Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Nálam is most lesz májusban 3 éve ,hogy vettem a gépet. Én szinte "semmit" nem költöttem rá a kötelező cseréken kívül. Nagyon nagy szerencsém volt/van vele. Igy nagyon fogom sajnálni ha el kell majd adnom. Bár az is tény ,hogy bárki is veszi meg jól fog járni vele. Az eladást én is mint irtam már jövőre tervezem. Nyáron vagy tavasszal. Jövőre már tényleg elég sokat kéne költenem már rá. Azt viszont már nem én szeretném majd elvégeztetni rajta. Azt a pénzt inkább már az utódra költeném el.

Viszont én soha semmi "extra" dolgot nem költöttem rá igy nem is áll benne "felesleges" pénzem. Amire nekem volt igényem az változott. De nem sok. Igy nem lesz akkora bukó majd ha eladom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LG LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Robotporszívók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Cascade Bora klíma AKCIÓ
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest