd be teljesen és próbálkozz újra. Lehet, csak a szerverek vacakolnak, bár nálam most jól megy.

(#1414) whitezo88


whitezo88
nagyúr

én voltam ma Kökiben, volt egy Lure, de semmi, csak low lvl rattata ott is meg pár pidgey. Oda, meg vissza is néztem semmi. Ma csak Rattatát, Pidgeyt meg Spearowokat fogtam, mást csak nem is láttam. Nagyon szerencsés lehet aki sorba kapja a ritkábbakat, van hogy egy helyben ülve is. Direkt van ez beállítva egyes helyekre?

Visionon pl ránéztem épp most Clark Ádám térre, kb 100 méteren belül van Hypno, Pidgeotto, Mankey, Machop, Koffing, Goldeen, Psyduck is. Ezeket élőben telómon sose láttam. A legjobbam most 5,5 szinten Raticate, meg Venonat, kb 100asok. Többi csak a szokásos Raticate, hernyók, pidgeyk, pár cp10es Zubat... Most én környékemre is ránéztem, X. Újhegyen CSAK Rattata és Pidgey, arrébb Óhegy parkban van egy Hitmonlee, de épp most tűnik el.

Most meglestem egy NY-i gózást, térképen szó szerint 10 méterenként jelez a falevél hogy van ott valami és még nem is Central volt. Az hogy hol mennyi cucc van, mitől függ?

[ Szerkesztve ]

(#1415) draco31 válasza sz_abika (#1393) üzenetére


draco31
veterán

Lehet én voltam az, én ezt használom. Valóban nem kapcsolja ki a kijelzőt, csak a listában bepipálod, hogy mely programoknál legyen mindig ébren, és kész, után majd csak ha egy olyan program fut, egy pont lesz a felső sávban pluszban.

ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

(#1416) Barell


Barell
senior tag

Sziasztok, csatlakoznék én is akkor itt is a témához. 20-as szinten járok jó pár pokemonnal a zsben már viszont 1 dologra nem találok választ. Mitől függ a Pokemon támadó sebessége arénában? Volt Pidgeotom ami gyorsan ütött, és volt ami lassabban. A választ megköszönném. :)

(#1417) ricshard444 válasza Danny365 (#1413) üzenetére


ricshard444
veterán

Az én telefonom is megy, csak az SP-n nem.

Vannak dolgok...

(#1418) -Faceless- válasza whitezo88 (#1414) üzenetére


-Faceless-
őstag

Már volt róla szó a redditdeven, hogy a spawn a nagy játékos létszámú területeken központosul. Gondolom szintén a szerverek kímélése miatt. Így nem kell egy-egy játékosnak letakarni egy komplett falut, városokát.
Én is kisvárosban lakom 3-an vagyunk ismerősök, úgy játszunk, és 500 méterenként van itt egy ratatta. A gymeket is max 200-as cp-jűek védik.

(#1419) sz_abika válasza draco31 (#1415) üzenetére


sz_abika
addikt

Biz' ezt kerestem, köszi!

PSN: xszabikax

(#1420) whitezo88 válasza -Faceless- (#1418) üzenetére


whitezo88
nagyúr

magyarul aki nem a belvárosban lakik az vagy beutazik órákra, vagy elmehet a sóhivatalba.

(#1421) Micsurin válasza -Faceless- (#1418) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Fóti vagyok. Papíron kisváros (inkább egy erőteljesebb falut mondanék rá...) itt sincs semmi ne aggódj, pedig Pesttől 2km-re van. És elvileg 20.000 fős... semmit nem találok szinte! :D

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#1422) lm83


lm83
őstag

Oh még csak most találom meg ezt a fórumot, múltkor még nem ezt dobta ki a kereső elsőre :)
Most is ide írtam

(#1423) waccamár


waccamár
senior tag

Na ez is tök hasznos cikk! Listába van szedve, hogy melyik pokémon miből lett, és mivé tud változni, meg mennyi candyért!

(#1424) callmeakos


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Az egy dolog hogy ekkora dög ez a Gyarados, de hogy lvl6 legyen a Gym. Szerintem az bevehetetlen. :

Egyébként ma azt tapasztam hogy reggel 6 körül elég szépen potyognak a pokemonok (ami nem galamb, vagy disznó, vagy patkány) mint nappal.

[ Szerkesztve ]

All→M8

(#1425) MriXYon válasza Barell (#1416) üzenetére


MriXYon
csendes újonc

Azt olvastam korábban, hogy a pokémon méretétől függ a támadási sebesség. Az XL a leglasabb XS a leggyorsabb. A gyakorlatban még nem próbáltam ki, ha valaki tudja tesztelje s jelezzen vissza pls hogy jó e az infó. :-)

(#1426) petyus_ válasza callmeakos (#1424) üzenetére


petyus_
senior tag

Én egy 6os szintű GYMnél jutottam el az utolsó ellenfélig, azt már nem bírtam kiütni, egy 1400as Vaporeonnal, ráadásul saját GYM volt, tehát csak egy pokemonnal mehetek, úgyhogy annyira nem nehéz szerintem. Sokkal nehezebb feltolni 6os szintig, amikor a saját GYMben harcoltam 400 prestige pontot kapott 4 ellenfél kiütése után, és itt uge csak egy pokemonnal mehetsz, ha meg támadsz, és 6 pokemonnal végigütöd, akkor 2-3000et is veszít.

(#1427) Sordoran válasza torik (#1411) üzenetére


Sordoran
addikt

Egy Gastly-ért kiszaladtam azóta, szintén ott volt (illetve ilyen Pidgey meg hasonló vackok is), szóval jó a térkép. Én is laptopról frissítgetem, és ha van valami érdekes, gyorsan elgurulok érte biciklivel. :DDD Kis város, és ahogy nézem lényegében 3 pontot vannak csak jelen, itt az utca végén a benzinkúton, a vasútállomáson és benn a központban. Előbbit nézem csak, és csak ha olyan jelenik meg ami érdekel, azért ugrom ki.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#1428) Amur válasza torik (#1411) üzenetére


Amur
addikt

Amit tegnap fogtál azt miért mutatná ma? Dinamikusan változik hogy mikor mi spawnol, ha mindig ugyanaz lenne ugyanott, az elég uncsi lenne.. akkor egy idő után másik városba kellene sétálnod..
Én néztem hogy az utca végén van egy ghastly, elmentem tényleg ott volt. (az más hogy level5 vagyok nem tudtam még befogni..), két utcával arrébb volt a spearrow fejlettebb változata,most nem ugrik be, arra volt dolgom és 55perc despawn-t írt, azt is megtaláltam.
Jó a pokévision, és nem kell accounttal babrálni, egy esetleges bant kockáztatva.
Egyébként mobilról is bejött az oldal, és frissült is. Úgy azért már használható!

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1429) TheProb válasza Sordoran (#1427) üzenetére


TheProb
veterán

Nekem mindig csak max 100-200m-es körzetben mutatja őket, annyira nem győzött meg. A másik jobb.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#1430) csuzso72 válasza sz_abika (#1393) üzenetére


csuzso72
tag

Tasker
Nekem a fizetős van meg, de ha jól rémlik van ingyenes is. Az nem tudom, az appokat hogy kezeli.

(#1431) Madwe válasza TheProb (#1429) üzenetére


Madwe
nagyúr

A pokevisionön kisebb sugáron nézi, ráadásul a letölthető asztali kliens a sugaron belül is több pokemont lát. Szóval a weboldalas van amit kihagy. Előnye ugyanakkor, h mobilon is fut, a másikhoz kell a gép s esetleg azt screensharinggel lehet nézni mobilról de az már macera:D

(#1432) Sirandrish válasza Madwe (#1431) üzenetére


Sirandrish
legenda

Milyen mobilos akármi van?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1433) TheProb válasza Madwe (#1431) üzenetére


TheProb
veterán

Most nézem ez a github-os asztali kliens még azt is mutatja h melyik pokéstop-ra toltak lure-t.

Amúgy ez számomra csak tájékozódni jó, amúgy megöli sztem a játékélményt.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#1434) Amur válasza Sirandrish (#1432) üzenetére


Amur
addikt

böngészőben megnyitod a pokevision.com-ot a mobilodon.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1435) Sordoran válasza Madwe (#1431) üzenetére


Sordoran
addikt

Az asztali app nálam nem mutat semmit, miközben a pokevision igen, szóval utóbbi előnye hogy nálam működik. ;]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#1436) torik válasza TheProb (#1433) üzenetére


torik
senior tag

Egyetértek, amikor a minap megpillantottam hogy 2 saroknyira három egymást érő stopra nyomtak lure-t úgy megörültem neki, siettem egyből hogy le tudjam farmolni őket mielőtt lejárna a fél óra :D rendesen izgalmas volt :D ez tényleg csak arra jó hogy esetleg kifigyeld melyik helyeket szokták lure-al feltolni és arrafelé menj ha mész legközelebb (Miskolcon is megvan az a néhány hely ahol mindig szokott lenni lure az egymást érő stopoknál).

Egyébként most nemrég lepasszoltam a Lapras-omat az egyik a gym-nek (a kettőből) a kisvárosomban, az eddigi Golbat meg Pidgeot leaderek után nagyon menő vagyok vele :D remélem azért nem okoz majd túl nagy gondot másnak, jobban szeretem ha nálam van :DDD

All that and a bag of chips

(#1437) sz_abika válasza csuzso72 (#1430) üzenetére


sz_abika
addikt

Erre repültem rá: [link]
Ez a Sleeplessnek egy butított, pokemon only verzió

PSN: xszabikax

(#1438) jansky1 válasza Sordoran (#1435) üzenetére


jansky1
senior tag

Fake accounttal regisztráltál a pokemon goba?

(#1439) Armahun


Armahun
addikt

A magon a letöltők száma alapján a harmincadik a pokemon sorozat. :DDD

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#1440) TheProb válasza torik (#1436) üzenetére


TheProb
veterán

észrevehetően több a patkány a lure-olt stopoknál amúgy?

(#1439) Arni: Én is elkezdtem újra nézni.. :D Főleg, hogy anno csak össze-vissza láttam a tv-ben

[ Szerkesztve ]

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#1441) petyus_ válasza Armahun (#1439) üzenetére


petyus_
senior tag

Csak sajnos elég kevés van fenn, még angolul is, 2 éve néztem meg, reménykedtem, hogy hátha most fenn van legalább angolul, de nem

(#1442) Sordoran válasza jansky1 (#1438) üzenetére


Sordoran
addikt

Csináltam az asztali apphoz egy külön PTC accountot, igen. Nem mintha olyan durva jó lenne az eredeti, de nah. :U

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#1443) jansky1 válasza Sordoran (#1442) üzenetére


jansky1
senior tag

Nálam se mutat semmit, az asztali, csak a pokevision. Azt hittem azért, mert az a gmail fiók nem csatlakozik poke accounthoz

(#1444) torik válasza TheProb (#1440) üzenetére


torik
senior tag

Arányaiban több persze, viszont több ritkább is jött, például rengeteg patkány és madár között legutóbb beesett egy Machoke, Ghastly, Jigglypuff, Krabby, stb..

Egyébként azon filóztam hogy mekkora poén lenne ha a nagyon elhagyatott területeken feltűnnének közepesen ritka lények, elég izgalmas lenne elmenni két szántóföld közé érdemben vadászni például :U igazán fílinges lenne, jó lenne ha bevezetnék a jövőben :D

All that and a bag of chips

(#1445) Kvelstadt


Kvelstadt
veterán

2km-es egg. Weedle. Sokadik de ez legalább 45cp-vel.

Azt jól gondolom hogy egy alapból jobbat tudok fejleszteni mint egy fejlődöttböl amit fogtam.
Pl van egy pidgey asszem valami 80as meg fogtam egy 245ös pidgeot-ot (4 pb-t tört meg vagy 20at kikerült)
Szóval ha a pidgey-t minden evolve szinten végigtolom evolve előtt akkor valszeg erősebb lesz mint a pidgeot amit úgy fogtam.
Gondolom így van de inkább rákérdezek, az a biztos.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#1446) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Visionnel láttam hogy van a közelben egy Hypno le is szaladtam érte :D 153as, és végre nem petkány...

(#1447) Bári


Bári
tag

Ma voltam a Nyugatinál, Westendnél, Blahán, Móriczon. Mindenhol csak Pidgey, Ratata, Drowzee. Hol van Budapesten bármi ami érdekes lenne? Radar, vagy térkép nélkül elindulni a semmibe baromi idegesítő. Eddig a Kopaszi gátnál talált hitmonlee a legjobb... A többit mind a lakásban találtam.

(#1448) jansky1 válasza Kvelstadt (#1445) üzenetére


jansky1
senior tag

Az jó, nekem "???" Golbat első dobás után lelécelt, aztán helyette megjelent egy Paras 160 cp-vel, de az is ..

(#1449) kovsol válasza Bári (#1447) üzenetére


kovsol
titán

Engem tökre idegesít ez a lábnyomos bug. Most is látok két pokemont amit még nem fogtam be korábban, de tűt keresni a szénakazalban kb.

May the Force be with you!

(#1450) torik válasza Kvelstadt (#1445) üzenetére


torik
senior tag

Legjobban akkor jársz ha ellősz egy lucky egget és egyszerre evolve-olod a sok kis apróságot, lépsz jó sok szintet, és máris erősebbeket tudsz fogni onnantól :D

All that and a bag of chips

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.