Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ArthurShelby

addikt

válasz mohabá 007 #77150 üzenetére

Itthon az autó.
    Az opel gyulainál volt szervizen:
    Olaj és szűrő, Csere (+) Hosszú élettartamú olaj - 22k
    Pollenszűrő, Csere Kettős működtetésű Pollen- / Légszűrő - 12k
    Üzemanyag szűrő, Kiszerelés és csere - 12k
    Légszűrő, Kiszerelés és csere - 8k
    54000Ft

15:30-ra hívtak, 17:00-ig dolgoznak :F . Kérdezem időpont foglalásnál, hogy biztos be tudják-e fejezni. Azt mondják igen, egyszerű munka. 16.40-kor!!! hívnak hogy az autó nincs kész, valami olajleeresztő csavar miatt (múltkor is ott volt olajcserén), és hogy ma (hétfő) nem tudják megcsinálni, ott hagytuk. Tegnap de. hívtak, érte mentünk.

A kocsi azóta (ma) kiírja, hogy a (hátsó) rendszámtábla világítás nem jó. És tényleg, a bal oldali világít, és ki van esve tokostul, a jobb oldali a helyén és nem világít :F Mit csináltak ott, arra semmi dolguk nem volt :F (lehet mikor elhoztuk még jó volt, mert utána a hátát nem néztük meg).
    Ma használtuk a kocsit, haza fele úton traktoros lett a hangja, mint valami 100éves ford dízelé (5éves cdti dízel). Lehet, hogy ez az olaj leeresztő csavar kiesett?????

"Ha más nem is,de a tolótető hibakód B369D vissza fog jönni"
    Kitöröltem a hibakódokat.
    És vissza jött egyből a tolótető B369D :). Viszont ez nem tolótető, nem nyitható ki, ez csak hátul árnyékol. [link] (van panoráma szélvédő is, de az manuálisan/kézzel tologatható [link]) Szóval nem tudom mennyire jó a linkelt betanítás (bár jó lenne)
    Aztán visszajött a parklámpa is. Szerintem az a hátsó köd lámpa lesz, az nem jó.

Update: Lóg valami műanyag lap az alján. Az opel gyulait (itt pár szép, ékes szólás) első dolgom lesz felhívni.

Új hozzászólás Aktív témák