Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
nah hajnalban sikeresen megölte haver a kocsit.....este( hajnal 4 kor ) full totálan elkötötte a kocsit, kiment vele a gátra és lecsúszott róla, elég szépen.....jött volna ki belőle, de pont leesett az eső és elseregtek a kerekek, kifogyasztotta a benyát és hajnali 4 től reggel 7 ig(akkor költött fel, hogy nincs itt a kocsi
) inditózta:S ugye nem fogta föl hogy kifogyott...azután hivott segitséget h kitolják....( nem nekem szolt," majd én megoldom"mondta), feltolták majdnem a tetejéig a gátnak, majd visszacsúszott és beszált a susnyásba......összetört az első lökös, a hátsót megnyomta, a kézifék nem működik..
képekben
raktunk bele benzint, inditottuk nem indult....5 perc múlva elkapta a benyát és szépen hazajöttünk, leállitottam inditom nem indul....beindul de a fordulat alapjárat alatt ingadozik ~400-500....erőtlen, szar... egyszer csak beindul semmi baja, megyek vele délután szép lassan leáll alattam nem indul be...
szétszedtem, nincs benzinnyomás:S legaláb is lehúztam a benzin csövet és csak igy csepeg...gondolom jobban kellene nyomnia üümmm, egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- E-book olvasók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Folytatódik a széria, április 16-án mutatkozik be a Metro 2039
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP omen 17-w131ng bontva
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) inditózta:S ugye nem fogta föl hogy kifogyott...azután hivott segitséget h kitolják....( nem nekem szolt," majd én megoldom"mondta), feltolták majdnem a tetejéig a gátnak, majd visszacsúszott és beszált a susnyásba......összetört az első lökös, a hátsót megnyomta, a kézifék nem működik..