Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NyMRooD
addikt
Nem kapcsolódhat egy játék két fiókhoz, sajna ha együtt akartok játszani, vagy mindenképpen szeretnéd, hogy az ő fiókján is meglegyen, akkor újra meg kell venned. Steam-en van lehetőség családi megosztásra, lehet azzal kevered. (de ott is csak bizonyos játékoknál és csak akkor ha te éppen nem játszol semmivel)
-
NyMRooD
addikt
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Nem, mivel az origin tiltja. Mind a két játékot beszerezheted összesen 1-2 ezer forintért, a legkésőbb nyáron.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Vidual001
üzenetére
1. Egy kód csak egy origin fiókhoz rendelhető hozzá, de fiókodról, bármikor letöltheted újra játékot.
2. Igen, bármelyik gépre felrakhatod a játékot, csak kell egy origin kliens és be kell lépned.
3. Nem, egyszerre csak egy gépről tudod online futtatni.+1 Ha nem a multit akarjátok játszani, akkor talán az megvalósítható, hogy két gépre felrakod a játékot, majd az egyiken lecsatlakozol a netről (de lehet a kliens is tud olyat, hogy offline üzemmódra válts benne) és úgy játszol, a másikon meg maradhatsz online.
+2 Nekem úgy rémlik, hogy a Dragon Age: Inquisition multija ingyenes, csak egy origin fiókot kell hozzá csinálni.
-
NyMRooD
addikt
válasz
BasketWink
üzenetére
Szerintem hívd fel őket, gyorsabb és tudnak magyarul is.
Fórum leírásból: Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-505-9550, amelyen hétfőtől péntekig 12 és 21 óra között érhető el.
-
NyMRooD
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Ha be volt állítva a többszintű azonosítás akkor elvileg kell, hogy legyen vissza állító kódod vagy mi, ha nem akkor meg hívd fel a magyar supportot, szerintem annyira nem fáj sokba (én anno elég sokat beszélgettem velük, nem rémlik, hogy nagy lett volna a számla vagy nagyobb mint a megszokott, az is lehet ingyenes).
-
NyMRooD
addikt
Szeretnék a supportal két játékot aktiváltatni, a Crysis maximum editiont (ebből a warhead meg is jelent a fiókomon, sikerült az első hozzászólás alapján aktiválnom) és a MoH: 10th anniversary-t. Ilyen ügyekben hová kell írni (vagy telefonálni)? Lehetőleg magyarul szeretnék intézkedni ha lehetséges. Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Billentyűzet gondom van
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest