Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TasiA

senior tag

válasz bambano #7246 üzenetére

Üdv!

Én egyik felnivel sem szeretnék padkázni. ;) Nem arra akartam rámutatni, hogy az alufelni egy energia elnyelő anyag, eszembe sem jutott. Ugyan úgy forog az agyam, mint neked, ha valami puhább és görbül, akkor a görbülés közben kevesebb energiát at ád másnak. Ezt mondtam, nem többet. Én eddig meg voltam, győződve, hogy az alufelni könyebben enged, legalább is eddig csak ezt láttam, tapasztaltam. Acélfelnivel sosem kellet sehová semmilyen autót vinnem, mert girbe gurba, viszont az alufelniket rendszeresen javíttatni kell, ugyan azokon az autókon.

"#7226: az számomra nem indoklás, hogy hány autó fordult már meg a kezed alatt, gondoljunk csak arra, mennyi légy van a világon és mit eszik."
    Az indoklás csak a "vérciki" tudatlanságomnak szólt az autók terén.

Nekem volt elég sok felni a kezemben, de 20 kilós még nem. Még a 17-es sem volt gumistól 15 kilónál több, viszont jóval nehezebb volt, mint a gyári 15-ös alu. Még nem mértem össze acélt aluval, ezért ezt nem tudom, de szerintem ebben igazad van. Nagyon régen nem használok már acélfelnit(Ladám óta), viszont a cégesek nagy részén azokat cserélgetjük télen-nyáron, azokra az való.

Nem tartom magam mindent tudónak és beismerem, ha tévedtem, csak nekem eddig ilyen tapasztalataim voltak. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés