Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
GPS el mértem az egyik nyári felnim R15 /195/50 .. GPS elm értem 100 nál pontos... 200 nál 1 -2 Km/h órát táved az óra szal pontos.. Kunmadarason lessz meg Mezőkövesden hivatalos 400 méter.. és ott lessz biztos ADAT .amit itt közzé is teszek ..
mezőkövesden a Rajtot.. szinte mindég elbasztam életemben először rajtoltam .
3500 RMP... lámpa zöld és kuplung kivág és PAdló .. és egyhelybe tötyörésztem ..nem mondva csesztem ell az értékes tizedeket.. a 2 esbe váltás is szar volt... mert szabályzásnál húztam le 2 be... ott megint elrontotottam majdnem 7000 nél váltottam a 6000 helyett ... nemrég csináltam pár póba elindulást kint a Reptéren .. 2800 RMP kuplung finoman enged fel .és mikor megtapad óvatossan nyomom le a Gázt és ahogy tudom 1 es ből 5500 nél rakom 2 esbe és húz egyből .. onnan meg 6000 nék váltok 3 asba.. utána 6300 nál 4 be.. ... és rendgeteget tudok igy javitani az időmön a LEIRTAK hoz képest... + legközelebb nem Barum gumival rajtolok hanem próbálok szerezni Slicket.
és felmelegitem mint az állat és akkor a Slickel és a sperdigivel remélhetőleg sokkal jobb lesz a rajtom mint amit kövesden Műveltem ! üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Gumi és felni topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gitáros topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen processzort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest