Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Ma, a facebookon böngészve megláttam egy posztot, amiben annyi állt, hogy origin keys. Rámentem, mondván, ha valami lájkold, hogy lásd stb oldal, akkor bezárom, ha nem az, akkor meg lehet, hogy szerencsém lesz.
Hát az utóbbi történt.
Megnyitottam az oldalt, és ott volt pár játék cím, és alatta a kulcsok.
Sikerült is beaktiválni az összeset, és elég jó játékokat sikerült megkaparintani (Dead Space 1,3, Mirrors Edge, Burnout Paradise, Red Alert 3 Uprising, Populous).
A kérdés pedig a következő:
Lehet nekem ebből bármiféle problémám? Akár jogi következmények stb? Mert ugye ha úgy nézzük, nem tudom, hogy ezek a kulcsok milyen forrásból származnak stb. Nem az elsődleges fiókomba aktiváltam ezeket, mert oda nem mertem. Nagyon nagy szerencsém volt, vagy még várjak még az örömmel egy kicsit?
Ha lehetnek következményei, akkor mik lehetnek azok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest