Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Szerintem meg a kezdő benzines tuning valami ilyesmi:
Sportlégszűrő + jobb leömlő (4-2-1) csak, hogy minden simábban járjon + chip persze itt most nem kell 100 LE pluszra gondolni mint azt sokan gondolnák hanem ez így kb 20-30LE
Én pl ha lesz felesleges pénzem tuti ezt csináltatom még meg a vectrán, alapból 136 paci, chippel ez 152 (188@208NM) (12% többlet csupán) + még valamennyit dob rajta a leömlő főleg + talán van 1 LE a sportlégszűrő így talán lenne vagy 160LE összesen, 136-ból azaz 24 ló pluszba na ezt talán az említett módon el is viselné az X20XEV motor persze nem állanódan padlózva hanem ahogy mostanában megyek, egy két előzés majd 90-nél tempomat bekapcs
Hozzá megvan a toronymerevítés a gyári sport futómű, a tuningolt de szép külső + szép belső + jó hifi azaz egy kompletten egyénre szabott szép autó 
Legalábbis nekem ez az elképzelésem a jövőre nézve és már csak ez a motortuning hiányzik bár mostanában a meglévő 136 lóból is kb a felét használom ki a többi csak poroszkál

Ufóneon, angel eyes (ha nem bmw-re kerül), audis ledsor a fényszóróba + ma már minden részére az autónak, szabvány sportmotorok kipuffjához hasonló hátsó dob, kék helyzetjelző led, bőr mocitető védő izé, állítható DTM-es alu tepsi, iszonyat peres gumi és batár nagy felni + feltűnő sok ezer wattos de 0 hangminőségű hifi és társaik nekem már nem jönnek be
Legyen tuningolt ha hozzányúlok de azért főként eredeti és szép legyen, ránézek minden részlet legyen a helyén 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Minden, ami hőszivattyú
- Okos Otthon / Smart Home
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Trollok komolyan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Jura Impressa 801 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Shelly Plus Plug S okos konnektorok eladóak (8 darab)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én pl ha lesz felesleges pénzem tuti ezt csináltatom még meg a vectrán, alapból 136 paci, chippel ez 152 (188@208NM) (12% többlet csupán) + még valamennyit dob rajta a leömlő főleg + talán van 1 LE a sportlégszűrő így talán lenne vagy 160LE összesen, 136-ból azaz 24 ló pluszba na ezt talán az említett módon el is viselné az X20XEV motor persze nem állanódan padlózva hanem ahogy mostanában megyek, egy két előzés majd 90-nél tempomat bekapcs