Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
nah hajnalban sikeresen megölte haver a kocsit.....este( hajnal 4 kor ) full totálan elkötötte a kocsit, kiment vele a gátra és lecsúszott róla, elég szépen.....jött volna ki belőle, de pont leesett az eső és elseregtek a kerekek, kifogyasztotta a benyát és hajnali 4 től reggel 7 ig(akkor költött fel, hogy nincs itt a kocsi
) inditózta:S ugye nem fogta föl hogy kifogyott...azután hivott segitséget h kitolják....( nem nekem szolt," majd én megoldom"mondta), feltolták majdnem a tetejéig a gátnak, majd visszacsúszott és beszált a susnyásba......összetört az első lökös, a hátsót megnyomta, a kézifék nem működik..
képekben
raktunk bele benzint, inditottuk nem indult....5 perc múlva elkapta a benyát és szépen hazajöttünk, leállitottam inditom nem indul....beindul de a fordulat alapjárat alatt ingadozik ~400-500....erőtlen, szar... egyszer csak beindul semmi baja, megyek vele délután szép lassan leáll alattam nem indul be...
szétszedtem, nincs benzinnyomás:S legaláb is lehúztam a benzin csövet és csak igy csepeg...gondolom jobban kellene nyomnia üümmm, egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Micro Four Thirds
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) inditózta:S ugye nem fogta föl hogy kifogyott...azután hivott segitséget h kitolják....( nem nekem szolt," majd én megoldom"mondta), feltolták majdnem a tetejéig a gátnak, majd visszacsúszott és beszált a susnyásba......összetört az első lökös, a hátsót megnyomta, a kézifék nem működik..