- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! A Rákóczi úti OTP-ben volt az eurós automata. Tud valaki segíteni hova került a felújítás miatt? Köszi!
-
Most már jó idő van. Ugorj át Horvátországba, kiülős helyre. Nem olyan lehúzósak az éttermek, mint nálunk és nagyon jók vannak. Pl. Park étterem Valpovóban. Van közelebb is, most nyíld Alsómiholjácon a Hotel In. Régen is étterem volt, most felújították. Még nem voltam. A másikban már sokszor. Kirándulásnak se rossz, be is vásárolhatsz Alsómiholjácon a Plodine-ben.
-
válasz
Engineer086 #102924 üzenetére
Majd rávésem apám nevét és akkor emlékfal lesz. Az lehet ekkora.
Viccet félretéve ez egy kerti kiülő hátfala lesz, azaz kerti építmény, amit lehet szerintem engedély nélkül építeni. A támfalnál tudtommal a bejelentés akkor fontos, ha a telek szélén van, azaz rádőlhet másra. De gondolom majd az építő tud segíteni, hogy kell-e hozzá.
Annyi forintom lenne, ahány 1,5 méternél magasabb támfalnál nem kértek ilyet….
-
válasz
Roooland89 #102921 üzenetére
Ja, ja. Ezért kértem szakikra ajánlásokat. Ha legalább egy ember ajánlja, akkor az már egy jó indulási pont.
-
válasz
Roooland89 #102912 üzenetére
Hát ha mi csinálnánk, akkor lenne igazán balek-meló.
Nem értünk hozzá, nem mellesleg egy feleség és egy kislány a család. Egyébként most fejeztem be - 2 év alatt - egy 10 méteres gabion magaságyás-támfal kombinációt, mert azt magam szerettem volna megcsinálni. Belehordtam 7,5 tonna követ. Szóval most pihennék, meg ott tudtam, hogy nem lehetnek olyan statikai problémák, mint egy támfalnál, ami azért ha rosszul csinálod, akkor rád dől, vagy a hátsó víznyomás tönkreteszi.
kbela365: Lehet, hogy reális, de akkor vezesse le nekem, aki csinálja. Én csak annyit kérek. Eddig idejöttek, megnézték és elhangzott a “hát olyan 2 millió körül lenne”. Ez nekem kicsit sovány számítási módszernek. -
válasz
kbela365 #102908 üzenetére
Zsalukő. Ez 5 méter hosszú 2 méter magas és egy 2,5 méter hosszú 2 méterről 1 méterre csökkenő magasságú támfal beton alappal. Erre mondtak 2-2,5 milliós árakat. Én úgy számoltam, hogy a szükséges zsalukő kb. 120.000, a szükséges kb. 5 köbméter beton pedig kb. 230.000 és ez a két fő elem, de mindennel együtt legyen közel 1 millió az anyag és szállítás kötsége. Soknak tartom a munkadíjat, mert gondolom az a többi. Persze lehet valamit nagyon rosszul gondolok.
-
Üdv! Támfalat építetnék. Ha esetleg van valakinek megbízható embere ilyenre, akkor köszönettel venném, ha megosztaná privátban. Eddig sajnos csak sokkoló árajánlatokat kaptam.
Előre is köszi!
-
válasz
Roooland89 #102827 üzenetére
Leégetik róla a műanyagot és eladják az ólmot. Egy aksiból származó ólom mennyiségért kb. 20ezret is kaphatnak. Most már nem itthon, hanem csak külföldön, mert ott van eszük és átveszik pénzért. Ismerek olyat, aki itthon felvásárolja azoktól akik leégetik, majd kiviszi eladni. Így lényegében ő gazdagszik belőle, mert nem sokat fizet a gyűjtőknek. Külföld jól jár, nekünk marad az égéstermék a levegőben.
-
válasz
Exian #102763 üzenetére
Igazad van. Egy jó tévé csak a tökéletes kép élményét adja meg, fényszórás nélkül.
Majd egyszer nézz meg egy LG oled-et filmmaker módban. Vagy inkább mégse, mert nem fogod szeretni a mozid utána. Alapból vannak olyan filmek, amik nagyon drága projektor hiányában élvezhetetlenek vetítve, mert mondjuk sötétek (pl. Visszatérő).
Egy 4k belépő szintű, de már jó projektor 600k, komolyabbak 1millától a csillagos ég. Egy 77-es LG oled (mondjuk B) az 600k, egy 83-mas méret, ami már földbe döngölő méret 900k. És ezekben nem kell égőt se cserélni, meg vásznat venni hozzá, ami nagyon drága, szobát festeni, amiből leginkább a matt fekete szín a jó, nem kell hozzá rögtön hangrendszer és egy soundbart is könnyebb hozzá illeszteni, mint a projektorhoz, ha nem akar házimozit.
-
válasz
BMdeal #102757 üzenetére
Ha fix a hely, ahol mozizna és 3 méternél nem sokkal nagyobb a nézési távolság, akkor egy alap 77-es oled tévét ajánlok a projektor helyett. Kb. ugyanannyiból fog kijönni, mint a mozinál a projektor, a festés, a berendezés és egyéb nem várt költségek kifizetése után, ha valami alap 1080p-s gépet vesz, ha komolyabbat akar, akkor a duplájába fog fájni a projektoros kaland legalább. Mellette a sötét falak akkor is veled vannak, ha nem mozizol éppen. Ezt előre át kell gondolni, mert világos fallal nem működik a dolog. A moziszobám fala sötét sárga téglával van borítva, az túl világos volt a projektorhoz, ezért lett inkább tévé helyette. A képminőség közötti különbségbe bele se mennék.
-
Melyik kórház Pécsen, azaz melyik egység? Gondolom nem akarsz utána sokat menni, keressünk a közelében.
-
válasz
Sir Riccio #102588 üzenetére
Mondjuk az a legalja, így nem is csodálkozom, hogy nem szólt jól. Igen, jobbak. Az S2000 felveszi a versenyt az Audioengine-el a zenék többségében, pedig az 3szoros ár. Inkább azon jön ki a különbség, hogy a drágább hangját kevésbé viseli meg, ha rosszul van elhelyezve vagy nem olyan jó a szoba akusztikája. De ez csak zenénél számít, a tévénél biztos nem.
-
válasz
CPT.Pirk #102574 üzenetére
Nem vettem észre olyan jelentős késedelmet, ami feltűnt volna, viszont nem is használom annyira gyakran, mert nem ott mozizok. Mondjuk a többségén van optikai összekötésre lehetőség, így maximálisan igazad van, érdemes ilyet választani a nagyobb biztonság érdekében.
-
válasz
plaszy #102567 üzenetére
Felesleges erősítő, egy aktív hangfal simán megoldja a problémád. Én egy Audioengine HD6-ost használok. Bt-n kapcsolódik a tévéhez, telefonhoz, laptophoz, attól függ mire kell. Tévéről a hangja, a többiről mondjuk a spotify. 2 kábel van, egy a konnektorba, a másik a két hangfalat köti össze. Kis helyet foglal, nincs kábelrengeteg stb. Olcsóbb változatban az Edifier Bt képes hangfalait ajánlom. Szinte mindegyikről van teszt, gyakran vannak akciózva, talán ez (link) a belépő, ez (link), amit már érdemes megfontolni ha nem költenél sokat, ez (link) meg nagyjából minden igényed kielégíti, az ár-érték aránya nagyon jó. Szerintem.
A jó 5.1-hez már annak kell alárendelni a szoba berendezését, különben csak dobod ki rá a pénzt, de nem szól jól.
-
Üdv. Bocs, hogy itt kérdezek, de félek a topikjában kiutálnak, viszont a keresőben nem találtam választ.
Szóval a lányom szeretne Just Dance-et. Van ps4-em hozzá. A telefont hanyagolnám, neki nincs, nekünk csak drága, nem szeretném ha eldobná. Szóval gondoltam veszek ps move controllert (fagyi) hozzá. Az nem tiszta, hogy a fagyikhoz kell-e kamera is vagy sem?
A leírás szerint, nekem nyelvtanilag (mellett) azt jelenti, hogy kell hozzá: Továbbá a kamera mellett játszható az újgenerációs PlayStation Move-al. Meg egyébként nem is tudom hogyan érzékelné kamera nélkül.Kövi kérdés, hogy a sok használt közül, hogy tudom megkülönböztetni, melyik az új generációs move?
Köszi előre is. Esélyesen további kérdést generálhat a válasz. -
válasz
IO.sys #102302 üzenetére
Ja, most leesett! Te igazi szénacél serpenyővel szeretnéd szivatni magad
Akkor a Metro a te üzleted. Ott az alap sajátmárkás is eléggé jó. Az viszont nem igaz, hogy minél nehezebb annál jobb. Az a vasserpenyő. A jó szénacél lehet vékony, hogy gyorsan felvegye és leadja a hőt.
Sok sikert egyébként. A sokszor használt, drága pre-seasoned Flawemotion wokommal akkorákat szoktam szopni a mai napig, hogy öröm nézni. -
-
Eladó asztali médialejátszó: [link]
Ugyanitt eladó lesz Philips HU4803 NanoCloud párásító, 11 literes egyszer használt nagy kukta, Tefal Actifry, Vodafone B2000 4G LTE router, Majority Bowfel Bt kicsi soundbar. Most hirtelen. Ha valakit érdekel bármelyik jó áron, akkor jelezze privátban, nem fárasztom magam hirdetéssel.
Köszi!
-
Holland ismerősünk kb. 15 éve eljött hozzánk látogatóba. Anyázott, mert rögtön fényképezőgép vásárlással indult az ittlét, mert a gyereke pakolás közben leverte és összetörött. Azért is duzzogott, hogy amikor vette, akkor csak arra kötött biztosítást, ha ő töri össze és arra nem, ha más. Első magyar kérdés, hogy miért nem azt jelenti be akkor, hogy ő verte le? Úgy nézett ránk, mint az ufókra. Hogyan jelenthetném azt be, ha egyszer a gyerek verte le???
Akkor persze magunkban megmosolyogtuk, hogy micsoda életképtelen banda. Azóta meg ők mosolyognak… -
válasz
Exian #102156 üzenetére
A palackok lejárati idejét azért figyeld. Ami rá van írva azért túlzás, de kb. még plusz 1-2 év a biztonságos. Én sem hittem el, amíg egyszer el nem öntötte a hűtőnket a szétment palackból a víz. Már nem használok ilyet, de a palackokat még használjuk. Így 3-4 évvel a lejárat után már deformálódtak is rendesen. Szóval ők is kitalálták utána még hogyan tudnak lehúzni.
-
válasz
ThodEE #102111 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Szóval ha mennyezeti ventillátort szeretnék, akkor nem a Lidl-ös 20ezres árkategóriát kell keresnem. Mondjuk titokban gondoltam…Sajnos az asszony a hálóban nem bírja a légkondit alvás közben, így nem tudjuk használni nagyon. Előtte lehűtjük, de alvás közben alternatíva kell. A plafon ventilátort nem kell pakolgatni és én is olvastam, hogy télen is jól jön.
Exian: ez nem olyan hangú volt, hogy én túlérzékeny vagyok. A család egyöntetűen kiátkozta.
-
Üdv! Van valakinek tapasztalata mennyezeti ventillátorral? Vettem egyet a Lidl-ben, de vissza is vittem, mert hangos volt. Nekem nagyjából hangtalan kéne.
-
Én használom. 160 négyzetméteren az idei szezonban maradtunk a támogatott gázmennyiség alatt, így nem éri meg semmi másra váltani. Fűtés, melegvíz arról megy. Ennél kevesebbet már csak akkor fizetnénk, ha olyan oszágban élnénk, ahol annyit kérnek a gázért, amennyi az ára.
-
Annyi a szivatás, hogy végig kell szorozni az ott írt mennyiséget. Sose lesz pontos, mert nem tudod mennyi a Mj értéke a gáznak, amit kapsz, csak utólag. Én végigszoroztam az ott megadott értékekkel, így megvan a kb. havi köbméter kedvezményes. Lefelé kerekítettem egészig, mert igazából úgy sem érdemes pontosra menni. Ez a vegyes fogyasztóké (fűtés/melegvíz) szerintem. Lehet a csak fűtésre más van.
Bocs az ákombákomért.
ez volt a régi:
-
Üdv! Sma csatlakozós antennát vennék LTE routerhez. Tud segíteni valaki, hogy Pécsen hol találok? Köszi!
-
válasz
IO.sys #101804 üzenetére
Nekem ez a Parkside van. [link] A pengével egész jó, az vinné a csipkét, de azért az aksik nem bírják sokáig. Fűre jó a damil is. Összességében az akkus fűnyírók már nagyon jók, de a fűkaszán még van mit dolgozni. Ha ez kell, akkor a Lidlben jóval olcsóbb lesz, ha lesz.
-
Üdv! Létezik 5G-s LTE modem megfizethető áron? Tudom Pécsen nincs még 5G de főleg Balatonra vinném magunkkal, ahol már van.
Ha nincs, vagy nem normális az ára, akkor szívesen vennék ajánlást 4G-sre. Köszi! -
Köszi! A Heva szuper!
A2d2: a vízlágyító sót összepréselik nagyobb alakba, hogy lassabban olvadjon fel, így nem váltható ki asztali sóval. Nem tudom mire kellett az erdélyi só, de ha evésre, akkor ezt azért arra nem ajánlom a tárolási módja miatt sem. Egyébként ilyen darabokban van:
-
Köszi mindenkinek a segítséget!
A legfontosabb, hogy nem az óriás százlábú egy kölyök példánya. Mert akkor ez nagyon kölyök és itt lakik a közelben aki “megszülte”…. -
válasz
tamas.nick #101750 üzenetére
Köszi! Esélyesen ez lesz. Nagyobb, mint amit írnak a wikin, de akkor csak jóltáplált volt.
A lens-sel én is próbáltam, de nekem nem jött össze. Gondolom nem jól csináltam. -
Üdv! Hátha van itt, aki ért hozzá. Tegnap a lakásban találtam egy százlábút, ami nem pókszázlábú, mert azt megismerem. Megpróbáltam rákeresni, hogy milyen lehet. Azt hittem barna százlábú ( [link] ) de annak csak 15 pár lába van és 3 centi, ez meg hosszabb volt (4-5 centi), 20 pár lába van és slankabb. Aztán a keresgélés azt eredményezte, hogy 20 pár lába csak az óriás százlábúnak van, ami itt nem honos ( [link] ). Esetleg van valakinek ismerete erről? Érdekelne. Köszi!
-
Régebben volt szó róla, azért írom: frissült a Google maps Pécsi környéki része. Legalábbis a nyugati, eddig gyatra minőségű részen. Nem lett sokkal jobb, de azért javult a minőség (mondjuk nem volt nehéz).
-
Üdv! Mennénk Mohácsra a busójárásra. Tudna valaki küldeni térképen olyan helyet, ahol érdemes próbálkozni a parkolással? Délelőtt mennénk, így esélyesen még lenne jó helyünk.
Másik kérdés, hogy ebédre ki mit ajánl? Vannak normális kajáldák a kirakodós részen?
Nagyon régen voltam, ezért a kérdéssor.
Köszi!
-
Nálam nem voltak, de ismerősnél igen, aki elégedett volt: [link]
Egyébként van hátul víztartály, ahova folyik a hátfalról leolvadó víz? Onnan párolog el. Nekem egyszer azért nem ment a hűtőm, mert az megtelt. Mondjuk ez már régen volt, nem tudom az újakon is ilyen van-e. Most nem húznám el ezért a mienket.
-
válasz
Bigemperor #101185 üzenetére
Szövegértés 1-es. Vagy nálam, vagy nálad - majd az olvasók eldöntik.
-
válasz
Bigemperor #101179 üzenetére
Ez nagyjából nettó butaság. A kínai étterem úgy működik, hogy próbál igazodni az itteni ízléshez, különben nem tudná eladni az ételét. Fel lehet menni Budapestre és megnézni, kipróbálni: [link] Voltam és hiába rendszeresen főzöm is a kínait, de ott azért jó pár dolog nem ízlett, mert pl. túl erős volt, vagy túl fura, vagy túl bizarr a helyesebb.
Ez kb. olyan, mintha kimennék egy 150ezres angol városba és nekiállnék pacalt, körömpörköltet stb. árulni. Itthon nagy sikere lenne, ott meg bezárhatnék gyorsan, ezzel szemben Londonban megélnék, ha jó helyen nyitom.
A Lili büfében lehet néha ilyeneket kapni, pl. van a császárhúsuk (Hong Shao Rou - [link] ) de nem minden esetben, mert nem fogy el. Érdemes náluk megnézni a borsos csirkemájat, ami fele olyan erős, mint ahogy ténylegesen készítik és így is rétegtermék.
Egyszóval ezek az éttermek jók és azért nem eredetit főznek, mert nem akarnak, hanem mert nem tudnák eladni egy ekkora városban. Innentől iszonyú nagy sarkítás (nem vagy te ügyvéd véletlenül?), hogy sehol nincs jó kínai, mert még maguk sem eszik meg.Megjegyzem Dunc nem azt kérdezte, hol van autentikus kínai kaja, hanem azt, hogy hol van jó. Erre mentek a válaszok.
-
Jókai téren a Lili büfé szerintem jó.
A Citrom utcában lévő kínai se rossz.
A Plázában ha a külön kérésre készülő tésztákat kéred, azok is jók voltak korábban, mostanában nem ettem ott.
Ha kipróbálod a Vásárcsarnokban a Shanghai Büfé-t, akkor légyszi írd le milyen, mert jó hírét hallottam.
Köszi Blaca!
-
Téli gumit vennék. Van Pécsen olyan hely, ahol jó árak vannak, csak nem tudok róla, mert nincs fent a neten? Vagy lehet szerezni kedvezményt pl. a Marso-hoz? Ott árulják azt ami kéne.
Múltkor online vettem gumit, de most kihagynám. -
Nekem nincs, de ez jó cucc szerintem: [link] Ha a több hangfalon azt érted, hogy sztereóban többet kezeljen, akkor ez tudja azt is, csak nem 4 ohmossal.
A ténylegesen több hangfalhoz ezt ajánlom. Több, mint 10 éves konstrukció, de akkor már sokminden benne volt egy erősítőben: [link]Ha több pénz a nem drága, akkor jelezd, mert biztos van jobb is.
-
Ha már rákérdeztem, leírom a tapasztalatom, mert nagyon idióta értékelések vannak a neten az Expondo-ról.
1. Mára megjött, amit rendeltem, végig lehetett követni Lengyelországból
2. Nagy méretű csomag volt (77 kg) így a Raben nevű cég szállította ki. Ők is nagyon korrektek, reggel hívott, hogy ma fog jönni, itthon vagyok-e. Kisebb csomagokat a GLS szállít tudtommal.
3. A szállítás ingyenes. Nem csak ilyen nagyobb értékű cuccnál, hanem mindennél.
4. A termék (nagy acél konyhai munkaasztal) a hirdetésnek megfelelő, új, szuperül védett csomagolásban, védőfóliával stb., egyben sokkal olcsóbb volt mint bárhol máshol.
5. 30 napig lehet visszaküldeni bármit, de oda kell, ahonnan indult.
6. Most eléggé jó kuponokat ad a Magyarországi vásárlásokra ( [link] ).Természetesen nem reklám, nem kapok érte semmit, csak ajánlás.
-
Most voltunk nyáron arra. Sokkal szélesebbek az utak (legalábbis amerre jártunk), hegyet/dombot nem nagyon láttam. Azért ezek sokat segítenek a bringázásnál.
Ha tömegközlekedésre jó példa kell akkor az Budapest, kisebb városok közül Szeged. Ott nem használunk autót és könnyen eljutunk mindenhova olcsón.
-
Emlékeim szerint már nem Pécsen laksz. Úgy könnyű. Ez itt a 2 km bicikliutat 200 kg sárga festékből a gépkocsik rovására utak városa. A másik, hogy az összes bringás 5 km/h-val teker hegyen felfelé.
Nekem a busz az alternatíva: 8 perc a buszmegállóig, 15 perc busz, 10 perc gyalog az iskoláig a gyerekkel, mert bár belváros, közelebb nem megy busz tőlünk. A buszra várakozási időt most nem számoltam.
-
Nem vettem észre, mikor reggel álltam az autósorban.
Gondolom mások is úgy döntöttek, inkább szeretnének időre érkezni és egészben. Ez a két igény kizárja a a busz vagy a pécsike használatát. Egyszer lemértük, hogy a busszal iskolába kb. 40-45 perc lenne gyaloglással a 10 perces (forgalomban ennyi) autóút helyett. Sok sikert, hogy áttérítsenek!
-
válasz
CPT.Pirk #100991 üzenetére
Esélyesen az egyik közvetítővel adatják bérbe (pl. Studenthousing). Legalábbis úgy nincs vele gond és ők intéznek mindent. A szerződésszegést is.
Samu2062: Azért az a mai világban nagy bátorságra vall. Persze mindig van, aki évi párezer forintért a kedves rokonait is eladná, de azért ez már nem tipikus. Mármint nem az eladás, az maradt, hanem a szerződés nélküli kiadás. Főleg, ha egyetemistának adod ki.
Hidd el, a főbérlő tenni fog valamit, ha rájön, hogy többen laknak ott, mint amennyinek kiadta. Egyébként az is szerződés-szegésnek minősülhet, ha olyan lakik ott, aki nem írta alá a bérleti szerződést, szóval van mit megszegni.
-
Ez szerződésszegés, kivéve, ha nem zárták ki a bérleti szerződésben. Mondjuk az ritka, hogy nem teszik, eléggé béndzsának kell lenni ehhez.
Fellépni a bérbeadó tud, neki kell szólni, neki egyébként joga van tudni, hogy ki lakik az albérletben tartósan, elvileg pl. egy barátnőt is be kéne jelenteni, ha odaköltözik. Főleg ha a szemétdíj is függ tőle. -
Ahhoz, hogy elkészüljön dolgozni kéne, nem csak üldögélni a gödörben/munkagépben/közeli kocsmában. Ha dolgoznának, akkor viszont gyorsan végeznének és nem lenne munkájuk. Általában ezt meg szokták magyarázni a munkafázisok közötti kötelező várakozási időkkel, de ezek valahogy mindig csak itthon vannak, normális országokban nem léteznek, mert ott nem alkalmi munkások hada van ráállítva egy olyan projektre, aminek utána évekig bírnia kéne a ráeresztett forgalmat.
-
válasz
Dluinet #100889 üzenetére
20k a villany és azt mondják drágább lesz, mert azt is még emelni fogják, hiába megy szinte ingyen az áram mostanában, az nem nekem lesz ingyen. Sajnos nekem is az a bajom, hogy bármit számolok, nagyon sok év múlva jönne vissza bármilyen beruházás. A ház szigetelt, a fűtés nagyon jó és a mérethez képest nem sok hiába gáz. Összességében egy 1-200k-t lehetne spórolni évente szerintem, de ahhoz napelem és új légkondik kellenének (5 darab) szóval nem tudom hogyan jönne ez nekem vissza. Ténylegesen a kiakasztható napelem érné meg, amit nem engedélyeznek. Olcsó, gyors beruházás és csökkenne a számla. Ezért kéne szakember, aki mondana okosat, vagy azt, hogy igazam van, hagyjam. Ha lesz új pályázat, akkor nem hagynám veszni, legalább kicsit visszakapok. A múlt évi is megérte, de akkor volt fontosabb, mint ez.
A privát “ajánlást” köszi, megfogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!