Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Tomasz72: Jimi home multiméter
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
Sziasztok! A lányom Meriva A-ját megkoccintották a parkolóban. Szerencsére becsületes volt a károkozó és hagyott elérhetőséget. A lényeg, hogy sérült a bal első fényszóró is, így cserés lesz. Az autó 14 éves, így cserélném mindkettőt, hogy egyforma legyen. Néztem többfajta első lámpát de nem tudom melyiket szabad megvenni, nem tudom melyiknek milyen a minősége. Illetve nem tudom, hogy mindegyikbe át lehet e rakni az eredeti magasságállító motort.
Példaként ezeket találtam: DEPO, TYC, VALEO. Lehetőleg nem a legdrágábbat venném, mert a biztosító 75%-os avulást számolt és ahogy írtam mindkettőt cserélném, így saját zsebbe is kell nyúlni. Melyiket ajánljátok, ill melyiket kell inkább elkerülni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba notebook topic
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Tesla topik
- Konteó topic
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest