Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kormány bőrözött, ez lehetne árulkodó de nem az.
Én 60.000-rel vettem 6 évesen, kintről, garantált volt a km, a kormány teteje totál le volt kopva.
Bal oldala hibátlan, ép, kopásmentes volt. Én ott fogom, 100.000-nél ott is teljesen lekopott.
Szóval ennél a kopott kormány nem mérvadó.
Ha megnézed, próbáld ki hogy gyorsításra (de úgy hogy ne pörögjön a motor, olyankor nem tapasztalni, inkább alacsonyabb fordulaton vagy 5-ösben városon kívül) érzel-e nagyon enyhe rángatást, illetve a vége az amikor nagyon alacsony fordulaton bő gázt adsz és rúg egy erőset.
Ha ez van, az trafósor, mint kiderült nekem már megvételkor betegeskedett.Más hibám azóta se volt, így mást nem tudok mondani hogy mire figyelj konkrétan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest