Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
senzaj
üzenetére

Na vegra van meg egy igazi auto a forumban

Azt az elemet szerintem ne keresd, nekem sincs ott semmi. Lathatosagi melleny, meg par autos "must have" dolog van nekem oda rögzitve azzal a gumival es igy nem is hianyzik

Az a DPF menü, amit a masik hsz edben linkeltel, szerintem vagy kamu, vagy valami tunung dolog. Alapbol a legjobb tudomasom szerint nem lehet igy megtudni semmit a dpf röl. Nekem is erdekes kerdes amugy, mert szerintem nalam lassan cserere szorul
(föutakon ingazva 2-400km enkent regeneral, ami tul gyakori). Most mondjuk az autopalyas 2000km es kis turam valoszinüleg kipucolta, mait ki lehetett
, kivancsi vagyok lesz e javulas. Sajna 200-250k km között szoktak mondani, hogy veget er az elettartama 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Hővezető paszták
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz + Számla + Garancia
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(föutakon ingazva 2-400km enkent regeneral, ami tul gyakori). Most mondjuk az autopalyas 2000km es kis turam valoszinüleg kipucolta, mait ki lehetett