- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
ntomka
üzenetére
Rakhatod a szűzlányok kezével kicsi tölcsérrel betöltött olajat is a kocsiba, pont ahogy a benzint is. Ez nem fogja neked soha az életben az olajjáratokat kitisztítani, az olajkosarat kimosni. Ha valamit csavarhúzóval kell levésned és 30 percig öblítgetned és ecsetelned brigéciollal azt kormolhatod. És ez igaz minden komponensre. Majd lassan leugrik az EGR meg a szívósor aztán mutatok csodákat. Olajteknőről meg szelepfedélről raktam már képet. Na ebből kiindulva én nem lennék ennyire optimista.
Ha a kocsi már érezhetően lusta egy laikusnak is én nem biztos, hogy elkezdeném veretni neki. Sokkal inkább kezdenék akár egy gyertyahézaggal, ami ingyen van. Nálunk az előírt duplája volt és ezért nem bírt egyes fordulatszámokon menni padlógázon sem, csak torpant meg nonstop. Utána már legalább torpanás nem volt, cserébe nem ment. Egy dupla-szonda csere után pedig úgy éreztem a kocsi engem fog kikormolni. Szóval hajrá, multimétert és mini kamerákat elő

Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest