Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• milomi

tag

válasz TasiA #9673 üzenetére

GPS el mértem az egyik nyári felnim R15 /195/50 .. GPS elm értem 100 nál pontos... 200 nál 1 -2 Km/h órát táved az óra szal pontos.. Kunmadarason lessz meg Mezőkövesden hivatalos 400 méter.. és ott lessz biztos ADAT .amit itt közzé is teszek ..
    mezőkövesden a Rajtot.. szinte mindég elbasztam életemben először rajtoltam .
    3500 RMP... lámpa zöld és kuplung kivág és PAdló .. és egyhelybe tötyörésztem ..nem mondva csesztem ell az értékes tizedeket.. a 2 esbe váltás is szar volt... mert szabályzásnál húztam le 2 be... ott megint elrontotottam majdnem 7000 nél váltottam a 6000 helyett ... nemrég csináltam pár póba elindulást kint a Reptéren .. 2800 RMP kuplung finoman enged fel .és mikor megtapad óvatossan nyomom le a Gázt és ahogy tudom 1 es ből 5500 nél rakom 2 esbe és húz egyből .. onnan meg 6000 nék váltok 3 asba.. utána 6300 nál 4 be.. ... és rendgeteget tudok igy javitani az időmön a LEIRTAK hoz képest... + legközelebb nem Barum gumival rajtolok hanem próbálok szerezni Slicket.
    és felmelegitem mint az állat és akkor a Slickel és a sperdigivel remélhetőleg sokkal jobb lesz a rajtom mint amit kövesden Műveltem ! üdv

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés