Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz farkas-j #91878 üzenetére

Végül egyöntetűen az derült ki, hogy az új B-ben a gyári motorvezérlő program okozza ezt a rossz menettulajdonságot.

Okés, gondolom ha egyöntetűen kiderült, akkor meg is tudhatjuk mi is ez a rossz menettulajdonságot okozó dolog. Mert hát ezt "javították" ki. Véletlenül sem lett odatekerve az turbó egy kis púpra, ami a kedvenc tuning-fogás. Hanula Barna neve talán mond valamit. Egyik előadásán pont ezzel példálózott. A gyorsabb és a picsánrúgós között az a diffi, hogy előbbi tényleg gyorsabb, utóbbira meg lehet csettinteni.

És amiért itt a fórumon "lehurrogtak" az az, hogy nem tudom papírokkal alátámasztani a változást.

És ezért ismét fogok is hurrogni és akik teszik, jól is teszik. Ne szórakozz már. Minden hitelesítve, letöltve, mentve és mérve mégis egy rohadt kanyi infó nincs, nem még egy jelleggörbe előtte-utána, mert építkezünk-elromlott a mosógép-beteg a gyerek-jönnek a démonok? Legjobb ügyfél, evör. Elviszi a gépet így is, reklámot is csinál. 21. század, imádlak.

De tudod mit, nekem nem is kell, hiszen én is és a lányom is tökéletesen éreztük a különbséget! Én nyugodt szívvel ajánlom, hogy egy HOZZÁÉRTŐVEL csináltass motorvezérlő program optimalizálást.

Nekem az ilyen megkerülöm az EPROMOT és nem látják és egyéb résznél bukott be az egész sajnos. Ez pontosan az, amikor a laikusokat etetik. Hacsak nem kaptál standalone ECU-t, amit a kötegre építettek be ingyen fél miskáért és nem szereled ki mielőtt gépre dugják, az utolsó kis bitecske is ki lesz szedve a chipekből. Mert vajon a kocsi magától mit csinál? Megmondták neki, hogy kezdjen el sunyiban máshonnan értékeket olvasni, de amint felrakják egy szervizes gépre fogja be a száját? ;]

Én valóban támogatom, hogy hozzáértővel programoztassunk bármit. Legyen az mosógép, autó vagy egy sima riasztó. Csak vigyünk magunkkal olyat, aki legalább egyszer látott már egy chipet és látott hardverközeli programozást, mert akkor 3 perc alatt lejön, hogy amivel a tuningmester foglalkozik, az inkább mágia. :K

Új hozzászólás Aktív témák