Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #27195 üzenetére
Olcsón eladó egy autóba egyszerűen beszerelhető, fejtámlára rögzíthető vállfa (fogas), alig használt. érd.:gyorenorbi@freemail.hu
-
crabi
tag
válasz Bigemperor #28424 üzenetére
Hali valaki tudna nekem tesztelni egy ABIT be-7 típusú lapot?
van benne proci is![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Bigemperor #28496 üzenetére
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #28762 üzenetére
Transcend 1 gb-os mini sd kártya olcsón (700,- Ft) eladó. Pécsett személyesen átvehető, egyébként posta.
érd.:gyorenorbi@freemail.hu -
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #28811 üzenetére
Még mindig Transcend 1 gb-os mini sd kártya eladó. Pécsett személyesen átvehető, egyébként posta.(700,- Ft)
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #28823 üzenetére
Örömmel tudatom mindenkivel, akit már esetleg idegesített, hogy elkelt a minisd.
-
nagyúr
válasz Bigemperor #28874 üzenetére
Türelem eladott miniSDt terem
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz Bigemperor #28891 üzenetére
nem csak sebészé váltak
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #29707 üzenetére
Új fagyigép[link]
-
MZsoltee
veterán
válasz Bigemperor #29724 üzenetére
Vége a szezonnak mi?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #30406 üzenetére
Köszönettel megoldódott a kérdés, úgy tűnik.
-
válasz Bigemperor #31398 üzenetére
Mi is atom olcsón vettünk a Kikában, 2db forgószék, full fekete, a közepe szövet, többi bőr. De valami 10K környéke volt, kicsit több.
Mutogatni való hater díszpinty
-
TRob1
veterán
válasz Bigemperor #31398 üzenetére
Miaz a kínai átrobbanós? Mert bármilyen hihetetlen, nekem is tropára ment a forgószékem tegnap (minden irányba dől, mozog, billeg, már alig lehet rajta ülni, kb 10percenként fel kell emelni, mert lesüpped ) Úgyhogy én is székvadászaton vagyok
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz Bigemperor #31402 üzenetére
Húú vazze, rögtön fel is keltem a székemről!!! Tényleg durva.. Na most legyek okos, milyen széket is vegyek?!?
¤ R'n'R ¤
-
válasz Bigemperor #31405 üzenetére
Nemtom, nekem eddig 3 gázrugós székem van, egy 10 éves, egy meghatározhatatlan korú roncs, meg ez a zsírúj (ebből 2).
Azon kívül, hogy néha 1-1 csavar eltörik (barom tehénkedéstől), mind egyben van, egy sem robbant át. Pedig asszony azért szokott az ölemben ülni, elbír. (Az is igaz, hogy együtt sem sokkal vagyunk több, mint 150 kiló )Mutogatni való hater díszpinty
-
zsolt19900
őstag
válasz Bigemperor #31402 üzenetére
ez az az eset amit amég nem tudtál nem fájt
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
dunc
nagyúr
válasz Bigemperor #31549 üzenetére
Hát igen vannak vicces árak....marad a vatera.....azért kösz.
-
MZsoltee
veterán
válasz Bigemperor #31728 üzenetére
Attól függ mire használod,( a kábel sokkal gyorsabb) az adslnek meg lehet az az előnye hogy a telefonvonal be van húzva a készülék mellé raksz egy wlan routert és kész.
Ha nincs és kell valami akkor inkább a kábel, ugyan vastagabb nagyobb lyukat kell fúrni, de sokkal olcsóbban jön rajta a telefon és a net is.
Nekem budaitól kicsit kijjebb Újhegyen van chellom, bocsánat fiber net vagy mi a tök. Az adsl stabilabb volt, ez meg gyorsabb és olcsóbb. 3k 15/1,5 /hó. Szóval ez alapján én mindenképpen a két kábeles megoldás közül választanék, gondolom már digi is van, ha nem akkor marad a chello.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Jadro
veterán
válasz Bigemperor #31731 üzenetére
Ha csak netről beszélünk, akkor UPC netet is oszthatod Wlan routerrel simán. Viszont ha TV is kell, akkor vinni kell befelé a kábelt nincs mese.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
válasz Bigemperor #31737 üzenetére
Szerintem ha nincs a környéken T-Home optika, vagy UPC optikai szolgáltatás, akkor Digi ár-érték arányban verhetetlen.
Egyébként szerintem is a kábelnet jobb, mert a DSL sebességileg a telefonhálózat korlátaiba ütközik, kábelnettel meg a sok 10Mb/s sem akadály.[ Szerkesztve ]
-
válasz Bigemperor #32564 üzenetére
A Hardveraprós hirdetésfeladás lesz fizetős, hó végétől.
-
FuckeR19
senior tag
válasz Bigemperor #33546 üzenetére
Kösz segítséget remélem ma sikerrel járok
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Stirlitz
senior tag
válasz Bigemperor #33861 üzenetére
Köszi szépen!
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #34085 üzenetére
Lehet nagyobb is, ha versenyképes áru!
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #34086 üzenetére
Megoldódott a kérdés.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Bibby
addikt
válasz Bigemperor #35165 üzenetére
+1.
Az ügyvéd (meg persze még sok más) legfőbb "terméke" a tudás amit összeszedett. A péknek meg a kenyér. Attól hogy valami nem megfogható, még pénzbe kerül.
Ελευθερια η θανατος
-
yerico
senior tag
válasz Bigemperor #35193 üzenetére
A klasszikus vicc megvan?
Fickó elmegy az ügyvédhez.
-Ügyvéd úr, mennyi magánál a tarifa?
-Hát három kérdés 20E Forint.
-Húszezer? Nem sok ez egy kicsit?
-Úgy gondolom, hogy a tudásomhoz képest nem. De mi lenne a harmadik kérdése? -
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #36823 üzenetére
Helyesbítem magam.Mégsem olyan fals az adat.Elég fura,na mindegy.
-
őstag
válasz Bigemperor #36823 üzenetére
Köszi a segítséget. Az év vége, az jól hangzik. Nincs túl messze, még akkor sem, ha csúsznak egy kicsit. Addig kibírom a digit, vagy teszek egy próbát a t-home sattal addig. Utánaolvastam, eléggé szipatikusnak tűnik. Hátha van próbaidő
-
nagyúr
válasz Bigemperor #36832 üzenetére
matrica ragasztó eltávolítása üvegről: WD40
-
nagyúr
válasz Bigemperor #36834 üzenetére
Nem mindenre de 90%.
Olajozásra csak átmenetileg jó."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
s7evcsenko
addikt
válasz Bigemperor #38196 üzenetére
Nem célom senki mellé állnom, sem ellen, de ez a vita több sebből is vérzik.
1.
Ha problémád van azzal a hirdetéssel, ne lépj bele... felejtsd el, hogy létezik.
Van 1000 másik hirdetés, ahol vannak hasonló hibák, mégsincsenek így felkapva.
A srác olyan, amilyen... úgy hirdet, ahogy akar... ha nem tud írni, az az Ő baja, attól még ha Neked szükséged lenne arra a termékre, amit árul, akkor valószínűleg megvennéd Tőle, vagy ha lenne Neked, amit venni akar, eladnád neki, ebben biztos vagyok.
Az, hogy a srác nagy valószínűséggel csaló (feltételezés), hisz valamiért kitiltották, az már más kérdés.
2.
Én úgy látom, hogy nem Enszuke kezdett el fikázni, hanem Ő volt az, aki védelmébe vette az embert, akit Ti fikáztatok.
3.
Ne itt vitázzatok erről, menjetek abba a felkapott topikba.4.
Csepy:
Tényleg hanyagolhatnád ezeket a mostanra már kifejezetten idegesítő képbeillesztéseket, inkább linkeld be a korábbi hsz-ed szerintem is."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
válasz Bigemperor #38236 üzenetére
Ha látni a tornyot, akkor jó esélyeid vannak szerintem.
-
FuckeR19
senior tag
válasz Bigemperor #38236 üzenetére
én kizártnak tartom
-
FuckeR19
senior tag
válasz Bigemperor #38242 üzenetére
Az usb-s tuner mellé kapott kis antenna a belvárosi szoba közepén nézhetetlen minőséget produkált. Ablaknál, erkélyen tökéletesen üzemel. Ugyan ezzel az antennával 35-40km távolságra Pécstől a szabadban szintén nézhetetlen volt.
-
válasz Bigemperor #38247 üzenetére
Honvédelem nagyon másodlagos, inkább az van benne, hogy a digitális adásokat kezdettől kicsit gyengébben lehet adni, nyilván mert rontaná a kábelbizniszt...
-
válasz Bigemperor #38444 üzenetére
Az utóbbi időben eltűnni nem szoktak csomagjaim, pedig ami nem pár száz Forintos cucc, az monitor, meg laptop szokott lenni. Persze az igaz, hogy az igazán tuti a futár, csak a legtöbb esetben túl drága.
-
Merlinclub
senior tag
válasz Bigemperor #38549 üzenetére
Szoktak, hidd el.
-
FuckeR19
senior tag
válasz Bigemperor #38549 üzenetére
Ennyi pénzért nem lenne rossz vétel sztem.
Ha csak 100ft-al adod el többért darabját 10K-t kerestél (100db esetén )hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #38553 üzenetére
Pécsett időjárás-állomást hol érdemes megnézni?
-
nagyúr
válasz Bigemperor #38573 üzenetére
Szerintem akkor lesz, amikor megszűnik az analóg adás.
Eredetileg idén december végén szűnt volna meg, de kedves vezetőnk ezt a határidőt kitolta."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
TRob1
veterán
válasz Bigemperor #38583 üzenetére
Jah, az sem egyszerű ügy. Én is elkezdtem nézegetni, de fogalmam sincs (egyelőre) hogy melyik lenne jó (jó ár, támogatottság, belső winyó hely, vigyen szinte minden formátumot-főleg mkv-k minden fajtáját, ... )
¤ R'n'R ¤
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #38604 üzenetére
Vagy dvb-t tuner és médialejátszó.
-
McAdam6
aktív tag
válasz Bigemperor #38608 üzenetére
-
válasz Bigemperor #38610 üzenetére
Időképen vannak páran, akiknek tudi van, sztem ott is érdeklődhetsz, ha a userek adataihoz hozzá lehet férni (ennyire nem mélyedtem bele).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest