- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
3.2 V6 Saga, második felvonás:
A delikvens a következö:
[link]Korrekt hírdetés, alapos képek, az már ott is gyanús volt, hogy a vezetöoldali lámpa párásodik, szokványos használat nyomai megvannak.
Ma voltam megnézni, eladó
echtenémetszokásos Gyrosos Gyuri, de azt legalább korrektül hamar bevallotta, hogy semmi nem tud az autóról ( volt-e törve, hány tulaja Volt, szokásos egypálcás kérdések ), csak a szervízkönyvet ismételgette, hogy az vezetve van
.
Külsöleg okés, ahogy sejtettem a vezetöoldali lámpát elvesztettük a pára elleni harcban, de cserébe van az autóhoz egy vatta új jobb hátsó lámpa...
( a miértjére mindeddig nem jöttem rá ), B oszlop Kárbonfóliázva, korának megfelelö állapot, semmi vészes.
Beltérben a beülönél a bör nincs, ezt leszámítva normális állapotban, müködö navival, és annyi kék LED-del megbolondítva, hogy ennyi a F&F-ban nem Volt Blájen Skylineja alatt se...Ami belül világítani tud, azt kicserélték kékre. Nem elég, hogy hányinger, de még fénye sincs. Na sebaj, esztétika, gondoltam.Motortér korrekt, az autó sérülésmentes, a Motor több helyen olajpárás, eladó " ezt Sem tudja, a Motor jó "... Beindítom, könnyen indul, pici kerepelés, ciripeléssel vegyítve, de nem aggasztó. Hátul füstnek semmi nyoma, ez bíztató, a V6 bugyogástól meg instant sátortábor odalent...

Eszembe jut, hogy a szokásos olajkupak-nivópálca szeánsz elmaradt, Motor off, elöremegyek. Elsöre meg se bírom mozdítani a kupakot, pedig nem vagyok az a ropi alkat. WTF?! Két kézzel sikerül letekerni, utólag jobb lett volna úgy hagyni... Kupakon ujjnyi vastagon áll az a világosbarnás trutyi, a beöntö csö falán szintén, 3-4 szer annyi, mint a múltkor megnézett autónál.
Kérdeztem az eladót, hogy " Hát ez? Nem néz ki jól ", majd természetesen vázolta, hogy " itt áll az autó két napja a hidegben, ez biztosan csak a pára miatt van, az autó nagyon jó, és nézzem meg - közben már terelt a csomagtartó felé -, hogy jár hozzá 4 Irmscher 18"-os kerék is ".... Erösen gyanús Volt, plusz pechjére a kerekek pereme végigverve, a felszíne is sérült, szóval nem sikerült meggyöznie.
Igaza van, lehetne a pára miatt is a cucc, meg ugye hengerfejesség miatt is, és ezt a rizikót továbbra Sem szeretném a hátamra venni.
Így a próbaútig már el Sem jutottunk, ezek után nem Volt hozzá sok hangulatom, 3000€ " nagyon minimálisan alkuképes " árat sajnos ez az autó Sem ért...

A heti V6-orgánum dózisom megvolt mindenesetre, szóval a keresés folytatódik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motoros topic
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vallás
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Gyúrósok ide!
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest