Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Ha már átalakító Vettem egy tv-t, de nincs rajta 3,5 jack a fülesemnek, csak optikai. Ehhez ha jól tudom létezik átalakító. Esetleg van-e valakinek? Ha nincs hol tudok venni Pécsen? Köszi előre is!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Janoska26 #88551 üzenetére
Toslink dac, 1-2e forint körül az ebayen, többségében van fejhallgató kimenet is. [link] Valszeg bármelyik kínai példánnyal jobb lesz a hangzás, mint amit amúgy egy átlag TV produkálna a fejhallgató kimeneten.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
rizso
addikt
válasz blaca83 #88550 üzenetére
Nekem is elég lenne 2m, felezzük el Korábban egy-egy darabot adtam el a boltban, de azok is ilyen olcsóbb pár ezres kategóriás kábelek voltak, és nem hozták vissza, lehet kifogtál egy gyengébbet.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
s7evcsenko
addikt
Hi
Szereztem egy Xiaomi Redmi 3 pro-t játszós telónak, de sajna valami használhatatlan rom van rajta.
Mondjuk semmi extrát nem szeretnék amúgy, csak egy youtube alkalmazást tenni rá, mást nem, de még google áruház sincs rajta.
Bújtam kicsit a netet, hogy varázsoljak rá valami használhatót, de arra jutottam, hogy ezt én lehet hogy nem fogom tudni megcsinálni.
Van itt valaki, akinek ez a kisújjában van és segítene? Vagy esetleg nem sok kp-ért megcsinálná?
Vagy tudtok valakit, aki vágja ezt?[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Exian
addikt
Lenne itt érdeklődő egy Whirlpool keskeny elöltöltős mosógépre (kicsi panel fürdőbe is elfér kényelmesen) és egy szintén Whirlpool (hőszivattyús) szárítógépre? Mindkettő hibátlan, kevesebb, mint 3 évesek, a szárító talán még garanciális is. Másik lakásba költözünk, ami hiába nagyobb, mint a mostani, a gépeket nem tudom olyan jól elhelyezni (kisebb a fürdő), mint a mostani helyen. Ezért lehet, hogy veszünk egy mosó-szárítógépet egyben.
Ha valakit érdekel, jelezze és akkor megírom a pontos típusokat.
[ Szerkesztve ]
-
Ajándékok
aktív tag
válasz s7evcsenko #88555 üzenetére
+ 1
Engem is érdekelne mi mix 3 szoftveres rendbetétele.(Még nincs meg, de az adatai alapján megfelelne. Csak mostanában nagyon szídtátok a xiaomi szoftverét)Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
vigyori78
őstag
válasz s7evcsenko #88555 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Exian
addikt
Monitorvezérlőkhöz értőkhöz kérdés:
Videókártyából melyik a javasolt márka?
Egy ismerősöm venne egy ilyet: AMD RX 5700 XT, de a gyártó még kérdéses.
Javaslat?
Gondolom a hűtés sem mellékes, szóval úgy összességében mit javasolnátok?
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Manapság nincsenek gázos márkák. Megnéznék egy összehasonlító tesztet 5700XT kártyákkal (google), és azt venném, amelyik a leghalkabb, valamint legtöbb garit adnak rá a boltban.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
őstag
Csak azt lehet a hardveraprón értékelni, aki engedi? Volt két pécsi eladó, akik még érdeklődő üzenetre sem válaszoltak, gondoltam kapnának egy negatívot. Nem a hirdetett áru fél árát kínáltam, arra én sem válaszolnék, hanem, hogy egybe árult cucc külön-külön eladó-e. Ez azért nem olyan nagy kérdés.
-
-
-
Csepy
őstag
De akkor is csak akkor lehet, ha az illető, akit értékelnél jóváhagyja az értékelési szándékot. Ez hatalmas marhaság a rendszertől. Ahogy nézem a neveket, amikor adok-veszek, eddig nemigen láttam negatív értékelést.
Nyilván, ki engedné, hogy róla negatívot írjanak? Gondolom inkább nem is engedik elkészülni az értékelést.Regards: Csepy
-
Topikgazda
jaja, lehet szólni a modinak, de volt adás vétel? Volt valami konkrét amiben megegyeztetek és nem teljesítette? Nem. Akkor miről akarsz értékelni? Ugyanis az értékelés az adás-vételre vonatkozik, nem arra, hogy ki mennyire szimpatikus Mondom, ignoráld és keress olyat aki képes normális kommuniákációra.
-
UHHH
senior tag
Sajnos az állatkert nagy és egyre csak bővül! Ezt el kell viselni!
-
samu2062
aktív tag
Kertvárosiaktól kérdezném, akiknek Digi-je van.
Nálatok sincs adás?
A TV egy órája azt írja, hogy nincs jel, bárhova kapcsolok. -
őstag
Üdv. Nekünk nincs tv előfizetésünk, azonban a lányomnak nagyon nagy szüksége lenne holnap a Minimaxon 21:30-kor játszott My Little Pony: Equestria Girls - Szivárvány Fesztivál című filmre. Ha valakinek ez nem jelent gondot és rögzítené digitális formátumban, akkor azt sörrel, csokival meghálálnám. Online tárhelyet tudok nyitni, ahova fel tudja tölteni.
A másik kérdésem, hogy esetleg nincs valakinek meghívója a sorozatbarát.online oldalra? Jelentős mértékben csökkenne a problémám, hogy kielégítsem bizonyos sorozatok iránti vágyát.
Egyébként ezért is mondtuk le a tv előfizut egyelőre. Ez a korosztály már nem érti, hogy mi az, hogy nem lehet újra nézni rögtön valamit. Mindig látott valamit, ami a felétől megtetszett és mondta, hogy nézné újra, meg ha nincs műsor, akkor én mondom meg mikor van. Most azonban “nyaralunk” és ott van Minimax. -
samu2062
aktív tag
-
dunc
nagyúr
A Maléter Pálon is van.
-
rizso
addikt
Nekem új ez a sorozatbarát. Érthető okokból a mindenféle online filmek és társai oldalakat nem látogattam. Sorozatbarát megbízható, biztonságos?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
a2d2
addikt
Nekem pár éve volt Kodi plugin amit próbáltam. Aztán inkább átálltunk HBO go-ra és Netflixre (családban osztjuk a költségeket és a szálakat).
Ha 2020-ban 480p-s adások kielégítik az igényeidet akkor jó lehet.Ha évek alatt feljebb tolták a minőséget akkor nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
rizso
addikt
HBO Go nálunk is megy, Netflix (még) nem. Mondjuk 720p alatt nem "kölcsönzök" már semmit, így ha csak 480p, akkor nem is érint.
-
őstag
Köszönöm szépen! Sajnos az a film ott sincs fent, amit láttál, az egy régebbi. Gondolom majd felkerül idővel.
Rizso: Én sem tudtam a felbontásról és valóban az 576p kb. a max. Mondjuk a gyereket kb. semennyire nem érdekli, hogy rossz a minősége. Még a képarány is rossz néha, de az se zavarja. Én kifutok a világból.
Ami jó oldal, az a rajzfilmek.online. Ott HD minőség is van. Viszont annyi a probléma, hogy nem indul el egy csomó film. Egyszer elindul, egyszer nem és kiírja, hogy “nem sikerült a video lejátszása”. Ezt nem értem, miért csinálja, de gyerekkel kicsit nehéz, mert a technikai akadályok nem érdeklik.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest