Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
freaghill
üzenetére
Térkép szerint a 6-ostól lefele délre már mindenhol ingyenes. Az van legközelebb. Megyeri út és az abból nyíló utcák. Persze a táblákat figyelni kell, bizonyára vannak olyan utcák vagy utca szakaszok, ahol tábla tiltja a várakozást és/vagy megállást.
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
freaghill
üzenetére
Ki szól a piszoknak, hogy fáradjék már beljebb?
Ez elmélet. Van piszok, pláne kavics, ami ugyanúgy megülhet a kendő felszínén és ott ugyanúgy karcolhat. Megjegyzem, pl mikroszálas kendőt nem ajánlják plexi és egyéb műanyag törlésére, mert önmagában karcolhat. Húzd csak végig a kezeden. -
Exian
addikt
válasz
freaghill
üzenetére
Ja igen voltak múlt héten. Készen vannak az ablakok. Korrekt, ügyes, gyors szerelők jöttek. Alattunk levő lakásban 2 héttel korábban cserélt egy másik cég ablakokat, másik bagázzsal, hát azok rettenetesen szenvedve szedték ki a gyári fa tokot meg mindent, direkt figyeltem, nálunk ezek sokkal precizebben, gyorsabban, ügyesebben.
Szóval, bár nem értek hozzá, de szerintem ajánlott ez a fickó és az emberei, én legalábbis meg voltam elégedve mindennel, és a megrendeléstől számítva nagyon hamar be is kerültek az ablakok, ehhez képest több másik cég októberi-novemberi dátumot tudott volna legkorábbit adni és jó 10-15%-kal magasabb áron.
-
-
Exian
addikt
válasz
freaghill
üzenetére
A mi ablakosunk ugyanebben a témában 30 km-ről jön (Szentlőrinc, ha abba az irányba vagy, akkor neked még kevesebb, ha másik irány, akkor persze több). Sürgős? Sajnos csak aug közepe-végefele tudok tapasztalatot mondani, akkor lesz a csere. Amikor volt felmérni, akkor korrektnek tűnt.
Más: lebontásra ítélt kerti bódét keresek ismét, ha netán van valakinek, akinek nagyon útban van és szívesen szabadulna tőle, az jelezze. Illetve bármilyen anyag érdekel, ami kerti bódé építéshez felhasználható.
-
Exian
addikt
válasz
freaghill
üzenetére
Egyik rokonom is masszőr, Kertvárosban.
-
válasz
freaghill
üzenetére
Köszi, meg találtam.
IO.sys köszi neked is, nem is tudtam, hogy valaha volt ott csomagautomata.
Foxpost áremelés bejelentés kíméletesen: október 31-ig még kedvezményesen adhatja fel a csomagját.
Majd én is mondom a főnökömnek, hogy az ügyfeleknek így adjuk be az áremelést.
-
-
freaghill
őstag
válasz
freaghill
üzenetére
Ahogy nézem a böllérboltban lehet kapni.
-
Ajándékok
aktív tag
-
Tommy77Hun
csendes tag
válasz
freaghill
üzenetére
Az internetes kereskedők áraival is versenyezniük kell, így már eleve kisebb a haszon. Ezért a kiírt árakból már nagyon tudnak engedni.
A Media Marktban mindenképpen a neten rendelj, még akkor is ha áruházi átvételt szeretnél. A kollégám múltkor elment az áruházba bluetooth-os hangszórót venni, de 6eFt-tal drágább volt (cca. 15%), mint a netes felületükön. Visszajött az irodába és megrendelte áruházi átvétellel. Azonnal átvehető volt. Én egy kávéfőzővel jártam így, ott 20% volt a különbség.
Az Euronicsban a bemutató daraboknál szoktak még az akciós árból is engedni. Így vásároltam egy szódagépet a múltkor 10%-kal olcsóbban.
-
-
válasz
freaghill
üzenetére
Tavaly is innen néztünk egy csillaghullást és teljesen korrekt volt.
Mivel holdfogyatkozást fogsz nézni, ezért a fényszennyezés azért annyira nem fog bekavarni, hisz ez egy viszonylag közeli objektum, és a hold elég erősen fog világítani, ahhoz, hogy ez rendesen látszódjun (már ha nem lesz felhős az ég).
Én rózsadombon a 8.-kon szoktam kukkantani a holdat erkélyről egy SkyWatcher 130/900 Newton távcsővel, és onnan is írtó szép a látvány.
(#81878) CPT.Pirk :
Igen, ezt mondom én is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Exian
addikt
válasz
freaghill
üzenetére
(#81871) Ajándékok: Tudsz konkrét helyet mondani?
Hiába mész sötét helyre, Pécstől - és minden más nagyobb várostól/településtől - nagyon messzire kellene menned ahhoz, hogy igazán élvezhető, fényszennyezés mentes helyet találj. Gyakorlatilag lehetetlen. Pécs nagyon bevilágítja az eget, hiába mész pár kilométerrel távolabb.
Szerintem ez a Zsolnay-s szervezett program jó lesz, csak a tömeg kérdéses, valóban. Még mi is meglátjuk, hogy megyünk e.
-
-
-
Exian
addikt
-
Palafi
aktív tag
válasz
freaghill
üzenetére
Nem lehet, hogy kevered az EU raklapot és a palettát? A raklapnak régóta jó ára van, bár hol el lehet adni egész jó pénzért. Palettát "egyutas" raklapnak is szokták hívni, mert nem hosszú távra tervezték. Azt általában lehet akár ingyen is szerezni. Van belőle 120x120-as méret is, ami elég strapabíró szokott lenni. Persze nem tudom Neked mire kell. Vagy van még fedlap, ami a raklap láb nélküli része.
(L:http://www.egyutasraklap.eu/Oldal/Egyutas-raklapok)Egyutas raklap(/L)
-
Exian
addikt
válasz
freaghill
üzenetére
Jah. Hát biztos van, ahol teher. Ahol csak kereskednek és mindig van csere raklap. Ahol raklapon érkeznek és raklapon távoznak a cuccok, vagy raklap nélkül kistételekben a vásárlók által. Ott felhalmozódhat. De én gyárban dolgoztam, a "semmiből" készült termékeket vitték tőlünk így el, tehát kiindulópontként nálunk nagyon fontos volt a raklap, hogy legyen mindig elég és jó állapotú, mivel befele nem nagyon jött, mert amiből gyártottunk, azok nem raklapon érkeztek, viszont mindent azon vittek el a kamionok. Térkőgyárról van szó, csak hogy érthető legyen
Cement, homok, kavics, ilyesmi volt az alapanyag, ami nem igazán raklapokon jött 
-
Exian
addikt
válasz
freaghill
üzenetére
"csokiért, sörért"
Annál azért többért szoktak ezek menni. Nagyon régi melóhelyemen göngyölegként kezeltük, mint a visszaváltós üvegeket. Ha visszahozták és vittek rögtön mást, akkor ingyen volt a csere, ha visszahozták és nem vittek semmit, visszafizettük az árát, ha nem hozták vissza, kiszámláztuk az árát. Ha csak úgy valaki behozott raklapot, amit akár nem is tőlünk vitt, azt megvettük, mert sokszor sok volt belőlük a kintlevőség és olyankor jól jött. Volt külön raklap raktárunk, ahol csak ezzel foglalkozott valaki. Én diákként melóztam akkor még ott, utáltam, válogatni kellett a dög nagy meg a fél raklapokat, átforgatni, átnézni, a selejteseket olcsón vagy ingyen kiszórtuk. Olyat lehet, hogy most is lehet tőlük hozni ingyen vagy olcsón.
De ez közel 20 éve volt, most nem tudom, mennyi a raklap ára. Olyan 2000 Ft /db körül saccolom a használtat, afelett az újat.
-
-
Exian
addikt
válasz
freaghill
üzenetére
Weboldaluk is van. Az onlie shop menüpontban találsz sokfélét.
-
-
a2d2
addikt
válasz
freaghill
üzenetére
Én kertvárosban a nevelési központ mellé járok masszázsra.
Egy árokásó hapsi erős, érdes munkáskézzel, szóval nem az a pihepuha masszőrkéz de úgy meggyúrja a vádlimat meg a combhajlító izmomat hogy először azt hittem odafosok
Asszonytól kaptam 2x3 alkalmas kuponos bérletet, az első kezelés után úgy gondoltam nem is megyek többet de utána teljesen hozzászoktam (régebben egy csinos, finomkezű női masszőr járt hozzám csak közben ő is lebabázott).
A lényeg hogy kuponnal valami 1800-1900Ft volt egy óra, teljes test, fél óra a lábak fél óra a felsőtest. Most kupon nélkül 2000-ért megyek, nagyon rendesen betartja az egy órát, ráadásul minden 5. alkalom ingyenes, szóval ha úgy nézed akkor csak 1600-1700Ft egy óra. Ár/értékben még nem találtam jobbat, de ha van szóljatok
-
Exian
addikt
válasz
freaghill
üzenetére
MJ Masszázs (Mayer József), uonokatesóm. Kertvárosban van az üzlete a Fellbach utcában.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

!!

Janoska26