- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
senzaj
üzenetére

Na vegra van meg egy igazi auto a forumban

Azt az elemet szerintem ne keresd, nekem sincs ott semmi. Lathatosagi melleny, meg par autos "must have" dolog van nekem oda rögzitve azzal a gumival es igy nem is hianyzik

Az a DPF menü, amit a masik hsz edben linkeltel, szerintem vagy kamu, vagy valami tunung dolog. Alapbol a legjobb tudomasom szerint nem lehet igy megtudni semmit a dpf röl. Nekem is erdekes kerdes amugy, mert szerintem nalam lassan cserere szorul
(föutakon ingazva 2-400km enkent regeneral, ami tul gyakori). Most mondjuk az autopalyas 2000km es kis turam valoszinüleg kipucolta, mait ki lehetett
, kivancsi vagyok lesz e javulas. Sajna 200-250k km között szoktak mondani, hogy veget er az elettartama 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(föutakon ingazva 2-400km enkent regeneral, ami tul gyakori). Most mondjuk az autopalyas 2000km es kis turam valoszinüleg kipucolta, mait ki lehetett