-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz Markizmark #77363 üzenetére
Én csak a rendszámhoz raktam, a többit is ki lehetne cserélni, de annyira nem merülök bele, ezeket is inkább csak azért mert kevesebbet fogyasztanak mint az izzók, ha kinyitok egy ajtót, esetleg szerelgetek akkor egyből kapcsol 4 ajtó, beltéri + ha be vannak kapcsolva akkor a kapaszkodók is, ez így máris 70W, a ledek pedig töredékét eszik, + b vekiben a hő tönkreteszi a kilépőfény burkolatát. A rendszám adta magát, ha valaki kötekedik akkor akár előtte is vissza tudom rakni a gyárit, az összes ott van az autóban A fényük nagyon jó, ezekkel tényleg mindent lehet látni.
Középső beltéri világítás is elkészült, Can busos smd ledeket kapott, ezekkel nincs gond:
[kép] [kép] [kép]Osram izzót két hónapja vettem 40e forintért, xenon pár és minden első valamint hátsó azaz minden külső izzó osram az autóban, kivétel a rendszám. Jah, van még LED az elejében, osram menetfény
zolikaDB: be nem szereltem, de van egy párom eladó, B2 vectrából valók, hibátlanok, írj ha érdekel Nagyon bonyolult nem lehet a bekotése, egy szál az ajtónyitás érzékelőtől, egy pozitív és egy test nagyvonalakban.
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Revolut
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest