Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aphra2
senior tag
válasz
buherka
üzenetére
Nos, visszaolvastam megint, a lakatos "kasznis" ismerőst nem te emlitetted, hanem fero02,csak nem neki válaszoltam konkrétan, hanem csak úgy általában, mert több embernél is felmerült a probléma.
Nem tudom miért vetted magadra, nics szándékomban sértegetni sem téged , sem édesapádat, ha mégis úgy érzed hogy ez személyesen neked szólt, akkor bocsánatot kérek, kétségtelen ,hogy a stílusom nem mézes mázas, de majd igyekszem jobban moderálni magam."Arra pl. nem is gondoltál, hogy a zsanér belső furatából vesszük le a méretet???"
Szerintem azért bukik itt a dolog, mert a zsanér belső furata nem egyenletesen, körkörösen kopik, hanem oválisan, akármilyen pontos csapszeget csináltok, a lógás, kotyogás ha csökkenve is, de megmarad.
Erre írtam ,hogy ilyen esetben kell, lehet, hidraulikus nyomatóval a zsanért megnyomni, amely az ajtót emelve megszünteti a zárütközőre való lógást, vagy nagyobb méretü csapszeget rakni bele, átfurva, dörzsárazva a zsanért is."Látom rohadtul nem tudsz rólam leszállni...pedig már nem ártana"
Ha rád szálltam volna , akkor nem hagytam volna szó nélkül azt a csapszeg esztergálásnál felmerült, általad emlitett sárgaréz, vagy alu anyaghasználatot, ami valóban
nonszensz az acél csapszeg kiváltására, mivel sokkal puhább anyag, tehát hamarabb elkopik, mint az acél.Kerülöm a konfliktust az életben , és itt a fórumon is, igyekszem ezután csak lelkes olvasóként nyomonkövetni a topicot....béke..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Metal topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Autós topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- CES 2026: nagyra nőtt 120 Hz-en a Dell
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest