Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12101) la_cc válasza Har_melin (#12100) üzenetére


la_cc
addikt

Néztem, de nem igen sikerült beimportálni a karakterem... :DDD

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#12102) Win-T válasza Rizseslescó (#12097) üzenetére


Win-T
senior tag

Elnézést, nem akartam tiszteletlen lenni, dehogynem jó... de ez a második még sokkal jobb, ezt így részletesen és szemléletesebben prezentálva könnyebb lesz emészteni. Köszönjük! ;)

(#12103) la_cc válasza la_cc (#12101) üzenetére


la_cc
addikt

Most estére meggyógyult a dolog, gondolom user error volt. :P Slower projectiles adná a legtöbb dps-t, de az meg milyen láma már barrage mellé... ;]

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#12104) Win-T válasza Har_melin (#12098) üzenetére


Win-T
senior tag

Witch... mert Diabloból jött, és azt látta varázsló karakternek, majd át lesz nevelve, nem gond :D
A nem megértéshez hanem megcsináláshoz kell pont egy ilyen leírás amit lecsó linkelt másodjára, szépen ott van képekkel illusztrálva minden. Rábökhetnék én is egy starter buildre igen, de gondoltam itt a nálam sokkal tapasztaltabbaknak már van ami bevált ezért itt próbálkoztam előbb.

(#12105) Har_melin válasza la_cc (#12101) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

import build => beírod az accountod nevét (nem a karakterét), utána a listából kiválasztod a karaktert, rákatintasz a "Passive tree and jewels" és az "items and skills" gombokra és utána Done.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12106) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Ezt a builded akarom megépíteni, kisebb nagyobb átalakításokkal. Hogyan működik ez a righteous fire? Ugye azonnal elégeti a shildet meg a hp-t és nem jövök rá mivel lehet kompenzálni. Hp regent capre nyomni vagy van vmi talent? Néztem ascendacyt, mindenhol a Time of Need-t rakják ki elsőnek, de nem érzem azt, hogy ennyit dobna rajta... Ugye meg se mozdul a shield meg a hp, én meg ha benyomom azonnal lemegyek 1hp-ra és most 33-as szinten nem tudok hova menni, mert azonnal meghalok. :D Valaki esetleg ötlet?

Azt hozzáteszem, hogy néztem videókat és full hp meg shield regen cuccba vagyok, amiket ajánlanak ezen a szinten...mégse tudom fent tartani a skillt... :F

(#12107) Har_melin válasza BoneDragon (#12106) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Most nem tudom, hogyan működik, mert a Rise of the Phoenix max fire res értékét nerfelték. Korábban Berserkerrel a 75% megszerezhető reshez jött +1 a Barbarism-ból és +8 a RotP-ból és ez meg a 10% fölötti life regen már normál esetben elég volt a HP szinten tartásához. Ha biztosra akart menni az ember, vagy -max res, vulnerability-s mapot ment, akkor be kellett rakni egy Purity of Fire-t valamelyik curse aura helyett.

A maximális elérhető max fire resist + lehető legnagyobb life regen volt a kulcs. A Barbarism + RotP 81% resistet ad, ennél 17,1% a degen másodpercenként. a Time of need visszatölt 5 sec-enként 30%-ot, de egy másodperc alatt, vagyis másodpercenként 5%-ot. A különbséget kell áthidalni life regennel, illetve a Purity of Fire-ből nyerhető plusz max resisttel.

Ez a build viszont ES alapú, nem life, szóval itt más a mechanika.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12108) 0karmacoma0 válasza BoneDragon (#12106) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Első komment a guide alatt: I've been able to sustain RF on LL at around level 70 and with purities around gemlevel 17. As soon as you start using RF everything is a total breeze, as you kill all white and low hp base blue trash by simply running through them once.
Amíg a RF degent nem tudod kompenzálni, addig szintezz simán SR-el.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#12109) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Kínszenvedés.. :D Akinek van majd fölös 5 perce segít megcsinálni az első labot? Már kiidegel ez a build, de azért se adom fel. :D

(#12110) Plazmacucci válasza BoneDragon (#12109) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Este hétkor :D

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12111) Joezyka


Joezyka
senior tag

újabb kezdő kérdés: videókban látom, hogy kattintássokkal, vagy 1 kattintással mindent át tudnak tenni a stashbe, vagy amikor eladnak cuccokat. Ezt hogy lehet? kell hozzá nyomni egy gombot? beállításokat átnéztem, nem találtam ilyet, vagy csak nem szúrta ki a szemem.
köszi előre is.

Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

(#12112) San398 válasza Joezyka (#12111) üzenetére


San398
őstag

CTRL + bal klikk

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#12113) 0karmacoma0 válasza Joezyka (#12111) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Ha pedig felrakod a poetrade ahk scriptet, akkor ctrl+görgővel tudsz váltogatni a tabok között. Nekem jócskán megkönnyítette az életem.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#12114) Rizseslescó válasza Win-T (#12104) üzenetére


Rizseslescó
aktív tag

Örülök, hogy tudtam segíteni, de itt sokan vagyunk akik Diabloztak előtte és még hol van a vége. Azt tudomásuk kell venni, hogy itt kereskedni kell, mert anélkül nincs élet

(#12115) BoneDragon válasza Plazmacucci (#12110) üzenetére


BoneDragon
veterán

Közben megoldottam. Még 3-4 szint és életképes lesz a build, már látom a fényt. :DDD

(#12116) LittleBoss67


LittleBoss67
aktív tag

Konzolon van/volt 2 harbi karakterem.
Kezdtem az abyss-ban egy másikat.
A láda tartalma ugye standard ligába került a karakterekkel együtt, de minden public elérhetőséget kapott, amely fülnek ez adható lehetne.
Az új abyss karakternél a láda minden tartalom nélküli, de amúgy a vásárolt fülekkel együtt megvan.
Na most.... A harbinger-ből standard láda currency részére mindenkinek fáj a foga anélkül, hogy az publikus lenne. Igaz, hogy az új liga indulásakor valamiért a program azzá tett minden lehetséges tartalmat, de visszaállítottam a trad-nek használt fül kivételével mindet.
Ennek ellenére folyton vevőket dobál a currency és egyéb (essence, card) javaimra. Ami bezzeg kistrillió szám tartalmaz eladásra szánt holmit, hiába csak és kizárólag az publikus, senkinek sem kell.
Konzolon a jobb joy lenyomása tesz publikussá egy fület a ládán amit kis pipa jel tesz bizonyossá. Ahol ezt nem akarom ott nincs, vevők meg mégis jönnek.
Előfordulhat-e olyan, hogy az új liga kezdése és a régi lezárása (ott nekem volt kb. 5 nap kihagyás) amikor is standardba rakott, elérhetővé téve majd minden cuccom, vevők hadát uszította rám, amit a program azóta is tárol és bizonyos közönként fel fel dobál, én meg vigyázva, hogy melyik gombot választom, utasítgatok el?

Valaki ?

Köszönöm.

(#12117) Rizseslescó


Rizseslescó
aktív tag

Srácok kéne egy kis segítség :R Van fenn egy dagger(6C), meg kéne venni nekem ,ha megvan még és este odaadom az árát. Viper Song Platinum Kris DPabyssTT a neve a srácnak aki árulja. Jelenleg dolgozom, de este 11 körül már gép előtt leszek és holnap délelőtt. Segítsetek pls, mert ami most van az szánalmas...

(#12118) Rizseslescó


Rizseslescó
aktív tag

Bocs a dupláért, de nem győzőm kivárni míg írtok és lenne pár kérdésem :U
_ a critical strike chance az csak attackra vonatkozik vagy spellre is?
_ az adds cold damage csak attackra vonatkozik?

GC minerem van és a tőrökön lévő módosítókat nézegetem. Az attack speed mennyire fontos neki? úgy gondolom csak a mozgást segíti, de javítsatok ki ha tévedek, mert ugye én csak skillt használok. Nagyjából tudom milyen statok kellenének a fegyóra, de nem minden tiszta még. Sokat halok sajnos de t10+ mindig lemennek. Egyenlőre az essence worm+dreamfeather+kaom roots triumvirátust használom és kezdem kapizsgálni az előnyeit. Betettem még a spell totem+ Det. mine kombót de néha nyűgnek érzem, főleg ha leszedik a totemet és állok majd fekszem és megboldogulok :DDD

(#12119) Har_melin válasza Rizseslescó (#12118) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

megvan még a cucc, de a srác nem online.

A Global Crit Chance vonatkozik mindenre, a sima Increased Crit Chance csak az attackra, a Crit Chance for Spells pedig értelemszerűen csak a spellekre. Ugyanígy ami flat ele vagy phys dmg az az attackra vonatkozik, a spell módosítóknál ott van, hogy "to spells". A minernek csak a mozgás miatt kellhet az AS (ha whirling blade-del mégy). A spell totem - det mine kombó nálam sem vált be, sokkal jobban működik a CWDT+det. mine. Ha nem sebeznek, akkor robbantgatok magam, ha meg bekapok valamit, akkor felrobban magától.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12120) Rizseslescó válasza Har_melin (#12119) üzenetére


Rizseslescó
aktív tag

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Brandon81/characters Köszi Her General :C Leírnád ezeket a kombókat? Na meg belinkelhetnéd a fegyódat,vagy akár a karit. Itt az enyém kritizáld nyugodtan, a fát az elején elqrtam, az ele dmg-nél mentem ki, az nagy gáz?

[ Szerkesztve ]

(#12121) Har_melin válasza Rizseslescó (#12120) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

FridgeSpike néven van, de semmi extra, éppen csak mapozásig jutottam vele, aztán félbehagytam, egyelőre túl glasscannon nekem. jobb cucc kellene neki, de nagyon szar a drop, így inkább a stabil cleave juggernauttal megyek. Ezt eleve csak gyors map farmolásra szántam, nem bossok ellen, de most még ahhoz is túl sokszor hal meg az én ízlésemnek.

Maga a build egyébként Tarke mayhem ligás buildje, csak ő a végén inkább Kinetic Blastra váltott, de a Path of Building csomagban benne van a GC verzió is.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12122) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Megcsináltam path of buildingbe is a buildem, mert nagyon nem akar működni. Builder szerint rég nem kéne fogynia a hp-mnak, közbe meg de... 222%-on van a fire resem, life reg is elég... Kivagyok. :W :DDD

(#12123) Har_melin válasza BoneDragon (#12122) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A max.res. értéket nézd, ne az overcapped resistet - az csak az ele weakness-es mobokat meg a negatív resist módosítójú mapokat érdekli. 80 fölött kellene legyen a max. fire resisted, ha nincs annyi, akkor az overcapped érték lehet akár kétmillió is, akkor sem érsz vele semmit.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12124) BoneDragon válasza Har_melin (#12123) üzenetére


BoneDragon
veterán

Poti nélkül hogy megyek 80 fölé? Azzal 84%, de ugyan úgy égeti... Amit furcsállok, mert akárhány buildet nézek, senkinek nincs ennyi fire resje. Energy shield regenerációval kompenzálják? Már nem tudok mire gondolni.

Meg amit néztem videót lvl 34-en használták már a buildet, jóval rosszabb cuccokkal. Ekkora nerfet kapott volna 3.1-ben?

[ Szerkesztve ]

(#12125) Har_melin válasza BoneDragon (#12124) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Én csak life based karit játszottam, de ott a fáról volt +1%, a Purity of Fire lvl20-on +4% és a Rise of the Poenix +5%. Ez összesen 85%. A Soul of Arakali a "bemeneti oldalon" csökkenti a degen-t, hiszen eleve nem 90, hanem 85,5%-ról indul a sebzés.

Ennél több tippem nincs a karaktered nélkül, de az RF karik nagyon kényesek a pontos kiegyensúlyozásra, már egyetlen degen csökkentő vagy regent növelő cuccnak a kiesése is megboríthatja az egyensúlyt.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12126) Har_melin válasza BoneDragon (#12124) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Még annyit, hogy mivel ez LL kari és az RF először az ES-t égeti, itt kisebb regen is elég kell legyen, mint a life basenél, mert az ES-nek csak a 70%-át viszi el másodpercenként és nem 90-et. Így egy 80-as max fire resist ugyanakkora ES degen-t jelent, mint egy 85-ös egy HP karinál, viszont a zealot oathnak köszönhetően a life regened ugyakkora százalékot hoz vissza.

Ahogy nézem, a fáról van 8,7% regen, Oak-tól 1%, és a Time of Need effektíven még 5%-ot. Ez már 80-as max resnél is kompenzálja a veszteséget. A non-curse aura effect nodeokkal pedig szerintem a tényleges +max res a PoF-ból inkább 5%, mint négy.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12127) Plazmacucci válasza BoneDragon (#12122) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Akkor life regen még sem elég. Nyomass egy gólemet.

[ Szerkesztve ]

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12128) Remiel válasza Har_melin (#12126) üzenetére


Remiel
őstag

ugyan ez volt egy haverom gondja, 2 napig szenvedett, mire kiderült, hogy valamelyik ascendancy nem volt neki meg még, mert meciles labot sem futott... megkérdezem majd pontosan neked, mert sosem játszottam RF, remélem segít majd és tényleg ott a hiba

azért Elderrel tele a tököm... 16 piros map és pár sárga és hova telepszik be? hát persze hogy sárgára :(((

[ Szerkesztve ]

"Never stop dreaming" - Freddy Krueger

(#12129) Remiel


Remiel
őstag

basszus lemaradt a kép, közben elfogyott a szerkesztési idő

"Never stop dreaming" - Freddy Krueger

(#12130) BoneDragon válasza Plazmacucci (#12127) üzenetére


BoneDragon
veterán

Van az is. :DDD

Ascendancy nélkül is kéne működnie. :F

(#12131) Plazmacucci válasza BoneDragon (#12130) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Igen kéne. Akkor nem tudom. Igaz nekem csak 3.1 előtt volt RF karakterem, de ott annyiregenem volt meg resistem, hogy még töltöttem is vissza a life-ot ha sérültem.
Ennek ellenére T10 felett kevés lett az RF négy socketben.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12132) Har_melin válasza Plazmacucci (#12131) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Ez LL, nem Kaom-ot hord, így lehet 6L a RF.

egyébként a wikiben van egy lenyitható részletes táblázat, amiből pontosan látszik, hogy mekkora max resisthez mennyi regen kell a fenntartáshoz, nem varázslat ez.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12133) Plazmacucci válasza Har_melin (#12132) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Akkor mégis ha megvan a regen, megvan a max res, mitől döglik? :DDD

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12134) Har_melin válasza Plazmacucci (#12133) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Attól, hogy nincs meg. Alacsony szinten van és el is szúrt regen opciókat. Lvl34-től egyébként sem működik önfenntartóan a build, egyszerűen nem lehet addig annyi skillpontot és olyan cuccot felvenni, ami lehetővé tenné. Ez szimpla matek, nem űrtudomány.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12135) Plazmacucci válasza Har_melin (#12134) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Hát előbb írta, hogy működnie kéne, és arról nem volt szó, hogy hányas a karaktere. Én nem abból indulok ki, hogy ő hülye...

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12136) Har_melin válasza Plazmacucci (#12135) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

nem hülye, csak mindenhol azt írják, kb. lvl 34-től használható az RF. Ettől még nem önfenntartó a build, csak használható és csak nagyon szigorúan az összes lehetőség felszedegetésével. Később, magasabb szinten már lehet variálni, de az elején még nem.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12137) Plazmacucci válasza Har_melin (#12136) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Ezzel nem is vitázok, mert nem tudom, :) én is 55 körül váltottam melee skillről RF-re.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12138) tocsek18 válasza Har_melin (#12121) üzenetére


tocsek18
senior tag

nézd meg abbys karim ajánlom tier15ig visz mindent farmra jó, 145kdsp fullbuff vaalhasteval, nézd meg milyen csöves cuccaim gememim szarok 2 ring kuka cipő kesztyű kuka, jewelek se nagyszámok, jah és akkor még ott vannak a flaskák is :D került a build 30c-ba, most tuti olcsóbb mert soul taker tuti olcsóbb már, linkeléssel se kell szarozni

[ Szerkesztve ]

(#12139) Har_melin válasza Plazmacucci (#12137) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Közben pm-ben kiveséztük egy kicsit, de ha már ennyi szó volt róla, ide is írom, mert más kezdőnek is hasznos lehet:

Az RF a HP-t fogyasztja (vagy LL és CI buildeknél az ES-t), minél magasabb a max. fire res, annál kisebb mértékben. Alacsony szinten (jelen esetben lvl 44-ről beszélünk) az elérhető max res 77% (+1% a fáról, és 1% a PoF-ból). Ennél a korábban belinkelt táblázat szerint 20,7% regen kellene az automatikus kompenzáláshoz, ami nem megy.

Egy Experimenter + q20 ruby flaskával viszont kb. 6 másodpercre lesz +6 max resist, ami mellett már csak 15,3% life regen kell. Ebből 6% összeszedhető a fáról a templar közelében (azzal megy), 1% oak-tól, kb. 2%-ot jelent a Stone Golem, 1% jön a Vitality aurából, 0,5% a Guardian fix bónusza és 5% a Time of Need egy másodpercre eső regenje. Ez összesen kb. 15,5%, amivel flaska használat mellett már fenntartható a build.

Később, ahogy az aurák hatása erősödik, vagy pl. az Arakali pantheon elérhetővé válik, a flaska lassan szükségtelenné válik, de csak jóval magasabb szinten. Amikortól átáll lowLife-ra, akkortól pedig még kevesebb regen kell, így néhány kisebb passzív node is kiváltható vagy elhagyható a Vitality aura.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12140) Har_melin válasza tocsek18 (#12138) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Köszi, de meléenek nekem teljesen jó ez a jugg, nem panaszkodásképp írtam. A GC karival majd foglalkozom, ha tudok neki egy normális 6L alapot venni, addig jó ez. Gladiátort majd akarok indítani, mert valami csoda folytán eddig még nem volt, de ezt a juggot nagyon szeretem, szívesen játszom vele. Az előző ligában is lementek vele a Guardianok, most kíváncsi leszek majd az Elderre és a többiekre.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12141) Rizseslescó válasza tocsek18 (#12138) üzenetére


Rizseslescó
aktív tag

Szia Tocsek, belinkelnéd, hogy milyen build alapján csináltad? Én még mindig a GC minerrel copok és a Colosseum map is esélytelen volt nekem, Dupla GC(glass canon is GC is...) Esek- kelek, nekem viszonylag jó cuccaim vannak. :O Lehet persze,hogy én nem csinálok jól valamit... sőt biztos vagyok benne, de Q.. idegesítő, hogy fekszek, mint egy körömszárítós utcalány. Wind'Z buildjét próbálom követni, de lehet rosszul értelmezek valamit....
Könyörgöm :W valaki nézzen már rá a karimra, mit nem csinálok jól?? :R :R :R :O :O :O

(#12142) tocsek18 válasza Rizseslescó (#12141) üzenetére


tocsek18
senior tag

(#12143) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Itt egyébként van egy videó, hogy hogyan lehet már alacsony szinten is LL RF karit csinálni - csak ugye akkor be kell tartani hozzá pontosan az utasításokat.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12144) Rizseslescó válasza tocsek18 (#12142) üzenetére


Rizseslescó
aktív tag

Köszönöm szépen a linket, amúgy ez mennyire elavult és mik azok a változások, amiket szem előtt kell tartani? Amint haza értem neki is esek felhúzni a karit... Aztán hajnalban irány az év első pecája :K :K :Y

(#12145) tocsek18 válasza Rizseslescó (#12144) üzenetére


tocsek18
senior tag

linkeltem profilom ott meg tudod nézni tree ugyan az, pár gemmel nagyobb a dps, de kevesebb area effect, abyss öv gemeket használok, itemek nem változott tree se, ugyan azt tudja
dps tovább növelhető uniq flaskokkal ,2 jó rare Steel Ring és egy rare Spiked Gloves-el valamit a rigvald axeval de az űberdrága
ugyan úgy megy mivel a soul taker és a bringer of rain nem változott semmit

[ Szerkesztve ]

(#12146) Rizseslescó válasza tocsek18 (#12145) üzenetére


Rizseslescó
aktív tag

Köszönöm szépen,további szép estét mindenkinek

(#12147) la_cc


la_cc
addikt

+1 additional arrow quiver-eknél látszodik a sebzés növekedés a tooltip-ben is vagy, hogy tudom mérni, hogy mennyivel lett jobb a waveclear-em egy azonos, nem +1-es quiver-hez képest? (Bocsi a sok angol kifejezés miatt. :) )

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#12148) la_cc válasza la_cc (#12147) üzenetére


la_cc
addikt

Tornado shot-om van gmp-vel (5 nyíl) és barrage enchant nélkül 4 nyíllal. Simán 20%, illetve 25% azt csá?

(szerkesztés már lejárt)

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#12149) Har_melin válasza la_cc (#12148) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

gyakorlatilag igen

Védd a fákat - egyél hódot!

(#12150) la_cc válasza Har_melin (#12149) üzenetére


la_cc
addikt

Ez így elég OP-nak hangzik akkor. :Y :C

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.