Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NyMRooD
addikt
Nem kapcsolódhat egy játék két fiókhoz, sajna ha együtt akartok játszani, vagy mindenképpen szeretnéd, hogy az ő fiókján is meglegyen, akkor újra meg kell venned. Steam-en van lehetőség családi megosztásra, lehet azzal kevered. (de ott is csak bizonyos játékoknál és csak akkor ha te éppen nem játszol semmivel)
-
NyMRooD
addikt
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Nem, mivel az origin tiltja. Mind a két játékot beszerezheted összesen 1-2 ezer forintért, a legkésőbb nyáron.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Vidual001
üzenetére
1. Egy kód csak egy origin fiókhoz rendelhető hozzá, de fiókodról, bármikor letöltheted újra játékot.
2. Igen, bármelyik gépre felrakhatod a játékot, csak kell egy origin kliens és be kell lépned.
3. Nem, egyszerre csak egy gépről tudod online futtatni.+1 Ha nem a multit akarjátok játszani, akkor talán az megvalósítható, hogy két gépre felrakod a játékot, majd az egyiken lecsatlakozol a netről (de lehet a kliens is tud olyat, hogy offline üzemmódra válts benne) és úgy játszol, a másikon meg maradhatsz online.
+2 Nekem úgy rémlik, hogy a Dragon Age: Inquisition multija ingyenes, csak egy origin fiókot kell hozzá csinálni.
-
NyMRooD
addikt
válasz
BasketWink
üzenetére
Szerintem hívd fel őket, gyorsabb és tudnak magyarul is.
Fórum leírásból: Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-505-9550, amelyen hétfőtől péntekig 12 és 21 óra között érhető el.
-
NyMRooD
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Ha be volt állítva a többszintű azonosítás akkor elvileg kell, hogy legyen vissza állító kódod vagy mi, ha nem akkor meg hívd fel a magyar supportot, szerintem annyira nem fáj sokba (én anno elég sokat beszélgettem velük, nem rémlik, hogy nagy lett volna a számla vagy nagyobb mint a megszokott, az is lehet ingyenes).
-
NyMRooD
addikt
Szeretnék a supportal két játékot aktiváltatni, a Crysis maximum editiont (ebből a warhead meg is jelent a fiókomon, sikerült az első hozzászólás alapján aktiválnom) és a MoH: 10th anniversary-t. Ilyen ügyekben hová kell írni (vagy telefonálni)? Lehetőleg magyarul szeretnék intézkedni ha lehetséges. Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Magyarországon elsőként: ÖRÖK GARANCIÁS iPhone kijelzőcsere
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB+Gyári használt Wireless Headset
- Szép állapotú PlayStation 5 DualSense Edge
- RGH-ás Slim Fekete Xbox360 500Gb+1db joy+Kinect+Játékok!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4080 12gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest