Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Hivatalos mérést bármikor elfogad közülünk akárki! Az ilyen stopperes , km óra alapján méricskélésekből már nagyon régen kinőttünk. Az kb-re saccolgatni jó, másra nem.
Padon mért adatokkal megint lehet villantani, azt elhisszük. Az ilyen lenyomtam a parkolóban ezt meg azt dumákat szerintem felejtsd el! A 14-17 éves hülyegyerekeknek lehet vele villogni és kb ennyi.Mások csak ki fognak röhögni. Ez itt nem a CARSTYLING

Egy szóval sem mondtam, hogy a tiéd szar, kopott motor. A CORSA motorja is kompresszióban 15,5-16-ot tud órával mérve. Azt viszont illene tudnod, mi van az autódban, de ha nem mondták meg és kéz alól vetted, akkor ez van.
A km órád nem 16-os felnitől lesz pontos, hanem a KERÉK átmérő növekedésétől. SZAL A FELNI+GUMI méret együtt. Az, hogy mennyit megy a haverod 17-es felnivel, az meg megint ilyen "bibibíí, én apukám erősebb" kategória. 17-es felniből is van 6-kilós, meg 18 kilós is. Nagyon nem mind1 ! C20XE mindegyik olyan, hogy 1000-2000-ig karcsú, 2000-től húz, majd 4ezer körül érezhetően mégjobb.
Milyen váltód van, amiben SPERR a difi? F-20-ban nem volt, F18+ meg gyárilag olyan és 93-tól , mindegyik C20XE-hez F18+-os váltót raktak, HA JÓL tudom!!Nekem meg ennyi a mondókám

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Specialized Turbo Levo Comp Alloy
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó OSRAM Night Breaker LED izzók - H4 + W5W
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest