Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxiestFox
félisten
válasz
regener
üzenetére
Nem vagyok játék közben, de emlékeim szerint ott nem is jelentkezik a dolog, csak desktopon. (Ott amúgy sem zavarna, hisz játék közben úgyis turbózik a cpu, és pörög a venti, illetve nem veszem észre a sebességvesztést, ha van egyáltalán).
A tálcás módszer nem vált be, amíg tölt le valamit, folyamatosan ül a cpu-n.
Quality programming. Szerencsére csak pár játékom van itt, a többsége Steames. -
FoxiestFox
félisten
Az miért van, hogy ez a csodaszoftver játékletöltésnél 25%-ra terheli a procit?
-
FoxiestFox
félisten
Sziasztok.
Az normális, hogy játék letöltése közben az Origin 90%-ra terheli a CPU-t?
Két játékot töltöttem, DS1 és DS3, mindkettőnél feltűnt. -
FoxiestFox
félisten
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Nagyon kemény.... Oo
-
-
FoxiestFox
félisten
válasz
dejaris
üzenetére
Az előző kommentárod közepe kimaradt, elég fáradt lehettem

"addig el sem indul a jatek, mig nincs ures hely, majd akkor is a hatterben tolt es a legvegen ugrik fel"
Ez tényleg jó dolog, és az erőforrásokkal is takarékosabb lehet.
Igazából a többibe sem tudok (nem is akarok) belekötni, így már értem, miért szeretitek, de nekem az előnyei ellenére is fércmegoldásnak tűnik, és bár nem vagyok szoftvertervező, nagyjából biztosra veszem, hogy játékon belül is lehetne ezekre a funkciókra erőforrás-kímélő megoldást találni.Vagy az is lehet, hogy kiöregedtem már a játszásból 26 évesen, ha nem izgat fel a webes szöszölés egy játék alatt/mellett.. egyre gyakrabban érzem ezt különféle új játékok kapcsán

-
FoxiestFox
félisten
válasz
dejaris
üzenetére
Ezt hogy vezetted le ebből: "Értem, hogy a mai izomgépek korában nem probléma, ha fut egy böngésző a háttérben, de minek, ha nem muszáj? És nem, nem lenne muszáj." ?
Én nem akarom általános igazságnak beállítani az álláspontom, mint fórumon általában teszik az emberek, csak leírtam, hogy engem zavar, ha egy AAA (nem flash, vagy webgl, stb) játék meghívja a böngészőt akármilyen céllal.
Ha egy normálisan optimalizált böngészőmotor elindul a játékon belül, amikor többjátékos módra kerül sor (szigorúan multinál, egyjátékos módban látni sem akarom), azzal semmi problémám.Ha nem értünk egyet, az nem gond, az bármikor elindíthat egy esetleg konstruktív eszmecserét.
Például ha ehhez a megállapításodhoz: "Csak elonye van a bongeszos megoldasnak az ingame megoldasokhoz kepest." írsz egy érvelést is, azzal tudni fogok mit kezdeni, mert elképzelésem sincs egyelőre, mivel lehet jobb ez, mint az, ha rászánna pár fejlesztő néhány órát arra, hogy írjanak egy rendes GUI-t a közösségi funkcióknak mélyen a játékba integrálva? -
FoxiestFox
félisten
válasz
dejaris
üzenetére
Nekem tökmindegy mit integrálnak a játékba, amíg az a játékban van, és nem külön ugrál fel nekem

A Valve megoldása csaknem tökéletes, viszont mióta az Origint is kénytelen vagyok használni (és mióta futólag kipróbáltam a BF3-at), kissé csodálkozom, hogy hogyan maradtak meg ezzel a piacon eddig, főleg az említett Valve ellenében. Mikre nem képes egy-egy BF szintű húzócím
-
FoxiestFox
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
és dejaris: Értem, hogy a mai izomgépek korában nem probléma, ha fut egy böngésző a háttérben, de minek, ha nem muszáj? És nem, nem lenne muszáj.
És ha majd a közösségi idétlenkedést minden játékra ráerőltetik, nos, akkor nem játszom tovább.
Az elmúlt jó 20 évben megjelent számtalan olyan játék, ami valóban méltó a figyelemre, és bármikor elővehető, nem fog hiányozni az új eye-candybe burkolt ipari mértékű adathalászat.
Értem, hogy a BF egy masszívan multiorientált dolog, de akkor sem tetszik ez a megoldás.
Persze amíg titeket nem zavar, addig vélhetően így lesz a 4-nél is, az 5-nél is, és így tovább. -
FoxiestFox
félisten
válasz
Zoli133
üzenetére
Megpróbálom.
cyberwarfare: a probléma fennállt third party csevegőprogram nélkül is.
Xfire-t próbáltunk most, azzal is, nélküle is, szóval passz. Az én Win7-em 64 bites, pár hetes (legál, bár angol), nincs összehányva, fel van frissítve, karban van tartva, driverek, meg a szokásos csomagok is telepítve vannak..
Steamnek sincs semmi gondja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szemüveges topik
- Projektor topic
- Spórolós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Asztalos klub
- Formula-1
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)