Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Igen, ha egyszer beregisztráltad akkor nyugodtan töltheted a kliensen keresztül és nem kell hozzá a lemez többé.
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Megmaradnak, ha támogatta a kliens a felhős mentést adott játékhoz és be is volt kapcsolva rá (alapból igen).
-
dargelot
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nincs, ha tudod bizonyitani h a tied akkor semmi gond. Nem anno a supp olyanakwt kerdetet h az utolso fel evben milyen orszagokbol logoltam be az accocra, miket vettem, nevem, titkos kerdes. Semmi extra. Át mondtam, hogy havrer keszitett egy accot nekem ajandekba es oda vett jatekot. Ezek utan mar ossze tudja vonni a supp az accokat. Persze magyar supp mar nincs, tehat marad az idegen nyelven valo chateles vagy telefonalas.
-
dargelot
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Az atrakott jatek progress-e elveszik. Tehat ha a mostani accodat hozzarakod a regi acchoz akkor az uj acc mentesei, teljesitmenyei el fognak veszni. Nekem legutobb ezt irta a supp.
-
Pedro78
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Anno en is igy jartam, akkor meg letezett magy ufsz, kabe ket perc alatt megoldotta nekem, 1-2 kerdest feltett es atrakta a jatekaimat egyikrol a masikra. Most nem tudom hogy megy de egy probat meger.
-
Executioner
tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Vannak olyan régi játékok amikkel nem volt kedvük foglalkozni. Így azok a régi módszerrel települnek.
Először letöltik a telepítő fájlokat. Aztán onnan telepítik a játékot.
Ezeket a fájlokat tárolja az origin az adott mappában. Bárhová áthelyezheted. Jó eséllyel soha nem is lesz rá szükséged. -
szami777
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Probalj mas böngészőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest