Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14739) H_András


H_András
tag

Érdekes mennyire megosztja a játékosokat ez a liga (is). Mindenki mást lát benne előnynek - hátránynak, persze ez teljesen érthető, nem vagyunk egyformák, más a játékstílus, valaki clearspeeddel nyomul, valaki meg elszüttyög és kimaxol.. A GGG-nek pont az az érdeke, hogy a casual és a pro, valamint a régi és az új játékos is megtalálja a számítását, és ez nyilvánvalóan nem könnyű. A bányászkodás viszont sztem hatalmas ötlet. Akit nem érdekel, nem megy be, számára megmaradt ugyanaz a játékmenet, felhúzza a karaktert, mapozik, öli az eldert, a guardianokat, a shapert, stb, aztán ennyi. Le se kell menni ha nem akar az ember. Aki viszont lemegy, azt jutalmazza a játék, sztem kicsit túlzóan is. Kb act háromig le se szagoltam, gondoltam majd erős karakterrel később.. aztán konkrétan amikor mégiscsak lenéztem, a kezdeti szerencsétlenkedés után a szintemnek megfelelő helyekre érve úgy elkezdett hullani a cucc, ami eddig sose volt.. fent szerencsétlenkedtem futkosással, lent meg tökig maxoltam a felszerelést, esett a uniq, a chaos, meg minden, csak pislogtam. A fejlesztők azért finoman céloztak rá, hogy ha már betettük az újítást, nézz le, megéri. hát meg. Persze nem mondom, hogy fent nem lehet haladni, ahogy eddig is, de ha fent éreztem, hogy fogyok ki, lementem pár kört a bányába, és potyogott ki minden.. utána fent pikkpakk meglett act 10. Közben persze néztem, a profik hova az istenbe :U mennek már lefelé, de nyilván nem csak a kíváncsiság miatt, hanem mert megéri (meg aki már unta a hagyományos játékmenetet, azt is leköti majd a bugok ellenére ez a fajta újítás).
Arról nem beszélve, ahogy lejjebb is írták, ha ez a játék része marad standardon is, és sztem kellene, fel lehetne kicsit frissíteni az állóvizet ott is, új buildeket összepkaolni, aki régebben tolja, már mindene megvan az esetleges új ligaspecifikus cuccokat leszámítva, hiszen a karakterek ott állnak resetelődve, csak meg kell álmodni az új buildet, aztán lehet játszani orrvérzésig a végtelen mélységekben.
Amíg persze fel nem keltjük a Balrogot :D :D

Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.