- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
ntomka
üzenetére
Rakhatod a szűzlányok kezével kicsi tölcsérrel betöltött olajat is a kocsiba, pont ahogy a benzint is. Ez nem fogja neked soha az életben az olajjáratokat kitisztítani, az olajkosarat kimosni. Ha valamit csavarhúzóval kell levésned és 30 percig öblítgetned és ecsetelned brigéciollal azt kormolhatod. És ez igaz minden komponensre. Majd lassan leugrik az EGR meg a szívósor aztán mutatok csodákat. Olajteknőről meg szelepfedélről raktam már képet. Na ebből kiindulva én nem lennék ennyire optimista.
Ha a kocsi már érezhetően lusta egy laikusnak is én nem biztos, hogy elkezdeném veretni neki. Sokkal inkább kezdenék akár egy gyertyahézaggal, ami ingyen van. Nálunk az előírt duplája volt és ezért nem bírt egyes fordulatszámokon menni padlógázon sem, csak torpant meg nonstop. Utána már legalább torpanás nem volt, cserébe nem ment. Egy dupla-szonda csere után pedig úgy éreztem a kocsi engem fog kikormolni. Szóval hajrá, multimétert és mini kamerákat elő

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parfüm topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest