Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigemperor
senior tag
Srácok nem lesz végre akkor SD rendelés, mert felfüggesztettük a kevés jelentkező miatt, ha volna még valaki, aki szeretne, ne tartsa magában.
-
csucsbicep
nagyúr
Van egy eladó Xigmatek Asgard Pro USB 3.0 ház + 6db csendes ventivel. Árban 5K-ra gondoltam.
UI: Lesz egy eladó Scythe Mugen 5 Rev b. dobozos hűtőm minden tartozékával. 10K.
[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
Tudja valaki mi épül Pécs előtt (Siklós felől) a körforgalomnál? Arra gondolok, ahova bevásárlóközpontokat akartak.
-
Exian
addikt
válasz torma1981 #87656 üzenetére
Kicsit pontosabban, én úgy tudom, hogy nem a cégek építkeznek, hanem az önkormányzat és majd bérelni lehet:
"Az önkormányzat összességében a csaknem 1,5 milliárd forintos beruházás során két új üzemcsarnokot épít a szükséges kiszolgáló infrastruktúra létrehozásával. "
Szerk.: bár ez régi cikk volt (tavaszi), azóta találtam olyat, ahol már a cégek saját beruházásairól is írnak, szóval akkor már ezek szerint cégek is fejlesztenek saját maguk.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Sir Riccio #87660 üzenetére
Hú de szuper lenne. Kellene egy Markus szék.
-
Sir Riccio
addikt
válasz XboxGamePass #87661 üzenetére
Engem az étterem vonz, főleg, hogy itt lakom mellette.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
tamas.nick
aktív tag
Úgy tudom az IKEA nem épít 500 000-nél kevesebb lakosságú városban.
-
Sir Riccio
addikt
válasz tamas.nick #87663 üzenetére
Én úgy tudom, hogy tíz éve övék a telek (meg az Auchan-é a másik), csak eddig nem volt közmű az ipari parkban ezért nem jöttek. Aztán, hogy ebből mi igaz...
-
s7evcsenko
addikt
válasz Sir Riccio #87664 üzenetére
Én is csak az Auchan-ról hallottam, azt is arra a területre, ami közvetlenül a körforgalom alatt van, vagyis a dombon. Meg is van neki csinálva 2db kezdetleges bekötő fent is meg lent is.
Ami most épül nagy csarnok, az meg tudomásom szerint a thyssen lesz,
200 új munkahellyel."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
IO.sys
őstag
válasz s7evcsenko #87665 üzenetére
Thyssen valóban jött.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
nesa
veterán
Lenne valakinek kölcsönbe egy ELM327 ?
-
aneda
senior tag
-
Bird
addikt
IKEA úgy volt, hogy a Siklósi Interspar épületébe jön de szerencsére ezt elvetették. A II. János Pál úton a nagy zöldséges fölött viszont hamarosan épül a JYSK legnagyobb áruháza....
A madaras tesconak nem tudom miért éri meg őrizni azt a területet... A legszebb az egészben, hogy az utak, közművek, a közvilágítás is kiépült, csak jött a "válság".
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Lomha 8V
addikt
Köszönöm a válaszokat srácok!
-
Ferdzsoo
addikt
Ez a konfig még mindig eladó ha valakit érdekel.
Dell Optiplex 7010"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
nagyúr
válasz Sir Riccio #87677 üzenetére
mi így teljesítünk jobban
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Bird
addikt
válasz Dluinet #87680 üzenetére
Utána lesz itt nagy recesszió meg világégés... Nagy bátorság kell ahhoz, hogy folyamatosan odasz@rjunk ahonnan enni kapunk/ kaptunk...
Na akkor fog a Soros meg a migráns lufi kipukkadni.... Új ellenségkép után kell nézni. Csak nehogy országhatáron belül találják meg....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Hétvégén párommal Pécsre látogatunk.. Egyikünk sem ismerős a környéken.. Esetleg tudnátok ajánlani olyan éttermet/gyors étkezdét amit javasoltok? Elsősorban nem turistás helyeket keresünk, hanem olyan ár/érték arányban megfelelő titkos tippet amit a helyiek is szívesen látogatnak..(nem muszáj Pécsen lennie, Pécs környéke is megfelelő, autóval leszünk) köszi!
-
Exian
addikt
válasz Geri89 #87684 üzenetére
Tenkes Csárda (innen akkor már egy köpés a siklósi vár bejárása, Harkányban egy fürdőzés, stb).
Ha igazán retró hangulatra vágytok, akkor kertvárosban a Diana Étterem kötelező. Megragadt a 80-as években és azt masszívan tartja minden szinten. Mi szeretjük, ide akkor megyünk, amikor nem akarunk puccba öltözni Nem utolsó sorban szombatonként a szomszédunk nyomatja a MINŐSÉGI élő zenét.
Otthon Étterem - olcsó menük.
-
őstag
Csülök bár, de ma foglalj asztalt: [link]
Ha pizza, akkor Tímár26. Csak szombaton. [link]Belvárosban cseh étterem: [link]
Az én saját titkos ajánlatom a belvárosra a Főnix és nem a pizzára, mert arra a másik: [link]
Egyébként a pizza itt se rossz, csak ott sokkal jobb.Hétvégi nyitva tartást ellenőrizd légyszi.
Exian: szerintem a Tenkes durván túlhájpolt és iszonyat drága azért, amit adnak. Hogy legyen ellenvélemény is.
[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
Holnap érkezem Pécsre. Hétfő délutánig leszek Komló/Pécsen.
[link] Kell valakinek 1070TI vagy bármi a cuccaim közül? Akkor azt vinném magammal.Plug and Pray... :)
-
Sir Riccio
addikt
Esetleg egy Ryzen 7 2700X érdekelhet valakit? Dobozos, 10 hónapos, hűtője bontatlan. Gari nincs, mert nincsenek meg a papírjai. Ha igen mennyit érhet?
-
a2d2
addikt
válasz Geri89 #87684 üzenetére
Ritkán járunk étterembe, eddig a Tex-Mex volt a favoritunk, de múlt héten olyan menüt raktak elénk a Kalamárisban apu szülinapján hogy beszarás. Nem az a lelógnak az adagok a tányérról hogy alig bírsz utána megmozdulni, hanem a számomra (100Kg vagyok) tökéletes mennyiségű kaja volt top minőségen. Az áráról nem tudok nyilatkozni mondjuk mert vendégek voltunk.
- Hideg előétel töltött fogas volt salátával
- Meleg előétel szűzpecsenye (ez tényleg az volt) sült paprika mártással
- a főétel pedig vagy kacsacombos vagy marhahúsos tányér volt
Top minőség volt minden, komolyan mondom.A pezsgőházzal volt még jó tapasztalatunk. A tulaj a svéd király főséfje volt vagy mi és nagyon ügyel a minőségre. Árban drágább hely.
Ha olcsón szeretnétek megúszni a dolgot akkor kertvárosban a Gömbőcöt tudom ajánlani, ár/értékben nem rossz.
Vagy a belvárosban a Fiáker étterem.
@szkorhetz: két rántott sajt között van a hamburger vagy hogy? Ettem ott hambit régebben de nem is láttam ilyen opciót.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Geri89
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az ajánlásokat, azt hiszem, így már fogunk tudni válogatni (Ha Szombathelyről kell valami valakinek Pécsre, akkor állok rendelkezésetekre, holnap reggel indulunk..)
-
senior tag
Akinek kell Xbox Game Pass Ultimate baráti áron írjon privátban.
Bármennyi hónapot tudok adni, összesen max 36 aktiválható egy profilra.[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
van itt valaki aki az edigitalban dolgozik? kellene egy kis segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest