- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Szerintem meg a kezdő benzines tuning valami ilyesmi:
Sportlégszűrő + jobb leömlő (4-2-1) csak, hogy minden simábban járjon + chip persze itt most nem kell 100 LE pluszra gondolni mint azt sokan gondolnák hanem ez így kb 20-30LE
Én pl ha lesz felesleges pénzem tuti ezt csináltatom még meg a vectrán, alapból 136 paci, chippel ez 152 (188@208NM) (12% többlet csupán) + még valamennyit dob rajta a leömlő főleg + talán van 1 LE a sportlégszűrő így talán lenne vagy 160LE összesen, 136-ból azaz 24 ló pluszba na ezt talán az említett módon el is viselné az X20XEV motor persze nem állanódan padlózva hanem ahogy mostanában megyek, egy két előzés majd 90-nél tempomat bekapcs
Hozzá megvan a toronymerevítés a gyári sport futómű, a tuningolt de szép külső + szép belső + jó hifi azaz egy kompletten egyénre szabott szép autó 
Legalábbis nekem ez az elképzelésem a jövőre nézve és már csak ez a motortuning hiányzik bár mostanában a meglévő 136 lóból is kb a felét használom ki a többi csak poroszkál

Ufóneon, angel eyes (ha nem bmw-re kerül), audis ledsor a fényszóróba + ma már minden részére az autónak, szabvány sportmotorok kipuffjához hasonló hátsó dob, kék helyzetjelző led, bőr mocitető védő izé, állítható DTM-es alu tepsi, iszonyat peres gumi és batár nagy felni + feltűnő sok ezer wattos de 0 hangminőségű hifi és társaik nekem már nem jönnek be
Legyen tuningolt ha hozzányúlok de azért főként eredeti és szép legyen, ránézek minden részlet legyen a helyén 
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én pl ha lesz felesleges pénzem tuti ezt csináltatom még meg a vectrán, alapból 136 paci, chippel ez 152 (188@208NM) (12% többlet csupán) + még valamennyit dob rajta a leömlő főleg + talán van 1 LE a sportlégszűrő így talán lenne vagy 160LE összesen, 136-ból azaz 24 ló pluszba na ezt talán az említett módon el is viselné az X20XEV motor persze nem állanódan padlózva hanem ahogy mostanában megyek, egy két előzés majd 90-nél tempomat bekapcs