-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbela365
tag
válasz Bigemperor #102706 üzenetére
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bigemperor #102704 üzenetére
Ha beszárad, akkor az már újonnan is gagyi volt.
Nincs sok választásod, kb. csak a notebook.hu üzlet van szombaton nyitva. A websopjuk szerint van is raktáron többféle: [link]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bigemperor #102702 üzenetére
Az miért baj, ha nem egy adagos? 2000Ft alatt kapni Artic Cooling MX-4..6 pasztákat tubusban ami évekre megoldja az ilyen gondjaidat, nem szárad be és kb. a legjobb ár/érték arányú paszta.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #102700 üzenetére
Már csak a ház és a wifi kártya van meg.
Más: Skacok hol lehet jó minőségű hővezető pasztát venni a procihoz,ami egy adagos csak? Az infolex-nel nagyobb kiszerelést láttam és nincs készleten az se.
Microhm csak fehér egyszerű paszta van. -
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #102659 üzenetére
Még megvannak ezek (köztük egy kiváló videokártya most még jobb áron), vegyék- vigyék.
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #102630 üzenetére
A mikrofon és kamera elkeltek, itt beáraztam az alkatrészeket. [link]
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #102585 üzenetére
A Logitech webcam és a Trust mikrofon még megvan.
Eladóvá válnak a konfigom következő alkatrészei, hirdetést és árakat hamarosan felteszem,egyelőre a listát ideírom.
Ram : G.Skill Aegis DDR4 RAM 16GB Kit (2x18GB) 3000MHz CL16
VGA: Sapphire Pulse Radeon RX 5600 XT 6Gb (5700 hűtős verzió)
Ház: Silverstone Precision PS15B
Táp: Seasonic Core GM 500W Gold semi modular
Wifi kártya: TP-LINK TL-WN881ND 300Mbps Wireless N PCI-Express Adapter
SSD: Samsung 860 EVO 500Gb sata
Minden dobozos,keveset használt,a gép sosem volt húzva.
Ha valakit valamelyik érdekel,ne kíméljen pm-ben[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #102432 üzenetére
-
Exian
addikt
válasz Bigemperor #102445 üzenetére
Sorra szüntetik meg a szolgáltatók az ingyenes és/vagy internethez adott email bohóckodást, nagyon nem buli ez már nekik. Nettó ráfizetés, semmi bevételük nincs belőle, ám a rendszert karban kell tartani, fejleszteni, külön szervereket fenntartani hozzá, stb. Nagy macera és főleg pénz, ezért inkább megszüntetik, mert az emberek túlnyomó része már gmail-t használ úgy is, vagy saját .hu -s egyedi megoldást valamelyik tárhelyszolgáltatónál (ahogyan én is, magándolgokra gmail, vállalkozáshoz .hu -s domainekkel saját email egy adott szolgáltatónál).
Igazából nekem sosem jutott eszembe, hogy szolgáltató általi emailt használjak, mindig volt valami jobb alternatíva. Utoljára még a betárcsázós modemes netes korszakban (1996-2000 között) használtam talán így emailt még a Datanetnél, mert egész egyszerűen nem volt normális ingyenes email.
Ami meglep, hogy a nyamvadt freemailt is még milyen sokan használják... csoda, hogy azt még fenntartják, bár szerintem az sem sokáig már.
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
őstag
válasz Bigemperor #102442 üzenetére
Nem szabad telekomos emailt használni, javaslom, hogy térjetek át gmail-re. Nagyon sok baj volt/van/lesz a telekomossal. Spam listára is felkerül gyakran, stb. A gmail-ben be lehet állítani, hogy lekérdezze a telekomosat, s akkor ki lehet koptatni pár év alatt a köztudatból. Amit még szoktam, hogy venni egy .hu-s címet és azt okosan bepattintani gmail alá. Persze baszott nagy meló mindenhol átrakni a regisztrációt - főleg céges ügyekben -, de muszáj, trust me.
[ Szerkesztve ]
-
Aby_2014
aktív tag
válasz Bigemperor #102440 üzenetére
Nekem sem sikerül, először azt hittem a telefonom beállításával van a gond azért nem megy, de az asztaliról sem küldte el tegnap este.
Mivel nem sürgős, ezért mélyebben még nem foglalkoztam a témával, de ezek szerint a hiba nem az én készüléke(im)ben lesz.Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
-
UHHH
őstag
válasz Bigemperor #102252 üzenetére
Marketplace: A nagy jelentési hullámban egyik ismerőst kizárták a marketplaceről - valószínűleg örökre. Nem tudjuk miért, csak jelentette a kamu vevőket.
-
válasz Bigemperor #102256 üzenetére
Ja, ezzel nem kell foglalkozni. Nem kell utánvéttel, vegye ott, ahol még elég balekok hozzá. (Vagy igen, utaljon valamennyit előre.) MP-n profil csekkolás után meg el lehet dönteni, hogy érdemes-e válaszolni. :S (Bár UV-al teljesen kulturált arc is szívatott meg, sszóval UV nincs.)
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Bigemperor #102256 üzenetére
Én azt mondom, utalja el a neki tetsző utánvételes szállítási mód árát, én meg úgy feladom. Így senki se kockáztat nagyot
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
válasz Bigemperor #102254 üzenetére
Utóbbi időben nagyon változó. Volt pár év, amikor hétvégeken ment el bármi. Meg hó vége/hó elején. Akkor volt az embereknek pénze Most a fogyasztás visszaesésével kb. eladhatatlan a legtöbb, nem 10000% piacképes dolog, amennyire látom, de ugye amiket én árulok, azok jellemzően low-end, hibás cumók.
-
válasz Bigemperor #102252 üzenetére
Igen, ennyire. Mondjuk nekem 10 sosem jött, lehet nem hirdetek kapós dolgokat
De különben elérés meg a Marketplace-n van. Szóval ott a legkönnyebb eladni, csalókat/scammereket meg delete.
Nekem inkább az a fura, hogy még azokat a cuccaimat se viszik, amik nem bagóért árult rétegdolgok.Mutogatni való hater díszpinty
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #102245 üzenetére
Srácok, jónéhány dolgot hirdettem és adtam el az elmúlt 20 évben, régen sokkal egyszerűbb volt az online térben is sok dolog. A csalók is hamarosan megjelentek és sajnos egyre leleményesebbek lettek. A jófogás és a marketplace is elesett teljesen úgy tűnik,de ma minden eddiginél komolyabb csalási hullámot tapasztaltam. Feltettem a marketplace-re a sportkamerat és egy órán belül 10 kamu profil csaló foxpost vásárlása talált meg. Mindet jelentettem,nyilván semmi értelme.
A jófogáson nemrég 1 nap alatt 500 fölötti megtekintés volt és jópár kamu megkeresés is.
Ennyire nem tudnak/akarnak ezek a fórumok már semmit tenni a kamu profilok kiszűrésére?[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #102225 üzenetére
A Samsung gyorstöltő még megvan és van egy gyakorlatilag új sportkamera is jó áron: [link]
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #102225 üzenetére
Eladó egy újszerű Samsung Buds2 Pro füles is, hosszú gyártói garanciával: [link]
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #102161 üzenetére
-
Csepy
őstag
válasz Bigemperor #101702 üzenetére
Ez a fő profilom, van a héten és jövő héten még kapacitásom rá, ha még nem csinálta meg más.
Regards: Csepy
-
IO.sys
őstag
válasz Bigemperor #101702 üzenetére
Csinálok, de kevés az időm, drága kicsit (van árlista) de van rá garancia, adok számlát és nálam alaposabb embert erre nem találsz (főleg emiatt lassú meg mert van egy főállásom meg egy életem).
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #101672 üzenetére
Köszönöm,sikerült beszereznem.
-
válasz Bigemperor #101529 üzenetére
És azért azt lehet tudni, hogy egy cégnél mi macera bármi jóváhagytani; az ilyenek meg átmennek
Aztán csodálkoznak, hogy csökken a márka presztízse; mintha a gyűrűs macera nem lenne elég[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz Bigemperor #101521 üzenetére
Van 4 Proace a cégnél új koruk óta (2017). Tudnék mesélni... Kalap sz@r az összes. Mondjuk csak az embléma Toy rajtuk sajnos...
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #101385 üzenetére
Még megvan: Xiaomi Mi 10 5G okosteló [link]
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #101284 üzenetére
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #101263 üzenetére
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #101247 üzenetére
-
őstag
válasz Bigemperor #101185 üzenetére
Szövegértés 1-es. Vagy nálam, vagy nálad - majd az olvasók eldöntik.
-
válasz Bigemperor #101184 üzenetére
"Ne hasonlítsuk Budapestet már Pécshez semmiben ha lehet,"
Pedig sok dologban jobb Pécs[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Bigemperor #101179 üzenetére
Ez nagyjából nettó butaság. A kínai étterem úgy működik, hogy próbál igazodni az itteni ízléshez, különben nem tudná eladni az ételét. Fel lehet menni Budapestre és megnézni, kipróbálni: [link] Voltam és hiába rendszeresen főzöm is a kínait, de ott azért jó pár dolog nem ízlett, mert pl. túl erős volt, vagy túl fura, vagy túl bizarr a helyesebb.
Ez kb. olyan, mintha kimennék egy 150ezres angol városba és nekiállnék pacalt, körömpörköltet stb. árulni. Itthon nagy sikere lenne, ott meg bezárhatnék gyorsan, ezzel szemben Londonban megélnék, ha jó helyen nyitom.
A Lili büfében lehet néha ilyeneket kapni, pl. van a császárhúsuk (Hong Shao Rou - [link] ) de nem minden esetben, mert nem fogy el. Érdemes náluk megnézni a borsos csirkemájat, ami fele olyan erős, mint ahogy ténylegesen készítik és így is rétegtermék.
Egyszóval ezek az éttermek jók és azért nem eredetit főznek, mert nem akarnak, hanem mert nem tudnák eladni egy ekkora városban. Innentől iszonyú nagy sarkítás (nem vagy te ügyvéd véletlenül?), hogy sehol nincs jó kínai, mert még maguk sem eszik meg.Megjegyzem Dunc nem azt kérdezte, hol van autentikus kínai kaja, hanem azt, hogy hol van jó. Erre mentek a válaszok.
-
Lacko87
tag
válasz Bigemperor #101179 üzenetére
Most is van külön, igaz azokra várni kell 20-40 percet, vagy a Wolton keresztül rendelni
-
Bigemperor
senior tag
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #100848 üzenetére
Még megvan a jordán cipő, jóféle , la. fél számmal sajnos nagyobb lett,mint kellene, Zalando vásárlás. [link]
-
#TOTTI
őstag
válasz Bigemperor #100622 üzenetére
Nekem tavaly 60e volt, de idén alakítottam át a kényelmes kábelezésüket esztétikusra. Ez oké, de hogy a régi klíma konzol mellé fúrta fel 10 centivel, így most kicsit látszik a régi helye az már határeset, de legalább ismerős volt, csak épp nem volt tiszta napja.
-
DJ. Ru$y
félisten
Reméljük 70e-ért is úgy fogja megcsinálni, mint aki 90e-ért csinálta volna és akkor nyert ügyed van.
Nem volt semmi demagógia a hozzászólásomban, szerintem te szívtad túlságosan mellre a dolgot, ezek az árak nem meglepőek sajnos, erre próbáltam utalni. Ismerősnek is 85e Ft-ért raktak fel egy klímát (nem Pécsen, de Baranyában), és 10k-ért tisztítanak egy felrakott klíma beltérit(!), amit nekem utoljára 3 éve (megcsinálom magamnak azóta) 4k-ért csináltak komplett beltéri kültérit. Számlát szeretnél vagy mivel lesz neked bármi ténybelileg alátámasztva?
Ha valaki leír itt valamit, azt általában nem nagyzolásból vagy nagyképűségből, megmondó-embereskédésből teszi, ahogy te gondolod.
Lezártam a témát, mert gondolom jön majd a személyeskedés tovább.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
a2d2
addikt
válasz Bigemperor #100615 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha nem a szezon kellős közepén rakatod fel a klímákat hanem vársz 3 hónapot. Most simán válogathatnak is a megrendelők között, annyit kérnek amennyit nem szégyelnek.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
nagyúr
Te írtad, hogy mindenki sokat kér.
Ezért javasoltam, hogy akkor a normálisat (például szerződött szerelőt ) válassz, ne egy kóklert."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bigemperor #100618 üzenetére
Elmebeteg árszabás? Lehet elment melletted a világ. Sajnos ez pár éve is maximum 30-35%-kal volt olcsóbb, aztán azóta pedig megvan, hogy mik történtek... Ez sajnos ennyi.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
nagyúr
válasz Bigemperor #100618 üzenetére
Valószínűleg senki nem akar olcsóbban, amikor a keresletet így sem tudják kielégíteni.
Annyit tehetsz, hogy ne egy kétbalkezest válassz, ha már ugyan annyiba kerül, mint a jó kivitelező."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz Bigemperor #100615 üzenetére
Bolygó Csaba
30 670 12 62"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bigemperor #100211 üzenetére
Csak kicsit vagyok nálad fiatalabb, de hasonlók a tapasztaltaim. Pécsen ráadásul mindegyik ismerkedős platform tré. Elittárs, randivonal, happen meg hasonlók alig tartalmaznak Pécsieket. Az elit csoda ráadásul még ahhoz is pénzt kér, hogy egy üzenetre válaszolj, ha netán valaki érdeklődik feléd.
Egyedül a tinderen vannak sokan, de ott meg sok a trash, sok az olyan lány aki csak az instáját reklámozza meg átverésbe is bele lehet futni.Élőben sem jobb, pár éve voltam randin egy lánnyal akinek ismerősöm mutatott be, két jó hangulatú randi után lettem ghostingolva... Az imserősöm szerint a lány "nem tudja mit akar". Mondom fasza.
Viszont van ez a havervagy Pécs dolog ami kb. 1 éve indult el, havi rendszeres ismerkedős összejövetelekkel és nagy létszámmal. Az technikailag nem társkereső, de arra is jó. Most éppen május 1-kor lesz a következő programjuk, keress rá fészen. Jellemzően a 25 év felettiek járnak oda.
-
Sir Riccio
addikt
válasz Bigemperor #99292 üzenetére
Kb. annyi hiányzik amúgy mint amennyi a BékésJabbaiaknak. Hirdessünk versenyt velük, hogy ki éri el előbb a kitűzött célt?
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
aneda
senior tag
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #98659 üzenetére
A ruhák és cipő még megvan, vegyék- vigyék.
Valaki tudna nekem kölcsönadni UV lámpát, szereléshez kellene.
-
Aby_2014
aktív tag
válasz Bigemperor #98533 üzenetére
Itt Kertvárosban a Nagy Imre úton van egy (Fogas-Kerék 2008 Kft).
A gyerekét itt vettük, szerintem korrektek.
Későbbikben ha szükséges, a szervizelést is elvégzik.Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
rnrn
aktív tag
válasz Bigemperor #98398 üzenetére
Köszi szépen! Sajnos levél nem érkezett és az adás-vétellel összefüggésben -- jogosnak gondolt -- érdeksérelem áll fenn. Intézem...
-
rnrn
aktív tag
válasz Bigemperor #98396 üzenetére
Van már meghatalmazásom az egyik tulajdonostól ügyintézésre.
Azt szeretném tudni, hogy kifüggesztés volt, vagy értesíteni kellett-e volna a tulajdonosokat? -
rnrn
aktív tag
válasz Bigemperor #98391 üzenetére
Köszönöm! A földhivatalban nyilván a konkrét ügylet kapcsán tudnak majd felvilágosítást adni, hogy mely módon próbálkoztak... Még nem telt le a 30 napos határidő a kézhezvételtől...
-
rnrn
aktív tag
válasz Bigemperor #98389 üzenetére
Köszönöm nektek!
A kérdés akkor konkrétan az, hogy mi a módszer? Azaz ha Kökényben ki volt függesztve és eltelt az idő, akkor ez megfelelő? Arra gondolok, hogy nem kellett volna külön-külön egyesével lemondatni a társtulajokat? Köszi!
-
UHHH
őstag
válasz Bigemperor #98348 üzenetére
Rendben, leállok a pörgetéssel! Köszi az infót!
-
#TOTTI
őstag
válasz Bigemperor #98340 üzenetére
Fent van marketplacen egy közepes adag penzből és sok óra alatt hobbiból felújított robogóm amit általában heti 500-700-an néznek 10-15 mentés, de mégis 3-4 érdeklődő írt csak, valaki autóra cserélte volna, meg ezüstöt számoljak be, stb.
-
válasz Bigemperor #98337 üzenetére
Nem tisztult, de millió egy ok van. Nyaralásra költenek, stb.
Amikor online oktatás volt, pl. az atomszar kínai webkamerákat vitték, amiket máskor nem lehetett volna eladni. Most a régi telefonokra jönnek, és koppannak, mert nem jó a csereprogramba Másra nem jönnek. Abban van biznisz.Jófogás nálam pl. sokkal korábban bezuhant. Mondjuk nem csoda.
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
válasz Bigemperor #98342 üzenetére
Szerintem aki Ikeában vásárol, nem nagyon nézeget Marketplacet. Teljesen más terepek.
-
IO.sys
őstag
válasz Bigemperor #98340 üzenetére
Háború se volt mostanában. Sok mindenen meglátszik a kollektív para. Mostanában én is csak nosztalgiázni járok Marketplace-re, hogy jé itt régen vásároltam. Alival ugyanez a helyzet, a kosárban pislognak a cuccok.
-
IO.sys
őstag
válasz Bigemperor #98337 üzenetére
Nem láttam marketplacen változást. Az szja return elfogyott, van helyette rezsiupgrade, szerintem ennyi.
-
UHHH
őstag
válasz Bigemperor #98335 üzenetére
Előtte még megvárom a telet! De lehet jobb, ha te írsz privit majd!
-
UHHH
őstag
válasz Bigemperor #98330 üzenetére
Jön a válság, az emberek várják a gázszámlát, stb.
Az adidas cipőd megtekintését én pörgetem, napi ötször frissítem egy fülön, megvárom, amíg fele lesz az ára.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Bigemperor #98326 üzenetére
A vackok itt átvitt értelemben értendőek
A vatera régen piszok jó volt, amikor még nem volt facebook/marketplace, nem volt jófogás, se semmi. 2005 környékén meg előtte. 1 Ft-ról indítva licittel iszonyat jó áron eladtam rengeteg dolgot. Néha már irreális értéken. Mert ugye sokan szeretnek harcolni licitben, hogy csakazértis az övé legyen az adott cucc, akár áron felül is. Aztán jöttek az ismert/említett új felületek és lehalt a vatera, de most megint pörög, de csak bizonyos termékek esetében. Szerintem azért pörög megint, mert sokaknak elege lett a kamu, link, árverős marketplaces és jófogásos csalókból, a vaterán meg ugye elég komoly szabályok vannak és működik az értékelés rendszer, ami azért segít kiszűrni a problémás egyéneket.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Bigemperor #98328 üzenetére
Én ruhát alig adtam még el bárhol... Ez nem új jelenség, hacsak nem valami különlegeset hirdetsz, nem nagyon jönnek.
-
válasz Bigemperor #98326 üzenetére
Vatera is inkább a kurrens cuccokra való. Vackokat én árulok, de az a hardcore, sok cumót évekig kell hirdetni
-
Exian
addikt
válasz Bigemperor #98322 üzenetére
Az nem lehet, hogy baromira drága lett minden hirtelen a boltokban és az emberek úgy általában kevesebb vackot vásárolnak, mint akár csak 1-2 hónapja?
Szerintem ez is benne van a dologban.
Vatera amúgy elég jól megy, igaz, az más kategória, meg oda nem mindegy, mit rak fel az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #98266 üzenetére
A ruhák és cipő még megvannak,csak ajánlani tudom őket,sajnos már későn ébredtem,hogy vissza kellene küldeni,de nagyon sűrű volt az elmúlt időszak.
Van még egy légtisztító is: [link][ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #98184 üzenetére
A ruhák még megvannak és most akcijó is!
-
M_AND_Ms
veterán
-
nagyúr
válasz Bigemperor #98155 üzenetére
Fax lesz a nyerő.
Én is arra használtam utoljára, kb 8 éve."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Bigemperor #98144 üzenetére
Csak úgy kíváncsiságból...
Mi az a hely, ahol CSAK a fax jó és nincs ott egy email a közelben? Mindez, így 2022-ben...Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
-
Exian
addikt
válasz Bigemperor #98149 üzenetére
Ha van géped, akkor igazából csak egy vezetékes vonal kell. Csak van egy ismerősöd, akinek van bármelyik szolgálatátónál vezetékes vonala?!
-
tamas.nick
aktív tag
Play Store-ban van pár fax alkalmazás, érdemes megpróbálni.
Pl.: Simple Fax[ Szerkesztve ]
-
Posta elfaxolja szerintem, a belvárosban talán ynitva van vas. de.
-
Exian
addikt
Csak holnap jó? Hétfőn tudnék.
Amúgy csak egy PCI-e fax/modem kártya kell a gépbe, abba a telefonvonal és már mehet is.
Mondjuk lehet, hogy nem egyszerű szerezni ilyet. Sima PCI-ost tudok adni egy tonnányit is. De ahhoz olyan alaplap kell, amin még van sima PCI slot.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Bigemperor #97861 üzenetére
Ok, akkor holnap megnézem, mintha raktam volna le múltkor tárolóba egy HDD házikót. USB 2-es, normál asztali gépbe való HDD megy bele. Doboza is meg volt. Csak találjam meg
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Bigemperor #97859 üzenetére
Ez több kérdést is felvet: 2.5" vagy 3.5" HDD-hez kell, USB 3 kell vagy USB 2 is megfelel?
-
Topikgazda
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #97745 üzenetére
Még mindig keresek asztali gépet,ha valakinek van,dobjon rám please egy pm-t.
-
Kaics
aktív tag
válasz Bigemperor #96329 üzenetére
Az még létezik? Kissé kiesik, de köszi!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bigemperor #96124 üzenetére
Vedd ki a vga-t, tedd be az ssd-t, csavarozd le, majd tedd vissza fölé a vga-t.
-
nagyúr
válasz Bigemperor #96121 üzenetére
Általában közvetlenül a processzor behelyezése után kerül be az M.2 SSD a helyére, amikor az alaplap még nincs beszerelve a házba sem.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #96121 üzenetére
Kezdem kapisgálni,ki kell vennem a VGA-t és alá ennek be kell férnie,ha jól sejtem. Bocsánat de tényleg ma nagyon szarul voltam,láthatóan gondolkodni is korlátozottan sikerült.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bigemperor #96119 üzenetére
De hol a probléma? Ezt így találták ki.
-
válasz Bigemperor #96027 üzenetére
Hát amiket látok gyereknek, azok valószínű tényleg gagyik...
Amik nekem voltak/van Nikon S32, W100 (de szereltem már S33 is) , azok ütésállónak hááááát, vízben nagyon jók (maga a tény, hogy beviszed a vízbe, és működik ), képminőség elég borzalom, bár a verőfényes napsütést szeretik - és arra is valók. Éjszakai mód felejtős, akármit csinálsz. (A Samsung, Fujifilm már 2010, 2006 körül is kiadott olyan zsebgépet, ami értelmezhető képet alkotott éjszaka. ) A kezelőfelület is gagyi felnőtt kezeknek, de nem abba való. Gyanús, hogy a startképernyőn gyerekrajzok vannak
Nekem teljesen jók voltak a Balatonra, meg a Hűvízi Lófürdőbe, azt a pár ezret, amiért vettem, bőven megérte, de 30k körül már soknak érzem az árát (mindegy, olcsóbban ilyen nincs).[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Bigemperor #96012 üzenetére
Hát akkor ilyen kábelem van. Kéken villogva világít.
-
Exian
addikt
válasz Bigemperor #96005 üzenetére
Nekem van kéken világítós kábelem, iphone és microusb cserélhető mágneses csatlakozóval. De gondolom nem ilyet keresel. Ez csak töltésre jó.
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #95690 üzenetére
Még mindig eladó kiváló ár/érték arányú, keveset használt usb-s, külső Creative hangkártya, jóárasítva: [link]
[ Szerkesztve ]
-
rnrn
aktív tag
válasz Bigemperor #95707 üzenetére
Köszi neked és FDZs-nek is.
Arra gondoltam, hogy értékbecslőthívok, de elegendő a szóbeli tájékoztatás.
Leier házzal kapcsolatosan van tapasztalatotok? -
Vertigo18
addikt
válasz Bigemperor #95680 üzenetére
Kérlek szépen téged, kicsit ereszkedj le a magas lóról, lehet normálisan is beszélni, nem kell fellengzősen. Szerintem megy ez szebben is, neked is... Nem hiszem, hogy ebben a szakmában ÉN lennék az, aki összekever dolgokat, gondolom te sem, de ÉN biztosan nem.
Mivel ígértem, ezért most mondom: a rendőr pl. egy engedély nélküli vezetés esetén KÖTELES a helyszínen meggyőződni a "Szabálysértési Nyilvántartási Rendszer" adatairól. Ebben a rendszerben van feltöltve a többi, az adott delikvens már elkövetett szabálysértése, mind-mind, ami még nyilvántartható. Ezek alapján (mivel az engedély nélküli vezetés egy elzárással büntethető szabálysértés) a helyszínen dönt arról, hogy lesz-e szabálysértési őrizet, vagy nem. Egyszerűsítve. ha az SzNyR-ben volt korábban is engedély nélküli vezetése, akkor úgymond "visszaeső", tehát a szabálysértési őrizetbe vétele indokolt. És ez csak egyetlén szabálysértés a 21 db., elzárással sújtható szabálysértés közül.Hogy hogy jön ez a témához? A helyszínen, mint már említettem, az intézkedő rendőr a "Tir-Mobil" eszközön keresztül ellenőrzi le az adatokat. És vajon milyen adat megadása szükséges az SzNyR használatához? Igen, eltaláltad, KIZÁRÓLAG a személyi számmal lehet ezt használni.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz Bigemperor #95678 üzenetére
Egyet mondj meg nekem, milyen adattal van lehetősége visszaélni az intézkedő rendőrnek a személyi szám birtokában? Olyan dolgokra gondolok, amit egyéb adatból nem tudna megszerezni.
Mert én kapásból mondok olyat, ami a munkájához SZÜKSÉGES és KIZÁRÓLAG a személyi szám birtokában tudja végrehajtani.
És én sem értem, EBBE minek is kellene belekeverni a politikát...
-
őstag
válasz Bigemperor #95674 üzenetére
Szerintem is hagyjuk és mondjuk azt, hogy nem ismerem a jelenlegi szabályozás alapján idealizált világodat.
-
Vertigo18
addikt
válasz Bigemperor #95674 üzenetére
Remélem az már elégnek tűnik számodra is a bűnüldöző jellegre vetítve, hogy jelen pillanatban is "Fokozott Ellenőrzés" van elrendelve az Országos Rendőr Főkapitány által az ország egész területére.
Idegenrendészeti, közrendvédelmi, határrendészeti, közlekedésrendészeti és bűnügyi ellenőrzést tesz ez lehetővé az intézkedések során a kialakult különleges jogkör miatt.
Szerintem a "bűnügyi" része ezzel letudva. Bocsi, nem szerintem, hanem a Rendőrség, mint rendfenntartó szerv és a Kormány szerint.
-
őstag
válasz Bigemperor #95668 üzenetére
Havalakit nagyon keresnek és azért állítanak meg autókat (nem szonda, szabálytalan világítás stb.) akkor az bűnüldözési cél....
-
őstag
válasz Bigemperor #95665 üzenetére
Csupán jelzem, hogy bűnüldözési céllal használhatja a rendőrség a személyi számot. A rendőrség pedig bűnüldöző szerv. Persze most azzal fogsz jönni, hogy az nem bűnüldözés, hanem közúti ellenőrzés, de nem tudhatod mi volt a célja a megállításnak, így felesleges ebbe belemenni,
-
Vertigo18
addikt
válasz Bigemperor #95663 üzenetére
Okés, legyen neked igazad... Nem szeretnék vitatkozni.
Az alap kérdés az volt, hogy a személyi számmal kérte-e le a rendőr az összes többi adatot az eszközével a nyilvántartó rendszeren keresztül. Erre a válasz egyértelműen: IGEN!
-
Vertigo18
addikt
válasz Bigemperor #95659 üzenetére
Lehet, hogy ezt te így gondolod, attól még az egész KIR (Körözési Információs Rendszer, az IPL (Integrált Portál Alapú lekérdezőrendszer), Hermon, SIS, TIR... mind-mind erre épül. És, ha "jogszerűtlen" lenne, akkor hidd el, nem lenne benne ez a "lehetőség a fenti rendszerekben, amik alapján a Rendőrség dolgozik. Sőt, ki is lehetne szürkíteni, hogy ne lehessen beütni, ha "törvénytelen".
És nem, nem mondom hangosabban...
-
válasz Bigemperor #95659 üzenetére
Ebben az országban ez nem meglepő.
-
Vertigo18
addikt
válasz Bigemperor #95653 üzenetére
Pedig neked nincs igazad és a fórumtárs, akire reagáltál, ő mondta helyesen.
Ilyenkor bizony a személyi számot üti be az un. "Nova Tir" eszközbe a kolléga és az alapján MINDEN megvan. Szig, fotó, vezetői engedély, körözés, eltiltás... sorolhatnám.
Kéretik nem vitát nyitni!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Bigemperor #95653 üzenetére
Biztos a zsebében tartja az AB határozatot. Majd ha erre jár az illetékes, akkor megmondja.
-
Exian
addikt
válasz Bigemperor #95459 üzenetére
Azt mondta a nőci, hogy a héten még biztos lesz. Ha járok arra, vehetek, csak kérdés, hogyan jut el hozzád? Én csak munka közben járok max arrafele, amúgy nem járunk a belvárosban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OTP Bank topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest