Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Üdv!
Én egyik felnivel sem szeretnék padkázni.
Nem arra akartam rámutatni, hogy az alufelni egy energia elnyelő anyag, eszembe sem jutott. Ugyan úgy forog az agyam, mint neked, ha valami puhább és görbül, akkor a görbülés közben kevesebb energiát at ád másnak. Ezt mondtam, nem többet. Én eddig meg voltam, győződve, hogy az alufelni könyebben enged, legalább is eddig csak ezt láttam, tapasztaltam. Acélfelnivel sosem kellet sehová semmilyen autót vinnem, mert girbe gurba, viszont az alufelniket rendszeresen javíttatni kell, ugyan azokon az autókon."#7226: az számomra nem indoklás, hogy hány autó fordult már meg a kezed alatt, gondoljunk csak arra, mennyi légy van a világon és mit eszik."
Az indoklás csak a "vérciki" tudatlanságomnak szólt az autók terén.Nekem volt elég sok felni a kezemben, de 20 kilós még nem. Még a 17-es sem volt gumistól 15 kilónál több, viszont jóval nehezebb volt, mint a gyári 15-ös alu. Még nem mértem össze acélt aluval, ezért ezt nem tudom, de szerintem ebben igazad van. Nagyon régen nem használok már acélfelnit(Ladám óta), viszont a cégesek nagy részén azokat cserélgetjük télen-nyáron, azokra az való.
Nem tartom magam mindent tudónak és beismerem, ha tévedtem, csak nekem eddig ilyen tapasztalataim voltak.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem arra akartam rámutatni, hogy az alufelni egy energia elnyelő anyag, eszembe sem jutott. Ugyan úgy forog az agyam, mint neked, ha valami puhább és görbül, akkor a görbülés közben kevesebb energiát at ád másnak. Ezt mondtam, nem többet. Én eddig meg voltam, győződve, hogy az alufelni könyebben enged, legalább is eddig csak ezt láttam, tapasztaltam. Acélfelnivel sosem kellet sehová semmilyen autót vinnem, mert girbe gurba, viszont az alufelniket rendszeresen javíttatni kell, ugyan azokon az autókon.