Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12951) la_cc válasza Alephim (#12950) üzenetére


la_cc
addikt

Nézd meg, hogy mennyi manát költesz és ahhoz lődd be a szintet.

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#12952) Egonyolc válasza Alephim (#12948) üzenetére


Egonyolc
aktív tag

Frenzy charge, ahhoz, a "frenetic"-től , csak eggyel több charge-od lehet.
Ettől alapból még nem lesz, hanem, pl ice bit support, frenzy attack skill, blood rage, poacher's mark.

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#12953) Har_melin válasza Alephim (#12950) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Ha a PoE wiki-ben megkeresed a használt skillt, akkor egy szép hosszú táblázat mutatja, hogy hányas szinten mennyi manát igényel. Ha linkbe van kötve más support gemekkel, akkor azoknak van egy szorzója, amivel az alap igényt fel kell szorozni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12954) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Elég lassan araszolok a Tectonic Slam - Oni - Chieftain karakterrel mert nem nagyon van időm játszani és igazság szerint a liga sem hoz különösebben lázba.

Kár, mert a build egyelőre baromi erősnek tűnik még úgy is, hogy technikai okokból kivettem belőle egy rakás dmg forrást. A 6L elég mana-éhessé teszi, ezért kénytelen voltam behozni egy Blasphemy-Warlord's Mark kombót a Hatred helyett. Ez annyiból nem jött rosszul, hogy egyben EC-t is generál, amit a TecSlam azonnal hasznosít is. A másik, hogy 5R-B helyett csak 4R-G-B-t sikerült eddig rollolnom a kardra, így a Ruthless helyett most egy Onslaught van benne.

A kard degenje most nem érdekes, a felvett life regen node-ok bőven ellensúlyozzák. Magasabb szinten lesz majd érdekes, mert a TecSlam gyakorlatilag azonnal felzabálja az EC-ket, vagyis hiába adnak bónuszt a regenhez, nem nagyon maradnak fenn.

Ja igen: mivel kész buildet nem találtam hozzá és én magam nem vagyok egy nagy tervező zseni, örömmel várok javaslatokat az esetleg bele illő (melee, 100% fire dmg) unique cuccokról. Egyelőre szinte SSF módban játszom, pár szinttel ezelőtt vettem egy új csizmát és övet mert még mindig az A1-ben felszedett és craftolt cuccokban rohangáltam.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12955) 0karmacoma0 válasza Har_melin (#12954) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Onslaught helyett Faster attack nem dobna a sebzésen?

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#12956) Har_melin válasza 0karmacoma0 (#12955) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Nem, próbáltam azt is és az onslaught jobban bejött. Egyrészt én nem szeretem mozgás skilleket, inkább futkorászok, és ahhoz az Onslaught nagyon jól jön. A másik ok a mana hiány volt, de lehet, hogy majd most teszek egy újabb próbát - korábban a sebzés egyszerűen nem volt elég a mana fenntartásához, a Faster Attack-nál pillanatok alatt kiszáradtam. Most a fázistól függően (rajtam vannak-e éppen a Chieftain és a kard buffjai) 9 és 25k között mozog a tooltip, ami már általában elég ahhoz, hogy ne kelljen harc közben a manát figyelnem, de még nem 100%-os.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12957) tibee77


tibee77
őstag

Wow lattatok reddit-en mi volt ma a tema?6linkes cuccokat, draga enchantos fejeseket dupe-oltak.kicsit durva a trade. xD

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#12958) Har_melin válasza tibee77 (#12957) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Nem láttam eddig, de minden estre most már törölték is a craftot a listáról. Állítólag átszerkesztve majd visszajön, de nem ilyen egyszerű hozzáféréssel.

Láttam egyébként alatta egy posztot, hogy ennek a ligának a végén tartsanak egy kis pihenőt, ne akarjanak állandóan valami új izét betolni - valahol egyetértek vele. A Leaguestone-os ligát pl. megismételhetnék, akár a relic cuccokkal együtt. Ezt a mostanit először nem igazán értettem, hogy mit akarnak vele, aztán az elején ígéretesnek tűnt, de mostanra úgy érzem, azt a pár felhasználását leszámítva, amit korábban írtam, az egész úgy egyben érdektelen.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12959) simondr válasza Har_melin (#12958) üzenetére


simondr
senior tag

nem ilyen egyszerű hozzáféréssel

:DDD

ez azért vicces, 2 megfelelő beast cairic presence moddal kell lvl70 vagy 75 felett.
Nem tudom ki hogy van vele, de a guildemben játszunk páran, és egy embert leszámítva senkinek sem jött ki ez a recipe. Annak az egy embernek akinek igen, ő meg napi 16-19 órát játszik.... De amúgy ja, elég könnyű volt hozzáférni egy átlag gamernek lol :F

(#12960) Har_melin válasza simondr (#12959) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

nem tudom, amikor aktív volt nem néztem, mi kellett volna hozzá. Láthatóan voltak, akiknek így is bőven volt lehetőségük rá. Ha megjelennek videók arról, hogy valaki már a negyedik-ötödik szuper enchantos cuccot dupolja, az akkor sem jó visszajelzés, ha összesen két ilyen ember van. Rossz volt a koncepció.

Úgy érzem, ez a liga nem volt igazán végiggondolva a GGG-nél. Talán kevés emberük volt (valaki írta, hogy az XBox verzió túl sok embert von el a pécés tartalom fejlesztésétől), talán túl ambiciózusak voltak, de igazából az első pillanattól kezdve koncepcionális és megvalósítási bugokkal küzd. Apróság, de nekem pl. idegesítő, hogy a recepteket végtelen hosszan kell végiggörgetni, mert minden darabra külön hat sor van, amikor egyszerűbb lenne berakni a megfelelő cuccot az oltárra. Mondhatnám, hogy mostanra nagyjából értem a craftolás logikáját, de nem igaz, mert van amikor az itemlevel számít, van amikor a befogott beast-é.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12961) simondr válasza Har_melin (#12960) üzenetére


simondr
senior tag

voltak emberek akik többet is meg tudtak csinálni, de igazából aki napi 16-18órát játszik ligakezdettől fogva, és rutinos játékos, az a 3. nap végére ígyis úgyis baromi gazdag lesz.

Ettől még nem azt mondom hogy ez a beast craft recipe jó így, mert nem az, de azt mondom, hogy az ellen akkor sem fognak tudni tenni semmit, hogy valaki kőgazdag legyen liga 3-4. napjára...

Amúgy engem ezek a visszatérő bugok idegesítenek a legjobban. Megint előjött az, ami előző patchben is volt. Meghalsz egy többfázisú bossfight első fázisában, utána a boss a másodikban sebezhetetlen. Buktad a mapot / areat. Hihetetlen hogy ez teszteléskor nem jön elő.

Egyébként szerintem nagyon király lett ez a beastiary, még mindig csak tanulgatom hogy melyik uj unique mit csinál, mit ér stbstb.

Egyébként az is látszik, hogy most liga közben is fognak fejlesztést beletenni illetve tul OP dolgot liga közben kiveszik (lásd legutobbi recipe) de remélem hogy valami chase mob ill recipe is belekerül, mert az end game tényleg kissé hiányos :U

(#12962) Plazmacucci válasza simondr (#12961) üzenetére


Plazmacucci
félisten

"de igazából aki napi 16-18órát játszik ligakezdettől fogva" arra kurvára irigy vagyok, hogy nem kell dolgoznia/tanulnia, s egyben lesajnálom, hogy nincs jobb dolga. :)
Botcsh a flémért.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12963) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Hát, egyet kell értenem a fanyalgókkal. Egy csomó munkát raktak mögé. Új rare monster modok, area, grafikák, szövegek, de pont a lényeg sikkadt el. A receptek 80%-a repetitív, a maradékból van 3-4 érdekes. A rare craftolás rosszabb mint az essense, mert totál random a base a többi stat és a fix stat tierje is. A Unique craftolás lehetne jó, de túl sok idő, inkább mapozok helyette. Azt, hogy kevés a red monster, azt meg kb az összes streamer megénekelte már.

Cserébe: A Div cardok drop rate-je a béka segge alatt(Köztük az unique maposé is, ami számomra értelmezhetetlen), a map drop továbbra se tűnik túl erősnek. Valahogy minden amit szerettem csinálni szét lett nerfelve, ez random mapozás és csodavárás soha nem volt az én világom. Jó eséllyel xp mapokat fogok shape-elni, felviszek pár karit 93-4 környékére és ennyi volt nekem a liga. Sebaj, remélhetőleg a következőre több idejük lesz majd. Most a karácsonyi időszak eléggé lerövidítette a fejlesztési időt.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#12964) Plazmacucci válasza Plazmacucci (#12943) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Már második napja nem kapom meg az automata email-eket, nem tudom feloldani az accountomat. Ha manuálisan küld a support feloldó levelet, azt megkapom, de a köcsög diginek kb minden nap más az ip címe és a hülye autentikáció mindig azt hiszi máshonnan jelentkezek be... Volt már valakivel ilyen?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12965) BoneDragon válasza 0karmacoma0 (#12963) üzenetére


BoneDragon
veterán

Én meg kezdem úgy érezni kiégtem a játékból. Idő hiányában még csak most jutottam el mapozásig, de katasztrófa lett. Lenyomtam egymás után 4 különböző tier 3-as mapot, de az hagyján, hogy nem esett magasabb tier, de még map se esett... Már nincs is kedvem belépni. :U

(#12966) 0karmacoma0 válasza BoneDragon (#12965) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Totál kriminális. Fórumokon azt írják a hotfix óta még rosszabb is lett. Szó mi szó én is csak kisebb mapokat kapok. Egy órát toltam és lényegében Tier 6-7ről zuhanok vissza T4-5 irányába, ki is léptem a picsába. Még sextantal meg zanamoddal se tudtam mapeket kicsikarni a játékból. Most még a Trialokkal is szívat, 2 még mindig hiányzik.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#12967) Mirman válasza 0karmacoma0 (#12966) üzenetére


Mirman
őstag

Két ember map dopjából nem lehet kiindulni. Nekem pl eddig a legnagyobb dobott mapom tier 11 és eddig egyetlen mapot se kellett vennem . 3 mapot lenyomott a kolléga és ettől elment a kedve. Ergo játszott 5-10 percet. Hát sajnálom no offense de ez nem egy ilyen beugrunk fél órára néha néha dől a siker és mindenki megy tovább boldogan. Az a Diablo be kell látni.

És tényleg nem sértésnek szánom de ez inkább hardcore játékosoknak van szánva mint aki hetente 1-2 órát belerak.

(#12968) 0karmacoma0 válasza Mirman (#12967) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Jó hát van 1100 órám nekem is a játékban az uccsó pár hónap során, szóval nem 1 szar napból indulok ki, hogy valami most eléggé el van kúrva. Btw T11 nekem is esett már, de nem hiszem hogy egy T11-től el kéne alélni, ha az ember rendesen előkészíti a mapeket.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#12969) Har_melin válasza Mirman (#12967) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

"ez inkább hardcore játékosoknak van szánva mint aki hetente 1-2 órát belerak."

Csak hardcore játékosok mellett már nem lenne a játék, szóval ez elég rossz érv. Azt gondolom te is látod, hogy nem újonc mondta, nem arról van szó, hogy vérpistikének éppen nem jött össze tíz perc alatt a megadrop.

De mindentől függetlenül 100%-ig rossz koncepciónak érzem, ha a játék időigényét tekintve 90%-nyi részének a hozzáférhetőségét nehezítik. Az, hogy a map drop gyenge, hogy nem hogy a haladást, fejlődést nem segíti, de még a szintnek megfelelő játékot sem elégíti ki, elég általános panasz.

Ha gondjuk van azzal, hogy túl sokan jutnak el lvl 90 fölé, akár lvl 100-ig, akkor építsenek be olyan nehézségi korlátot, amit nem triviális megugrani. Tudom is én, csak az léphessen lvl95 fölé, aki leverte Shapert, über Atzirit, vagy a mostani über Eldert. De ne magát a játék területhez való hozzáférést korlátozzák, mert ez nagyon kiábrándító.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12970) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Azon is gondolkoztam, hogy én például szívesen venném, ha két liga között nagyobb szünet lenne, mondjuk úgy két hét. Ott állnak a felszintezett karakterek, hónapok alatt összegyűlt annyi exa, hogy akár egzotikusabb cuccokat is megvehetnék, van vagy 1500 chaosom, hogy craftoljak magamnak, de mivel soha nem játszom benne, minek?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12971) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Közben találtam egy ilyet. Nem nagyon használtam még 2h rare axe-ot, de jól gondolom, hogy ez elég erős roll?

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#12972) Har_melin válasza 0karmacoma0 (#12971) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Közel azonos dps-e van, mint egy Atziri's Disfavournak (kill után még nagyobb az extra AS miatt) és 1.85%-kal nagyobb base crit-je. Igen, ez egy rohadt erős roll.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12973) 0karmacoma0 válasza Har_melin (#12972) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Mellé meg a Culling, ami minden nem slayernek elég szép dps buff. Próbáltam belőni az árát, de csak standardon találtam hasonlókat 100-250ex között. Kérdés keres-e valaki ilyesmit. Kicsit már bánom, hogy nem 2h buildet csináltam, szép kis dps buff lenne. :D

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#12974) Har_melin válasza 0karmacoma0 (#12973) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

egy hete megy a liga, még nem késtél le semmiről.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12975) San398 válasza Plazmacucci (#12964) üzenetére


San398
őstag

Nekem volt ilyen+ Ezért is kezdtem el levelezni a supportal hogy töröljék az accountról az ellenőrzést! (nem kell kódot kérni, csak beirom a jelszót ujra és már is megy a bejelentkezés) Igaz kb. 10 levél váltásba került mire meglett de megérte.

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#12976) Plazmacucci válasza San398 (#12975) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Én is kb a tizedinél tartok...

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12977) Har_melin válasza simondr (#12959) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Chris Wilson is megszólalt a craft recept témában:

"The highest number of uses by anyone was 13, with most people using it 1-2 times. Around 1000 items were created, and this was predominantly the completely-intended use of splitting six-link items or separating mods out.

We received reports of people making "hundreds of Elder and Shaper items" and then when we investigated, that person made one. A streamer who made "dozens of six-links on stream!" used the recipe twice."

Magyarul volt pár háryjános, aki fényezte magát twitchen, aztán mindenki osztotta tovább, és pillanatok alatt több tucat lett a kettőből.

Ami jó eséllyel azt jelenti, hogy hamarosan visszakerül a játékba, esetleg még egy kicsit magasabb követelményszinttel. Állandó partyban vagy guildben játszóknak viszont jó bevétel lehet így is - követni kell, hogy ki mit fogott, beadni egy közös craftba és utána osztozni a másodpéldány eladásán.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12978) Finyak


Finyak
csendes tag

Ezzel az allatbefogassal nagyon kivan a pocsom, egyszeruen alig lehet befogni ezzel a kocsog totemessel beastet. Ha koran dobom ra, akkor elszakitja a halot, mielott befognam, de utana a totem mar leoli. Ha kesobb dobom ra, akkor meg folyamat "melle megy" a halo, es a halo elmegy, beast sehol.... Egyszeruen nem lehet totem mellett beidoziteni, mert altalaban 10-20 mob veszi korul a dogot, ami miatt pluszban ki sem lehet targetolni, mivel menni kell allandoa, hogy ki ne purcanjak es sokszor szinte lehetetlen egy piros jelolesut befogni ez miatt. Masik karikkal is ilyen szopatos? Ha a halot amikor eldobom, meg el a beast, es azt mar beszamitana, semmi gond nem lenne, de egyszeruen ez az allandoan melle megy a halo szitu kiakaszt, az utolso 30 halodobasom haromnegyede fail lett.
Na mindegy eloszor betolom a 90-92ot aztan fogdosok, mert kiakaszt ez a szar :D

(#12979) Mirman válasza Finyak (#12978) üzenetére


Mirman
őstag

Érthető a frusztáltságod teljesen. Nekem essence drainel a sárga szörnyek befogása okoz gondot mivel oylan gyorsan megdöglenek ( 2-3 képernyővel odébb ) hogy mire odaérek már csak a kis hullájára dobhatnám a hálót. Történetileg bele illik a játékba faszán dea megvalósítás szerintem nagyon döcög. Jobb lett volna ha csak a lelküket kapjuk és és azzal kell később megküzdeni ( ergo a hullából lehet minden elfogást végezni) és akkor nem állatkertünk hanem ilyen lélek sírbolt lenne.

(#12980) Finyak válasza Mirman (#12979) üzenetére


Finyak
csendes tag

Hat igen, az jobb lett volna teny. Ugyanis ez nem kihivas, hanem egyszeruen szopas. Meg akkor lehetne jobb a dolog, ha egy adott mobot fixen kilehetne targetolva tartani, es akkor a tomegben nem lenne akkora kaosz, ha elore targetolok. Na mind1, ez ilyen, csak kar erte, mert tetszene, csak hat a totemmel idoziteni...Vagy instant szetver mindent, vagy jon egy nagy hp reges, amit altalaban ezer csicska vesz korul... :D

(#12981) Remiel válasza Finyak (#12978) üzenetére


Remiel
őstag

Hát nem tudom milyen totemmel mész, de a warchief-el nagy gondjaim nincsenek a befogással:

rare mobokra feldobom full hp-n és mire leesne meghal és befogom

a pirosak már nem olyan egyszerűek, de a körülötte lévőket ugye leirtja a totem gyorsan, amiket idéz azokat is, ott időzíteni kell, főleg, hogy az elementalomon ott a culling és ez kicsit be tud zavarni, mert 10% alatt ugye hajlamos kinyírni bármit :D

De a 90%-át be tudom fogni annak amit akarok, más totemmel nem tudom milyen, de sokkal egyszerűbbnek tűnik, mint bármi mással, ahol magának a karinak kell pluszban azzal foglalkoznia, hogy sebezzen.

"Never stop dreaming" - Freddy Krueger

(#12982) Finyak válasza Remiel (#12981) üzenetére


Finyak
csendes tag

Warchiefem van nekem is, de nekem vagy tul gyorsan oli le a mobot, vagy tul lassan, de amit lassan, azt azaert, mert altalaban piros kemeny mobok, amiknel minel tobb addot olok le, annal tobb jon helyette, es nem tudom kitargetolni utana, mert szaladgalni kell. Na mind1, majd ha fel sec lesz egy legkemenyebb mob is, akkor mar lehet egyszerubb lesz, de az szar, ha fullos gearrel lehet csak normalisan fogdosni.

(#12983) kristof123 válasza Plazmacucci (#12964) üzenetére


kristof123
őstag

Válts steam-es verzióra és megoldódik a problémád.

Más:
A befogással nekem is problémáim vannak, a sárga mobokat esélytelen befogni. A buildemből kifolyólag offscreenről meghal mindegyik. A piros mobokat nem nehéz, csak annyi velük a probléma, hogy szökőévente találkozok velük.

A megoldás a Necromancy Net lenne, viszont így meg nem tudom mit fogok befogni.

A map drop problémák nem tudom nálatok, hogy jönnek elő, vagy mit csináltok, de nekem sosem volt még olyan, hogy kevesebb mapom legyen vagy elfogyjon.

Ha nem esik ki valamelyik, akkor addig farmolod a kötésben lévő mapokat még ki nem dobja, vagy megveszed. Ez poe nem szeretetszolgálat, Én örülök, hogy nem esik minden sarkon map, így legalább van valami áruk, lehet velük kereskedni.
Később nagyobb mapokon amire többet költesz, rollolsz azon meg esik rendesen, szóval azzal nincsen baj ha az elején a kék mapokon nem esik másik.

Szerk. (fontos):
A map drop esélyét csak a mapon lévő quantity mennyisége befoyásolja, semmi más!

[ Szerkesztve ]

(#12984) vvega30 válasza kristof123 (#12983) üzenetére


vvega30
senior tag

A mapdropok egyik nagy problámája, hogy pl egy T6-7-es mapon sorra dobálja a T1-2-3-as mapokat ami rohadt idegesítő. Kis eséllyel kiesik egy ugyanolyan szintű vagy esetleg a boss dob egy +1est. Ez a kevés szvsz.

Ellenpélda erre, hogy voltam olyan 9-es mapon az előző ligában ahol 3 T9 5-6 T8 és egy T10esett. Ez a másik véglet...

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

(#12985) Har_melin válasza kristof123 (#12983) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

"Én örülök, hogy nem esik minden sarkon map, így legalább van valami áruk, lehet velük kereskedni."

Ez is egy megközelítés, viszont mivel
a) sokan eleve nem kereskednek, mert SSF módban játszanak
b) kényszerből, ráadásul folyamatosan kereskedni szar élmény még annak is, aki egyébként szokott
c) száz másik dologgal is lehet kereskedni

én nagyon rossz koncepciónak tartom. A játék arról szól, hogy játsszál - nem arról, hogy húsz eladóra írjál rá, amíg végre egy hajlandó visszajelezni. A map nem egy random loot a játékban, mint egy jó sisak vagy fegyver, aminek az ember örül és eladja - map nélkül nem lehet játszani.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12986) 0karmacoma0 válasza kristof123 (#12983) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Szerintem az is bejátszhat, hogy most nem nagyon van hozzáadott pack a ligamodból így hiányzik az a pár map, amit azok dobáltak, és ezért tűnik szenvedősebbnek az eleje. Amire kíváncsi vagyok, hogy sextantok nélkül lehet-e sima chisel-alch(normálisan rollolva)-vaal formulával sustainelni egy mapot. Abyssban nekem csak sextantal ment, itt nem tudom megéri-e majd rollolgatni őket. Arra akarok kilyukadni, hogy igaz csak a map quant befolyásolja a mapdroppot, de ahhoz, hogy elnyomjak 2-4* 2-3 sárga sextantot, hogy jó mapom legyen már lehet kell bisco/+quant/party, hogy nyereségem is maradjon. Ez majd kiderül. Tegnap Empyrianék nagyot szórakoztak ezen, hogy tökéletes mapokon, partyban nekik esnek mapok, de kíváncsi leszek mi lesz a végső konklúzió.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#12987) Badlof2k válasza 0karmacoma0 (#12986) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Nekem elozo ligaba pont az volt hogy T12ig szepen felmentem aztan "lehasalt a game" ritkan dobott az fole tobbnyire inkabb 11-10-9 ment ..na meg szinte majdnem mindig ugyanazok :DD volt egy ket map ami igen nehezen esett..persze SSFbe tolom/toltam szoval igy mondanam hogy oke ..de megse ..pl Harbringernel tetszett hogy tudtam egyel nagyobb tierre rollolni ^^ mert ugy szepen kilehetett porgetni ami kelett mostmeg meh ..nem huzom az agyam rajta csak fura hogy 100 teljesitett map utan alig dobalja meg ugyis a nagyobb tiert de hat ez van majd balanceolnak meg rajta =)

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#12988) Bp


Bp
tag

Hali.

Mit lehetne kezdeni hogy a játék nem megy tovább a játék a rooftop helynél (ott fixen disconnectel ) ?

Kipróbáltam a régi karakterekkel is,és azoknál is elöjön a hiba,2 órája próbálok oda belépni de semmi.
Kidob login képernyőre "An unexpected disconnect" felirattal.

Pedig mióta játszom vele,a HDD ki let cserélve egy SSD-re,és a net is 1000 digi let.

(#12989) Plazmacucci válasza kristof123 (#12983) üzenetére


Plazmacucci
félisten

A steam-es verzió is emailt küld, hogy kösd össze a poe fiókoddal, amit szintén nem kapok meg...
War for the Atlas login screen, wtf :D

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12990) Har_melin válasza Bp (#12988) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

mikor lett kicserélve? most a játék előtt? Játszottál már vele a csere óta? Melyik rooftop? A5, A6 Shavronne, A10? Szerver oldalon egyébként jó eséllyel nincs gond, én most játszottam vele probléma nélkül.

Más. Nézte valaki a mai race videót? Szerencsétlen srác, toronymagasan vezetett és Pietynek talán ha 1% HP-ja maradt, amikor bekapott három ice shot-ot.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12991) Bp válasza Har_melin (#12990) üzenetére


Bp
tag

SSD február 2-n let berakva,net meg egy hónapja kötötték be,azóta ment is a játék,napi 1 órát kábé.

1 éve játszom vele,de sose volt még ez a fajta hiba,újra raktam most a játékot,de nem tűnt el a hiba.

Amúgy act 5-ben van a bibi mikor előszór mennék Kitava-hoz.

Bár a net már nem a régi coax modem- én tp link router komboval jön,hanem ezreshez itt zte routert adtaka digisek,és utána van még az én tplink routerem.
De eddig ment a játék frankon (bár nem gondoltam hogy végig kellet volna próbálgatni az actokat hozzá ).

(#12992) Bp válasza Har_melin (#12990) üzenetére


Bp
tag

Végre meglett a megoldás,át kellet állítani a direct x verziót,a játékban és el múlt a gondja

(#12993) kristof123


kristof123
őstag

(#12984) vvega30 és (#12985) Har_melin:
Biztos, hogy ugyan azzal a játékkal játszunk? : D

Viccet félretéve és komolyabbra fordítva a szót, nekem is volt rossz napom. A map drop eléggé RNG függő.
Én azt vettem észre, amit az egyik nap elvesz azt a másik nap visszaadja a játék, de ritka az olyan amikor nem haszonnal.

Ebben a ligában 6db t1-es mappal indultam neki és most bőven 100+ map-om van és t10 jelenleg a legnagyobb. Idővel szépen elmegyek t16-ig, de nem játszottam sokat, ezért több idő.

Azt írtátok itt többen, hogy napi pár órát töltötök el a játékkal. Ennyi idő alatt nem lehet túl sok mindent elérni, ezt be kell lássátok. Nincs ezzel baj, mindenki más tempóban játszik. Van akinek egy nap elmenni a piros mapokig, van akinek egy hét, vagy több. Aki több időt öl bele, az sikeresebb, aki kevesebbet az pedig kevésbé sikeres.
A map drop-ot sem úgy kéne felfogni, hogy letolok 10 map-ot és majd visszaesik. Jóval nagyobb számokban kéne gondolkozni.

Jelenlegi ligában T8-as és kisebb map-ok árai ~1 chaos alatt vannak, ha nem esik ki, meg kell venni. SSF-ban meg rá kell fordítani az időt, hogy kifarmold az adott mapot, idővel úgy is kiesik.

Kicsit elbeszélgetve magammal:
De mit számít ha lyukas kicsit az atlas? Több map nem fog esni. Nagyobb fog esni miatta? Azon a pár %-on nem fog múlni. Gyorsabb fejlődés végett? Akkor már 70-es szint körül piros mapokat kéne futni, de bele kéne húzni, már van 7db lvl100-as BSC-on. Nagyobb haszon a cél? Azért még piros mapokig sem kell elmenni.
...

[ Szerkesztve ]

(#12994) tocsek18


tocsek18
senior tag

(#12995) tibee77 válasza tocsek18 (#12994) üzenetére


tibee77
őstag

Most komolyan, mi az a chest?! 😮 eleg komoly cuccnak tünik!

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#12996) Plazmacucci válasza tibee77 (#12995) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Elég op főleg a resistes része. Vajon azt még lehet növelni?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12997) tocsek18 válasza tibee77 (#12995) üzenetére


tocsek18
senior tag

passz, redditre rakták fel, ritka cucc

(#12998) Har_melin válasza kristof123 (#12993) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

"Azt írtátok itt többen, hogy napi pár órát töltötök el a játékkal. Ennyi idő alatt nem lehet túl sok mindent elérni"
Napi pár óra az a normál ébrenléti időszaknak több, mint 10 százaléka. Ennyit fordít valaki naponta(!) a játékra - ne röhögtessük már ki magunkat, hogy ez nem elég. Ez bármely kívülálló (rokon, ismerős, pszichológus) szerint már komoly addikció.

"Van akinek egy nap elmenni a piros mapokig, van akinek egy hét, vagy több. Aki több időt öl bele, az sikeresebb, aki kevesebbet az pedig kevésbé sikeres."
Ott vagy tévedésben, hogy teljesen mindegy, valaki egy nap játszik húsz órát a játékkal és jut el a piros mapokig vagy húsz napon keresztül napi egy órát, az mindkét esetben húsz óra játék, statisztikailag ugyanannyi droppal.

Mivel a mapok a játék alapvető részét képezik, megfelelő szintű és gyakoriságú drop nélkül nem lehet haladni. Ezért elengedhetetlen, hogy önvisszapótló legyen a drop. Nem úgy, hogy minden mapon essen egy azonos szintű, de igenis pár óra játék alatt (ami 20-30 mapot is jelent) ki kell essen a továbbhaladáshoz szükséges, szintben megfelelő mennyiség. Az, hogy hat-nyolc szinttel gyengébbekből esik, az semmit sem ér - akkor fölösleges a map is, farmolja mindenki oda-vissza az A10 Channel-t és jónapot. Ott is esik currency, a drop ilvl-je ott is szar lesz és ott sem haladsz semmit egy fél óra játékkal.

" kisebb map-ok árai ~1 chaos alatt vannak, ha nem esik ki, meg kell venni."
Ezt úgy mondod, mint ha nem tudnád te is pontosan, hogy egy chaos alatti cuccoknál jó, ha minden tizedik eladó hajlandó egyáltalán válaszolni. Teljesen érthető, én sem ugrálok ki egy mapról bagóért. (Én mondjuk nem is teszem fel eladni azt, amiért nem lépnék ki, de nem vagyunk egyformák.) A kereskedés egy hasznos része a játéknak, de ne kössük már az alapfunkció (a mapozás) használatát mások szívjóságához.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12999) Har_melin válasza tocsek18 (#12997) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Az alap 77% resist szép, meg a crit chance is, de CI buildhez nagyon vékony az ES még úgy is, hogy az extra max res miatt eleve kisebb sebzést kap.

szerk:
fent van a wikin is, kicsit fejvakarós. A max res felmehet akár 80-ra is, az már nagyon kemény, gyakorlatilag negyedével kevesebb ele sebzést kap az ember. Viszont ezen kívül még nyolc(!!) változó statja van és mindegyik nagyon nagy tartományban szór. Hatalmas lutri kell egy jó rollhoz.

A hat foglalat a másik kérdés - remélem csak annyit jelent, hogy alapból 6S a cucc és nem azt, hogy nem is lehet linkelni.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#13000) Nordic válasza tocsek18 (#12997) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Persze, bár standard-en nem. Annyi a trükk ,hogy egy full inventory-nyi unique ringet kell eladni a vendornak, mert ez egy vendor recept.[link]

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.