Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
"Véletlenül sem lett odatekerve az turbó egy kis púpra, ami a kedvenc tuning-fogás."
Gondolom elkerülte a figyelmedet, hogy az enyémben nincs turbó.A "Nekem az ilyen megkerülöm az EPROMOT és nem látják és egyéb résznél bukott be az egész sajnos"
Ezért kell megvenni horror áron a gyári dokumentációt, így többek között az is kiderül, hogy megfelelő protokollon a naplózás megkerülhető. (Csak megjegyzem, hogy ilyen módszert alkalmaztuk egy rádiódiagnosztikai műszerünk plusz opciójának engedélyezésekor is. Az évenkénti rendszeres gyári hitelesítéskori diagnosztika nem mutatja ki a nem hivatalos beavatkozást, pedig a naplóban minden megtalálható a gyári üzembe helyezéstől napjainkig az elmúlt 6 évben.)"Elviszi a gépet így is, reklámot is csinál. 21. század, imádlak."
Igen, elvittem az autót, miután utánaolvastam a témának, és mivel rendkívül sok referencia állt rendelkezésre a céggel kapcsolatban. Még távoli ismerőst is találtam a Youtube bemutatók között, akitől személyesen (telefonon) tudtam információkat kérni. Ő már a második autóját vitte ehhez a céghez. Biztosan tök hülye és a második autóját is tönkre akarta tettetni, vagy sok kidobnivaló pénze volt! Vagy pl. az az áruszállító kisiparos is, aki mind a négy jelenleg használt új furgonját is odavitte, miután az előző kettő "tuningolt" autója éveken keresztül jelesre vizsgázott. A mezőgazdasági gépes gazdákat meg ne is említsen, hiszen pl. egy JohnDeer-es gazda majd egy fél gép árát spórolta meg az üzemanyag-megtakarításon az évek alatt. Ajánlani meg csak olyat szoktam, amivel személyes jó tapasztalatom van. Jelen esetben a Rigotech-el nagyon jók a tapasztalataim. Ezenkívül ott volt a 2 hét visszaállítási garancia. Max 10eFt-ot buktam volna ha vissza kellett volna állítani a gyári verzióra. De nem kellett!Autós szakmai kérdésekben nem tudok és nem is kívánok vitatkozni ugyanis az autó és motortechnika nem szakmám. A tények viszont makacs dolgok, az autóm most már a megfelelően használható kategóriába tartozik, nem úgy mint a beavatkozás előtt. Ráadásul biztosan nem varázslat a beavatkozás, hiszen a 2005-ös gyártású azonos köbcentis autóm tudta ezt a menettulajdonságot. Ebből kifolyólag egy fejlettebb motorból hozzáértéssel gondolom nem varázslat ugyanazt kihozni mint egy14 évvel ezelőttiből, ha megfelelő dokumentáció, műszerezettség és a szakértelem rendelkezésre áll. A többi kétségedet szerintem oszd meg a Rigotech-el, velük biztosan jobban eltudsz szakmázni mint velem, és talán még választ is kapsz tőlük a mikéntekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest